2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugun aglatmadan uyku egitimine cok hizli bi giris yaptim hic planlarda yoktu ama bu cocuk sallanmayi sevmiyor. Sallayinca çığlığı basiyor ama sallanmadan uyumayi da bilmiyor. O huzurlu keyifli olsa sallarken ben sallarim yeter ki güveni zedelenmesin keyifli hissetsin ama sevmiyor insallah başarabiliriz bakalim

Uyku eğitimi derken neler yapıyorsunuz??
Benim kız emiyor saat 9 9 buçuk gibi evdeysek uyuyor disardaysak katiyen uyumaz eve gelince artık 11 12 olur

Tracy'nin kitabını aldım ama uyku eğitim kısmını beğenmedim. Ağlayana ksdsr bekleyin başında diyor. İade edicem. Her gün 10dk geri geliyor uyku saati. 23.30du, 23.15 oldu dün 23.00 oldu..yavaş yavaş cozucem

Uyku eğitimi derken neler yapıyorsunuz??
Benim kız emiyor saat 9 9 buçuk gibi evdeysek uyuyor disardaysak katiyen uyumaz eve gelince artık 11 12 olur
Her gün değişik huyları oluyor benimkinin de
Bazen dışarda dalıyor eve gelince devam eder diye hevesleniyorum ama 10 dk uyumuş uyanmış oluyor 2-3 saat uyumuyor sonra

Ben daha içime sinen bi doktor bile bulamadim yaa stres oluyorum
Bizim halimiz duman napcaz bilmiyorum bi doktor daha buldum bakayım nasıl geçecek shdjd bıkmadan da deniyorum he
Ben tadımlara başlamaktan çok korkuyorum bebeğim alerjik bi bebek bişey olursa diye küçük küçük ağzına değdirmeler yaptım bazı şeyleri ama sadece o kadar.
Of sorma sorma kendimi diyete soktum kan yok kakada aç kaldığımdan beri dhdjd ve yavaş yavaş denicem ama gözlemletime göre şeftali yediğimfe kan vardı ertesi gün yine yemiştim kan iyice artmıştı tadımlarda şeftaliyi en en sona bırakacağım böyle böyle deneyeceğim heralde

Biz geçenlerde bir kaza yaşadık uraz yataktan düştü
Benim yanımda yatıyordu anne yanını da yatağa yapıştırmıştım düşmesin diye onu itmiş mi napmış bilmiyorum aradan düşmüş
Kafası da yattığı yerin tam tersiydi sallana sallana düşüp ters mi düştü naptıysa hala aklımız ermiyo nasıl oldu
Biraz travmatik oldu da bir şeyi yok allahtan
O pat sesi kulağımdan henüz gitmedi sadece
Ama çok yaramaz ve hateketli alışsam iyi olacak
Her an her şeyi yapabiliyor bu minikler sizler de dikkatli olun

Yavrusum çok çok geçmiş olsun. Kendi yatağında yatır istersen artık.

Ay geçmiş olsun kuzuya
Rabbim beterinden korusun

Yavrusum çok çok geçmiş olsun. Kendi yatağında yatır istersen artık.
anne yanına sığmıyor ya sinek gibi yapışıyo kenarlarına döndükçe

beşiği de bizim odaya alamayız öyle uygun ortam yok odasında yatırmak için erken geliyor mecbur birimiz salonda birimiz urazla yatakta yatıyoruz da artık aşamayacağı bariyerleri var jahsdka

Her gün değişik huyları oluyor benimkinin de
Bazen dışarda dalıyor eve gelince devam eder diye hevesleniyorum ama 10 dk uyumuş uyanmış oluyor 2-3 saat uyumuyor sonra
İki gün üst üste dosardaydik aksam 11 de döndük eve gelince uyudu bugün de 10 da uyumak istemezse ne kadar ugrassam nafile biraz oluruna bırakmak lazım sadece kızım uyuyunca kendimi dinlediğim tek zaman dilimi akşam 10 gece 1 arası oluyor oturuyorum yorgunda olsam

Cok gecmis olsun canim benim büyükler düsmustü öyle insan cok üzülüyo onlar icin yüksek birde uyurken yaşadıkları sok. Rabbim korusun kuzuları.

Canım geçmiş olsun benim kızda çok ama çok hareketli başıma gelebilir yatakta oluyor sabahları yanımda
Gecende yatağın tam ortasına koydum anne yanı yatağa baktım çiş olmuş çarşaf falan yataga aldım ben banyoya kirli sepetine birşeyler atayım diye gittim döndüğümde ince üstümüze çarşaf ortuyoruz onunla heryerini kapamış gitmesem boğulur Allah korusun herkes dikkat etsin cidden ben tek birakmiyorum baştan bu yana ana kucağı onunla heryere yanımda götürüyorum birtek korumalı beşiğinde tek kalıyor oda anlık çünkü beni göremeyince çatlayacak gibi ağlıyor oda çok zararlı birşey

İnsan bazen sessizce kendi kendine kalmak istiyor
Haklısın valla
Deli deli ağlayıp bağrınmasınlar da gerisi halloluyor bir şekilde

İnsan bazen sessizce kendi kendine kalmak istiyor
Haklısın valla
Deli deli ağlayıp bağrınmasınlar da gerisi halloluyor bir şekilde
Bugün deli gibi ağladı gaz ıslak bez aç olmak vs değil herşeyi kontrol ediyorum yok ağlıyor atak belirtileri sanırım ama cidden bütün sinirlerim oynadı bugün temizlik yapmak lazım bir yandan kız durmaz bitti neyse
Bu saat hala oturuyorum uykusuzluk koymuyor artık bana

Biz domates konserveliyoruz eşimle. Ama hanfendinin uyumayacagi tuttu. Yeni uyudu daha. Geliyorlar bana sayesinde...

Ben bir su domates işini yapmıyorum annem yaptım eksidi deyince hepten vazgeçtim aslında şuan ucuz zamanı
Ben yıllardır yaparım. Hiç yaşamadım öyle bir sıkıntı. Normalde turşu da kuruyordum da bu sene kurmucam. Çöpe gidiyor yiyemedigimiz için bir de astari yüzünden pahalıya geliyor. Belki 2 3 kavanoz yaparım. Belli olmaz benim sağım solum

Aşkitom çok geçmiş olsun kıyamam yaa. Eminim sen urazdan daha çok korkmuşsundur. Bende her bizim yatağa aldığımızda korkuyorum ama en uzunda yanımızda uyuyo bazen alıyorum

Aynen uykusuzluğa alışılıyor bencede kuzum ama bazen o sebepsiz ağlamaları ya da hiç durmadan mızmızlandıkları zaman varya o zaman insan kendini kaybediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…