Kız bebek kaka yapsmiyorsa deneyin hatlar karıştı sanırımKız benimki çok kaka yapıyor zaten anam bir de kayısı yersem bütün bezleri kakalı olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bebek kaka yapsmiyorsa deneyin hatlar karıştı sanırımKız benimki çok kaka yapıyor zaten anam bir de kayısı yersem bütün bezleri kakalı olur![]()
Uyku eğitimi derken neler yapıyorsunuz??Bugun aglatmadan uyku egitimine cok hizli bi giris yaptimhic planlarda yoktu ama bu cocuk sallanmayi sevmiyor. Sallayinca çığlığı basiyor ama sallanmadan uyumayi da bilmiyor. O huzurlu keyifli olsa sallarken ben sallarim yeter ki güveni zedelenmesin keyifli hissetsin ama sevmiyor insallah başarabiliriz bakalim
Tracy'nin kitabını aldım ama uyku eğitim kısmını beğenmedim. Ağlayana ksdsr bekleyin başında diyor. İade edicem. Her gün 10dk geri geliyor uyku saati. 23.30du, 23.15 oldu dün 23.00 oldu..yavaş yavaş cozucemBugun aglatmadan uyku egitimine cok hizli bi giris yaptimhic planlarda yoktu ama bu cocuk sallanmayi sevmiyor. Sallayinca çığlığı basiyor ama sallanmadan uyumayi da bilmiyor. O huzurlu keyifli olsa sallarken ben sallarim yeter ki güveni zedelenmesin keyifli hissetsin ama sevmiyor insallah başarabiliriz bakalim
Her gün değişik huyları oluyor benimkinin deUyku eğitimi derken neler yapıyorsunuz??
Benim kız emiyor saat 9 9 buçuk gibi evdeysek uyuyor disardaysak katiyen uyumaz eve gelince artık 11 12 olur
Bizim halimiz duman napcaz bilmiyorum bi doktor daha buldum bakayım nasıl geçecek shdjd bıkmadan da deniyorum heBen daha içime sinen bi doktor bile bulamadim yaa stres oluyorum![]()
Of sorma sorma kendimi diyete soktum kan yok kakada aç kaldığımdan beri dhdjd ve yavaş yavaş denicem ama gözlemletime göre şeftali yediğimfe kan vardı ertesi gün yine yemiştim kan iyice artmıştı tadımlarda şeftaliyi en en sona bırakacağım böyle böyle deneyeceğim heraldeBen tadımlara başlamaktan çok korkuyorum bebeğim alerjik bi bebek bişey olursa diyeküçük küçük ağzına değdirmeler yaptım bazı şeyleri ama sadece o kadar.
Yavrusum çok çok geçmiş olsun. Kendi yatağında yatır istersen artık.Biz geçenlerde bir kaza yaşadık uraz yataktan düştü
Benim yanımda yatıyordu anne yanını da yatağa yapıştırmıştım düşmesin diye onu itmiş mi napmış bilmiyorum aradan düşmüş
Kafası da yattığı yerin tam tersiydi sallana sallana düşüp ters mi düştü naptıysa hala aklımız ermiyo nasıl oldu
Biraz travmatik oldu da bir şeyi yok allahtan
O pat sesi kulağımdan henüz gitmedi sadece
Ama çok yaramaz ve hateketli alışsam iyi olacak
Her an her şeyi yapabiliyor bu minikler sizler de dikkatli olun
Ay geçmiş olsun kuzuyaBiz geçenlerde bir kaza yaşadık uraz yataktan düştü
Benim yanımda yatıyordu anne yanını da yatağa yapıştırmıştım düşmesin diye onu itmiş mi napmış bilmiyorum aradan düşmüş
Kafası da yattığı yerin tam tersiydi sallana sallana düşüp ters mi düştü naptıysa hala aklımız ermiyo nasıl oldu
anne yanına sığmıyor ya sinek gibi yapışıyo kenarlarına döndükçeYavrusum çok çok geçmiş olsun. Kendi yatağında yatır istersen artık.
İki gün üst üste dosardaydik aksam 11 de döndük eve gelince uyudu bugün de 10 da uyumak istemezse ne kadar ugrassam nafile biraz oluruna bırakmak lazım sadece kızım uyuyunca kendimi dinlediğim tek zaman dilimi akşam 10 gece 1 arası oluyor oturuyorum yorgunda olsamHer gün değişik huyları oluyor benimkinin de
Bazen dışarda dalıyor eve gelince devam eder diye hevesleniyorum ama 10 dk uyumuş uyanmış oluyor 2-3 saat uyumuyor sonra![]()
Cok gecmis olsun canim benim büyükler düsmustü öyle insan cok üzülüyo onlar icin yüksek birde uyurken yaşadıkları sok. Rabbim korusun kuzuları.Biz geçenlerde bir kaza yaşadık uraz yataktan düştü
Canım geçmiş olsun benim kızda çok ama çok hareketli başıma gelebilir yatakta oluyor sabahları yanımdaBiz geçenlerde bir kaza yaşadık uraz yataktan düştü
İnsan bazen sessizce kendi kendine kalmak istiyorİki gün üst üste dosardaydik aksam 11 de döndük eve gelince uyudu bugün de 10 da uyumak istemezse ne kadar ugrassam nafile biraz oluruna bırakmak lazım sadece kızım uyuyunca kendimi dinlediğim tek zaman dilimi akşam 10 gece 1 arası oluyor oturuyorum yorgunda olsam
Bugün deli gibi ağladı gaz ıslak bez aç olmak vs değil herşeyi kontrol ediyorum yok ağlıyor atak belirtileri sanırım ama cidden bütün sinirlerim oynadı bugün temizlik yapmak lazım bir yandan kız durmaz bitti neyseİnsan bazen sessizce kendi kendine kalmak istiyor
Haklısın valla
Deli deli ağlayıp bağrınmasınlar da gerisi halloluyor bir şekilde
Biz domates konserveliyoruz eşimle. Ama hanfendinin uyumayacagi tuttu. Yeni uyudu daha. Geliyorlar bana sayesinde...Bugün deli gibi ağladı gaz ıslak bez aç olmak vs değil herşeyi kontrol ediyorum yok ağlıyor atak belirtileri sanırım ama cidden bütün sinirlerim oynadı bugün temizlik yapmak lazım bir yandan kız durmaz bitti neyse
Bu saat hala oturuyorum uykusuzluk koymuyor artık bana
Ben bir su domates işini yapmıyorum annem yaptım eksidi deyince hepten vazgeçtim aslında şuan ucuz zamanıBiz domates konserveliyoruz eşimle. Ama hanfendinin uyumayacagi tuttu. Yeni uyudu daha. Geliyorlar bana sayesinde...
Ben yıllardır yaparım. Hiç yaşamadım öyle bir sıkıntı. Normalde turşu da kuruyordum da bu sene kurmucam. Çöpe gidiyor yiyemedigimiz için bir de astari yüzünden pahalıya geliyor. Belki 2 3 kavanoz yaparım. Belli olmaz benim sağım solumBen bir su domates işini yapmıyorum annem yaptım eksidi deyince hepten vazgeçtim aslında şuan ucuz zamanı
Aşkitom çok geçmiş olsun kıyamam yaa. Eminim sen urazdan daha çok korkmuşsundur. Bende her bizim yatağa aldığımızda korkuyorum ama en uzunda yanımızda uyuyo bazen alıyorumBiz geçenlerde bir kaza yaşadık uraz yataktan düştü
Aynen uykusuzluğa alışılıyor bencede kuzum ama bazen o sebepsiz ağlamaları ya da hiç durmadan mızmızlandıkları zaman varya o zaman insan kendini kaybediyor.Bugün deli gibi ağladı gaz ıslak bez aç olmak vs değil herşeyi kontrol ediyorum yok ağlıyor atak belirtileri sanırım ama cidden bütün sinirlerim oynadı bugün temizlik yapmak lazım bir yandan kız durmaz bitti neyse
Bu saat hala oturuyorum uykusuzluk koymuyor artık bana