2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizimki de diş çıkarıyor sanırım. Alt disinin ucunda beyazlık var asla ellettirmiyor. Dün tam 1 saat aralıksız ağladı. En sonunda dolaptan muz aldım meyve emzigine koyup verdim onun dişini kaşıta kaşıta uyudu . Ay çok zor bi geceydi hala kendime gelemedim.

Bizim uyku egitimi ilk günden tırtladı. Sarilip hafif sallandim gezdirdim yatitip biberon verdim 1 saat içinde uyudu yani 1 saate yakın gezdik cok da aglamadi buraya kadar iyi ama gece uyaninca cok agladi. Ağlatmamak icin egitimden vazgcetim yine de farkliligi hissettigi icin sabaha kadar agladi uyumadi hic. Onceki geceler de uyumuyordu ama oyun istiyoru gülüyordu ya da mızmızlanıyordu. Böyle durmadan bagira bagira aglamak yoktu. Uyku egitimi konusu bizim icin simdilik kapandı onun mutsuz olacağı bi durumu yapamam. Sen nasil uyutuyosun sallayarak mi?

Uyku eğitimi derken neler yapıyorsunuz??
Benim kız emiyor saat 9 9 buçuk gibi evdeysek uyuyor disardaysak katiyen uyumaz eve gelince artık 11 12 olur
Sallamadan uyutmaya calisacaktim kuzum yanında durup sarilip pışpışlayıp uykuya kendi geçmesini ögretmeye calisacaktim ama olmadi cok agladi anakucaginda sallanarak uyutmaya devam. Cumartesi bexsero aşısı var zaten bu durumda uyku egitimi dogru zaman da olmazdi

YouTubeda pişpis sesi var . Ben 4.aydan beri onu dinletiyorum uyumadigi zaman 5 dakika içerisinde uyuyor tavsiye ederim.

YouTubeda pişpis sesi var . Ben 4.aydan beri onu dinletiyorum uyumadigi zaman 5 dakika içerisinde uyuyor tavsiye ederim.
Sallamadan kendi kendine mi uyuyor massallah Dora uyumaz pışpış sesi uyurken hep aciyoruz bazen o kesmiyor kolik muzik aciyoruz ama dogdudundan beri uyurken dinlemesine ragmen hic uyku çağrıştırmıyor. Ayaklarini kaldiriyo parmak uçlarini tutuyo dönüyo bişeyler yapıyo cok uykusu varsa yüzünü kaşıyıp ağlıyo. Sakin bi çocuk değil uyumaz kendi. Sırtını pışpış yapmamdan da anlamiyor. Sallanmak ve kucakta gezmek anca öyle uyur hata benimdir ben boyle uyumayi öğrenmişimdir ama gercekten mizacı o kadar zor ki ve gaz yuzunden hep salladik gezdirdik ettik hayatı boyle mi ogrendi napti ne bileyim

Yok yavrum benimki de kendi uyumaz . Önce bi emmesi lazım . Eğer yorgunsa emdiği gibi uyur yok değilse biraz besiginde sallarım. Yüz üstü donmeye çalışır hep bende sırt üstü çeviririm . Öyle cebellesirken uyuyakalır bazen . Öyle de olmuyorsa pişpis sesi acıyorum işte. Uyku eğitimini çok araştırdım hiç uyumayan çocuğa verin diyorlar bizim şükür uykusuz değil ama desteksiz uyumayan bir çocuk ama ona da normal diyorlar . Benim en çok çekindiğim sey işe başlayınca beni ememeyecek olması inşallah inat edip uyumamazlik yapmaz

Bzimki de düştü yataktan 1.5 hafta önce falan .iki yanında minder vardı .o da yüz üstü dönüp kendini geri geri itmiş .ayak ucundan düştü .biraz ağladı ama çok şükür bişey olmadı .biz biraz alışığız bu olaya .büyüğü hala gce gelince bazen düşüyor

Merhabalar sevgili anneler ben grip oldum kızıma bulaşmasın diye cebellesiyorim emiyor çünkü,verem aşısı bugün çok kızarmış ilk zamanlar bı şeyi yoktu hemşire 6 aya yakın yakın sarı su falan akar elleme demişti ondan mı yoksa diş mi çıkaracak bilmiyorum sürekli olarak ağlıyor burnunu ısırıyor çenemi ısırıyor elini ısırıyor birde ufak ufak başladık tadima ama tuvaletinde ufak kan vardı bu o besine alerjisi mi var demek oluyor? Vermemem mi gerekiyor o besini? Diğer cocuklarimda olmamıştı bunda olunca tedirgin oldum bu arada dönüyor dönünce de basıyor çığlığı hiç emeklemek için çabalama yok sırt üstü yatmak istiyor hep

Bizimde yarın rota bexsero ikinci doz Allah'ım çok zor geçiyor
Hangisi atsana bazen işe yarıyor bizde elektrik süpürgesi sesi vs

Bizimde yarın rota bexsero ikinci doz Allah'ım çok zor geçiyor

Hangisi atsana bazen işe yarıyor bizde elektrik süpürgesi sesi vs
Piş piş ve bebek uyku müziği, Mavi düşler ninnisi böyle yazıyor kesintisiz 3 saat sürüyor

Kızlar yoğurt yapma makinesi alan var mı kendim de mayalama biliyorum ama tuttu tutmadı derdi olmaz diye düşünüyorum

Bugün yoğurt tadımına başladık
1 tatlı kaşığı demişti doktor
Resmen diliyle ittirip durdu en son oyun yaptı kaşık yaklaşınca tükürür gibi yapıp üstüne başına saçtı
Ablası zamanında çok sevmişti hiç böyle yapmamıştı
Bakalım ne zaman alışacak

Yogurdu kendin mi yaptın yoksa makinesini mi aldin canim

Kızlar yoğurt yapma makinesi alan var mı kendim de mayalama biliyorum ama tuttu tutmadı derdi olmaz diye düşünüyorum
Ben hamileyken aldim kuzum weewell marka 7 kavanozlu olan kendimize yapiyodum bu ara bıraktım ama gayet güzel oluyor. Ben hiç bilmiyorum mayalamayı bu şekilde çok pratik. İsittin soguttun derdi yok

Yok emerek uyuyor bizimki. Sallamadım ben hiç.

Biz dün kontrolde alerji testi verdik 300 gr almış. Doktor ek gıdaya erken başlayacağız dedi. Kan tahlili filan istedi. Bende dün hipp in havuçlusunu denemek için aldım. Baya sevdi yedi. Hatta doktor üç kaşıktan sonra daha istemez demişti. Bizimki vermeyince ağlamaya başladı.

Korkma korkma morarma veya nefessiz kalmadığı sürece.
Ne soracaksın?
Unuttum valla

Benim kız memeye gelince baş bas bağırıyor red ediyor çok acıkınca aksama doğru ancak ne yapacağımı bilemiyorum

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…