Bizimki de diş çıkarıyor sanırım. Alt disinin ucunda beyazlık var asla ellettirmiyor. Dün tam 1 saat aralıksız ağladı. En sonunda dolaptan muz aldım meyve emzigine koyup verdim onun dişini kaşıta kaşıta uyudu . Ay çok zor bi geceydi hala kendime gelemedim.Bugün deli gibi ağladı gaz ıslak bez aç olmak vs değil herşeyi kontrol ediyorum yok ağlıyor atak belirtileri sanırım ama cidden bütün sinirlerim oynadı bugün temizlik yapmak lazım bir yandan kız durmaz bitti neyse
Bu saat hala oturuyorum uykusuzluk koymuyor artık bana
Bizim uyku egitimi ilk günden tırtladı. Sarilip hafif sallandim gezdirdim yatitip biberon verdim 1 saat içinde uyudu yani 1 saate yakın gezdik cok da aglamadi buraya kadar iyi ama gece uyaninca cok agladi. Ağlatmamak icin egitimden vazgcetim yine de farkliligi hissettigi icin sabaha kadar agladi uyumadi hic. Onceki geceler de uyumuyordu ama oyun istiyoru gülüyordu ya da mızmızlanıyordu. Böyle durmadan bagira bagira aglamak yoktu. Uyku egitimi konusu bizim icin simdilik kapandı onun mutsuz olacağı bi durumu yapamam. Sen nasil uyutuyosun sallayarak mi?Tracy'nin kitabını aldım ama uyku eğitim kısmını beğenmedim. Ağlayana ksdsr bekleyin başında diyor. İade edicem. Her gün 10dk geri geliyor uyku saati. 23.30du, 23.15 oldu dün 23.00 oldu..yavaş yavaş cozucem
Sallamadan uyutmaya calisacaktim kuzum yanında durup sarilip pışpışlayıp uykuya kendi geçmesini ögretmeye calisacaktim ama olmadi cok agladi anakucaginda sallanarak uyutmaya devam. Cumartesi bexsero aşısı var zaten bu durumda uyku egitimi dogru zaman da olmazdiUyku eğitimi derken neler yapıyorsunuz??
Benim kız emiyor saat 9 9 buçuk gibi evdeysek uyuyor disardaysak katiyen uyumaz eve gelince artık 11 12 olur
YouTubeda pişpis sesi var . Ben 4.aydan beri onu dinletiyorum uyumadigi zaman 5 dakika içerisinde uyuyor tavsiye ederim.Bizim uyku egitimi ilk günden tırtladı. Sarilip hafif sallandim gezdirdim yatitip biberon verdim 1 saat içinde uyudu yani 1 saate yakın gezdik cok da aglamadi buraya kadar iyi ama gece uyaninca cok agladi. Ağlatmamak icin egitimden vazgcetim yine de farkliligi hissettigi icin sabaha kadar agladi uyumadi hic. Onceki geceler de uyumuyordu ama oyun istiyoru gülüyordu ya da mızmızlanıyordu. Böyle durmadan bagira bagira aglamak yoktu. Uyku egitimi konusu bizim icin simdilik kapandı onun mutsuz olacağı bi durumu yapamam. Sen nasil uyutuyosun sallayarak mi?
Sallamadan kendi kendine mi uyuyor massallahYouTubeda pişpis sesi var . Ben 4.aydan beri onu dinletiyorum uyumadigi zaman 5 dakika içerisinde uyuyor tavsiye ederim.
Yok yavrum benimki de kendi uyumaz . Önce bi emmesi lazım . Eğer yorgunsa emdiği gibi uyur yok değilse biraz besiginde sallarım. Yüz üstü donmeye çalışır hep bende sırt üstü çeviririm . Öyle cebellesirken uyuyakalır bazen . Öyle de olmuyorsa pişpis sesi acıyorum işte. Uyku eğitimini çok araştırdım hiç uyumayan çocuğa verin diyorlar bizim şükür uykusuz değil ama desteksiz uyumayan bir çocuk ama ona da normal diyorlar . Benim en çok çekindiğim sey işe başlayınca beni ememeyecek olması inşallah inat edip uyumamazlik yapmazSallamadan kendi kendine mi uyuyor massallahDora uyumaz pışpış sesi uyurken hep aciyoruz bazen o kesmiyor kolik muzik aciyoruz ama dogdudundan beri uyurken dinlemesine ragmen hic uyku çağrıştırmıyor. Ayaklarini kaldiriyo parmak uçlarini tutuyo dönüyo bişeyler yapıyo cok uykusu varsa yüzünü kaşıyıp ağlıyo. Sakin bi çocuk değil uyumaz kendi. Sırtını pışpış yapmamdan da anlamiyor. Sallanmak ve kucakta gezmek anca öyle uyur hata benimdir ben boyle uyumayi öğrenmişimdir ama gercekten mizacı o kadar zor ki ve gaz yuzunden hep salladik gezdirdik ettik hayatı boyle mi ogrendi napti ne bileyim
Bzimki de düştü yataktan 1.5 hafta önce falan .iki yanında minder vardı .o da yüz üstü dönüp kendini geri geri itmiş .ayak ucundan düştü .biraz ağladı ama çok şükür bişey olmadı .biz biraz alışığız bu olaya .büyüğü hala gce gelince bazen düşüyorBiz geçenlerde bir kaza yaşadık uraz yataktan düştü
Benim yanımda yatıyordu anne yanını da yatağa yapıştırmıştım düşmesin diye onu itmiş mi napmış bilmiyorum aradan düşmüş
Kafası da yattığı yerin tam tersiydi sallana sallana düşüp ters mi düştü naptıysa hala aklımız ermiyo nasıl oldu
Biraz travmatik oldu da bir şeyi yok allahtan
O pat sesi kulağımdan henüz gitmedi sadece
Ama çok yaramaz ve hateketli alışsam iyi olacak
Her an her şeyi yapabiliyor bu minikler sizler de dikkatli olun
Bizimde yarın rota bexsero ikinci doz Allah'ım çok zor geçiyorSallamadan uyutmaya calisacaktim kuzum yanında durup sarilip pışpışlayıp uykuya kendi geçmesini ögretmeye calisacaktim ama olmadi cok agladi anakucaginda sallanarak uyutmaya devam. Cumartesi bexsero aşısı var zaten bu durumda uyku egitimi dogru zaman da olmazdi
Hangisi atsana bazen işe yarıyor bizde elektrik süpürgesi sesi vsYouTubeda pişpis sesi var . Ben 4.aydan beri onu dinletiyorum uyumadigi zaman 5 dakika içerisinde uyuyor tavsiye ederim.
Piş piş ve bebek uyku müziği, Mavi düşler ninnisi böyle yazıyor kesintisiz 3 saat sürüyorBizimde yarın rota bexsero ikinci doz Allah'ım çok zor geçiyor
Hangisi atsana bazen işe yarıyor bizde elektrik süpürgesi sesi vs
Yogurdu kendin mi yaptın yoksa makinesini mi aldin canimBugün yoğurt tadımına başladık
1 tatlı kaşığı demişti doktor
Resmen diliyle ittirip durdu en son oyun yaptı kaşık yaklaşınca tükürür gibi yapıp üstüne başına saçtı
Ablası zamanında çok sevmişti hiç böyle yapmamıştı
Bakalım ne zaman alışacak
Ben hamileyken aldim kuzum weewell marka 7 kavanozlu olan kendimize yapiyodum bu ara bıraktım ama gayet güzel oluyor. Ben hiç bilmiyorum mayalamayı bu şekilde çok pratik. İsittin soguttun derdi yokKızlar yoğurt yapma makinesi alan var mı kendim de mayalama biliyorum ama tuttu tutmadı derdi olmaz diye düşünüyorum
Yok emerek uyuyor bizimki. Sallamadım ben hiç.Sallamadan uyutmaya calisacaktim kuzum yanında durup sarilip pışpışlayıp uykuya kendi geçmesini ögretmeye calisacaktim ama olmadi cok agladi anakucaginda sallanarak uyutmaya devam. Cumartesi bexsero aşısı var zaten bu durumda uyku egitimi dogru zaman da olmazdi
Aynen ben de weewell aldım 7 kavanozlu.Kızlar yoğurt yapma makinesi alan var mı kendim de mayalama biliyorum ama tuttu tutmadı derdi olmaz diye düşünüyorum
Ben hamileyken aldim kuzum weewell marka 7 kavanozlu olan kendimize yapiyodum bu ara bıraktım ama gayet güzel oluyor. Ben hiç bilmiyorum mayalamayı bu şekilde çok pratik. İsittin soguttun derdi yok
Resmini atın kizlar su makinanınAynen ben de weewell aldım 7 kavanozlu.
Biz dün kontrolde alerji testi verdik 300 gr almış. Doktor ek gıdaya erken başlayacağız dedi. Kan tahlili filan istedi.Bizim halimiz duman napcaz bilmiyorum bi doktor daha buldum bakayım nasıl geçecek shdjd bıkmadan da deniyorum he
Of sorma sorma kendimi diyete soktum kan yok kakada aç kaldığımdan beri dhdjd ve yavaş yavaş denicem ama gözlemletime göre şeftali yediğimfe kan vardı ertesi gün yine yemiştim kan iyice artmıştı tadımlarda şeftaliyi en en sona bırakacağım böyle böyle deneyeceğim heralde
Unuttum vallaKorkma korkma morarma veya nefessiz kalmadığı sürece.
Ne soracaksın?
Çok geçmiş olsun.Biz geçenlerde bir kaza yaşadık uraz yataktan düştü
Benim yanımda yatıyordu anne yanını da yatağa yapıştırmıştım düşmesin diye onu itmiş mi napmış bilmiyorum aradan düşmüş
Kafası da yattığı yerin tam tersiydi sallana sallana düşüp ters mi düştü naptıysa hala aklımız ermiyo nasıl oldu
Biraz travmatik oldu da bir şeyi yok allahtan
O pat sesi kulağımdan henüz gitmedi sadece
Ama çok yaramaz ve hateketli alışsam iyi olacak
Her an her şeyi yapabiliyor bu minikler sizler de dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?