canlar isilik sorunuma nolur bi çare 4aylıknbebeğimin sırtında sağ tarafı ve boğaz boğumları kıpkırmızı isilik isilik döktü hep, dr bi karışım krem verde günde 2 kez sürüyorım , 3 gün oldu ama sanki iyileşmiyor, üstüne bşde başka yerlere tek tük atmaya başlamş havalar çok sıcak, her terde üstünü değiştiriyorm, hergün duş aldırıyorım ama çok alerjik bi teni var sanırım pudradan çekiniyordum ama başka çarem kalmycak gibi ..
her sabah 8 gibi tamamen bi bosaltıyor bez doluyor taşıyor bazen. sonra yarım yamalak bi uyku sonrası bi kere daha yapıyor. öğlen 12’ye kadar böyle. o saatten sonra da küçük küçük yapmışlığı oluyor. dolu dolu 3 kez yapıyor diyebilirim
Korkma korkma bogilsa anlarsın zaten. Bebeklerin öğürme refleksi dillerinin ortasında, kendi kendilerini kurtarabiliyorlar. Ama sen tek birakma gene de. Nefes alamadikca müdahale etme. Korkar hiç yemez sonra.
Canım senı emıp ıstemıyorsa toktur çiişli bez kokmuyorsa daha koyu sarı deılse korkma ama hem senı emmeyıp hem sagdıgın sutu emmıyorsa sütünün tadına bakarsın
duzelt
Tek bırakmadım hiç, ama korktum valla. Bişey soracağım bebeğim yarın 5 aylık oluyor
Aa o zmaan inşallah emer düzelir. Benimkide emmiyor uyumuyor bakalım yarın kontrol var
duzelt
Tek bırakmadım hiç, ama korktum valla. Bişey soracağım bebeğim yarın 5 aylık oluyor
Aa o zmaan inşallah emer düzelir. Benimkide emmiyor uyumuyor bakalım yarın kontrol var
Hayatımdaki en büyük pişmanlığım a101’de 1500 liraydı bi ara. Şimdi 6500 olmuş tabii. O zaman reyon görevlisi “abi bizden almayın, bozulursa muhatap bulamazsınız. Teknosadan filan alın böyle teknolojik aletleri” dedi diye almamıştık. Kafamıza sıçayım, keşke alsaydık
Merhabalar ben de temmuz başında buraya yazmıştım bebeğimin kilo alımından dolayı 18 günde 250 gr falan almıştı o bence iyiymiş ama yaklaşık iki ayda toplam yarım kilo civarı almış olarak gözüktü onun için doktorumuz yavaş yavaş tadımlara başlamamızı ve sabah akşam pirinç unu veya bebek irmiğine İki Ölçek mama başlamamızı istedi tadımların yani ek gıdanın yaklaşık iki ayda kiloya dönüşebileceğini söyledi ama mamayanın faydasını gördük ve ben biberon hiç almadığı için bebeğim kaşıkla başladım herkeste sıkıntı kilo ve cıs konusu biz bu şekilde biraz toparladık