2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ah canim ne iyi geldi yazman benim dilimden anlayan ayni seyleri yasamiş biri. Ne annem ne eşim empati yapamiyor okuyunca agladim resmen sinirlerim iyice bozuk galiba. Ben de 33 yasindayim suan çalıştığım işim icin cok emek verdim baska bir sehire bile yerlestim ilk işe girerken sonra izmire dondum tayin gibi. Hersey cok iyi guzeldi duzeni kurmuştum ama cok aşırı yogun bir iş stresi cok buna ragmen arkadas ortamim özlük haklarim kendi odamin olmasi üstlerimin saygisiz insanlar olmamasi bunlari seviyordum. Ben de 4 yillik emeğimi silip atacagim simdi. Yarin bigun kimbilir ne sartlar bekliyor belki simdiki imkanlarin yarisi bile olmayacak ne dogru ne yanlis bilemedim. 1 yas civarı daha zor diyorsun onlarin bize ihtiyacı var donmiyim dimi 2,5 - 3 yaşılarına getirip öyle dönsem en güzeli ama iste duzgun iş bulamam korkusu bu. Hakkımızda hayirlisi olsun kalbimize gore olsun dilerim

Ben de izmirdeyim
En güzel kararı sen vermelisin bu konuda eşin de annen de senin pencerenden göremezler.
Benim iş yerinde de sorunlarım vardı gemileri yakmam biraz daha kolay oldu diyebilirim.
Ne karar verirsen ver, senin için en doğru karar o olacak. Ve her şeyiyle sonuçlarına sen katlanacaksın.o yüzden dışarıdan kim ne derse desin senin hissettiğin be senin yapabileceklerin önemli
Güzel düşün güzel olsun

Eger maddi sıkıntın yoksa evde bebeğinin yanında kal.
Sabah 8 akşam 7 zaten bebeğinin uyanık saati olacak.
Hic birseyini göremeyeceksin.
Inana bana giden zamanın telafisi olmuyor.
Hersey yerine gelir ama bebeğinin bu anı asla.
Ben yüksek lisans yapmış biri olarak söylüyorum.
Maddi zorunlugun yoksa gitme derim

Ben uyku eğitimi aldırıcam bu hafta sonu kısmetse. Bu şekilde devam edemicem daha fazla. Kendi sağlığım gidiyor…
Aylardır aklimda olan, kac tane hesap takip ettim, tracy huck bu konuda çok ünlü biliyorsun kitaplarını okudum, yaklaşık 150 günlük olmasını bekliyorum ki suan o evredeyiz, gel gor ki başlayacak Sabrı bekliyorum özellikle iki gündür pert durumdayım retro mu vardı noldu bilmiyorum, 6 gün kalmış atak haftasına onu da bi geçireyim yaşam kalitem için, sağlıklı ilerleyebilmem için bende başlayacağım. Yazılan duyulan gibi olmuyor yaşamak lazım,illa önereceğin şeyler olacaktır, beni etiketlersen çok sevinirim kuzum şimdiden Allah sabır versin inşallah hemen düzeninizi kurun

Ay ben de kazandım yüksek lisansı. İnşallah çok zorlamaz hocalar.

Kızlar Doruk'un geceleri neden sık sık uyandığının sebebini buldum. Çocuk meğerse sürekli açıkıyormuş. Gündüz kahvaltı ve birde öğlen 2 gibi ara öğün yapıyorduk onlar gündüz iyi kötü tutuyormuş demek ki ama akşama yetmiyormuş . Dün ilk defa akşam öğünü yaptık ve saat başı uyanan çocuk sadece 2 kere kalktı beslenmek için . Ve en önemlisi şu an çok mutlu sutumun azaldığını düşünmüyorum ama artık doyuruculugu azaldı herhalde. Sizin de bebeler 6 aylık olduysa ve sürekli uyanıyorsa bu durumu gözden geçirin derim.

2 3 kere kalkıyoruz biz. Keşke yese de versem. Ağzını kapatıyor direk eşek
Anamın sütü daha güzel diye sanırım

Canım ben çok az çalışıyorum 8 de evden çıkıyorum 12 buçukta en geç evdeyim ben yokken de babası bakıyor biraz iyi durumdayım yani 9.ayına kadar böyle sonra da 3e kadar çalışıcam. Dediğin kadar uzun saatler çalışmak zorunda kalsaydım arkadaşların dediği gibi maddi zorunluluğum yoksa çalışmazdım şimdi bile ev borcu ödüyor olmasak çalışmazdım herhalde. Gerçi ben memurum 2 yıllık ücretsiz izin hakkım var o yüzden bu kadar rahat konuşuyor da olabilirim şartlar farklı olsa napardım bilmiyorum yine de bu kadar küçük bi bebekten saatlerce ayrı kalmak mantıklı gelmiyor

Ay ben de kazandım yüksek lisansı. İnşallah çok zorlamaz hocalar.
Ben yüksek lisansı yarım bıraktım hamileyken tezi yazamadım üstüne birde çocuk doğduktan sonra yarım kaldı tamamlayamadım. Geçen kaydım silindiğine dair yazı gelmiş

Ben yüksek lisansı yarım bıraktım hamileyken tezi yazamadım üstüne birde çocuk doğduktan sonra yarım kaldı tamamlayamadım. Geçen kaydım silindiğine dair yazı gelmiş
Af çıktı diye biliyorum. Bir araştır istersen.

Belli bir tarih öncesi içinmiş sanırım. Benim kayıt yeni silindiği için affedilmiyorum herhalde ama yinede enstitüyü arayacağım fırsatınız bulamadım bi türlü
Yarın ben eşime sordurayim bakiim. Unide hoca o da.

Kızlar ek gıdaya hepiniz başladınız mı?
Kabak pisirdim ama nedense hiç başlamak istemiyorum.
Belki bebeğimin hemen büyümesini istemiyorumdur.
İçime bi üzüntü girdi.

İçime bi üzüntü girdi.
Zahrada, doakolik, ben başlamadık daha.
Ay yemiyor azaria bizimki. Sabah yumurta sarısı denedim. Yok açmadı ağzını
Niye yemiyor bu çocuk acaba?

2 3 kere kalkıyoruz biz. Keşke yese de versem. Ağzını kapatıyor direk eşek
Anamın sütü daha güzel diye sanırım
Benimki de bayıla bayıla yemiyor. Anne sutu daha tatlı geliyor onlara ama aç kalmamak için m3cbur yiyor garibim

İçime bi üzüntü girdi.
Ya banada inanilmaz zor geliyor, yumurta sarisi verdim 2 kere , benimki yiyo hatta seviyorda
Meyve suzgeciyle bikac meyve verdim emdi
Bir kerede patates verdim onu cok sevmedi havuc denicem ama buharda pisirmiyorum ben aparatimda yok zaten suda hasliyorim zaten azicik yiyo
Elma verdim cam rendeden onuda baya sevdi
Ama inanilmaz yoruluyorim cok cok zor geliyor
Anne sutu superdi ya ver memeyi bak keyfine
Corba falan yapmak lazimmis ama nasil yapicam nasil edicem mechul

Suda pişirme, butun vitaminini alıyormuş. Fırında yap istersen ya da tost makinesinde.

Ben de suda haşlıyorum ama aşırı su değil
Silme su şeklinde
İçine haşlanırken pirinç ekliyorum bi tatlı kaşığı kadar
Pişince püremsi oluyor
Gayet de güzel yiyor
Suyunu dökmediğimiz için vitamini içinde oluyor
Şifa olsun bebelere

Benim avent buhar pişirme aletim var ilk kızımda hediye gelmişti
20 dakikada hazır oluyor.
Bir kaşık kabak verdim .
Sevdi mi sevmedi mi bilmiyorum. .iki öğün için cok erken.
Önümüzdeki 4 hafta sebzeleri tek kaşık ilerlemeyi düşünüyorum.
Oturmayı tam öğrensin ondan sonra tam başlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…