Resmini atın kizlar su makinanın
https://www.hepsiburada.com/weewell...HE?magaza=Metropol&url_src=and-product-detail linkini koydum bakarsin kuzu. Ama biz baya ucuza aldik tabi pahalanmis hersey gibi 300 gibi biseydi biz aldigimizdaResmini atın kizlar su makinanın
Başka pozisyonda ver.Benim kız memeye gelince baş bas bağırıyor red ediyor çok acıkınca aksama doğru ancak ne yapacağımı bilemiyorum
Kendin hasla ver bence. Ben o manalara pek guvenmiyorum. Ya ek gıdaya neden erken başlatırlar anlamam? Sanki tadımda kilo alacak cocuk...Biz dün kontrolde alerji testi verdik 300 gr almış. Doktor ek gıdaya erken başlayacağız dedi. Kan tahlili filan istedi.Bende dün hipp in havuçlusunu denemek için aldım. Baya sevdi yedi. Hatta doktor üç kaşıktan sonra daha istemez demişti. Bizimki vermeyince ağlamaya başladı.
Unuttum valla
Benimki de kafasını öyle geri atıyor ki boynuna bişey olacak diye korkuyorum. Doktor da zorlama sadece dene istemesse zorlama dedi. Ama mama ver dediBenim kız memeye gelince baş bas bağırıyor red ediyor çok acıkınca aksama doğru ancak ne yapacağımı bilemiyorum
Birde banyoda emzir gerçekten değişik oluyor emiyor. Bide uyandığı anda gözünü açmadan direk emzir benimki öyle alıyordu. Şimdi uyandığında günaydın desemde alsam o zaman bile atılıyorBenim kız memeye gelince baş bas bağırıyor red ediyor çok acıkınca aksama doğru ancak ne yapacağımı bilemiyorum
Bende kendim haşlayıp vereceğim onu e bebeğe gitmiştim, havucu bu mevsimde bulamam diye.Başka pozisyonda ver.
Kendin hasla ver bence. Ben o manalara pek guvenmiyorum. Ya ek gıdaya neden erken başlatırlar anlamam? Sanki tadımda kilo alacak cocuk...
Yok kız var havuç pazarda falan. Niye bulamayasin?Bende kendim haşlayıp vereceğim onu e bebeğe gitmiştim, havucu bu mevsimde bulamam diye.Alerjisi var normal mama içmiyor, alerji maması içmiyor, beni reddediyor. Aç kalmasın diye mecbur başladık. Gerçi sofraya aşırı ilgili bi çocuk ben su içerken bile bardağımı almaya çalışıyor bişey yerken elime uzanıyor.
O kadar dışarı çıkmıyorum ki varlığından haberdar değilim düşün bi gittiğim e bebek var onada kontrol zamanı hastane çıkışında uğruyorumYok kız var havuç pazarda falan. Niye bulamayasin?
Migros sanal marketten falan al o zaman.O kadar dışarı çıkmıyorum ki varlığından haberdar değilim düşün bi gittiğim e bebek var onada kontrol zamanı hastane çıkışında uğruyorumdışarda durmuyor bçarabada durmak istemiyor. Kucakta dolaşmak istiyor öylede zor oluyor
liste yaptım.ee sesi,aspiratör sesi.,langıdı ve kandıramazsın yıldız tilbe.bunlarla uyutuyorum. dans ede ede belim ağrıyor artık.emiyorsa direkt uyuyo tabiYouTubeda pişpis sesi var . Ben 4.aydan beri onu dinletiyorum uyumadigi zaman 5 dakika içerisinde uyuyor tavsiye ederim.
Bizim 4.aydan sonra toparlandı gibi. Tabi arada yine saptigi oluyor .Kızlar nasılsınız?
Bebisler nasıl?
Bizi sıcaklar mahvetti.Ve fena uyku gerilemesi yaşıyoruz.Zaten geç yatıyor.Uyku konusunda düzen oturtan var mı?
Bu bebeler memeyle çok farklı ilişki kuruyorlar. Kıyamam onlara çok tatlılar çokbende youtubedan
liste yaptım.ee sesi,aspiratör sesi.,langıdı ve kandıramazsın yıldız tilbe.bunlarla uyutuyorum. dans ede ede belim ağrıyor artık.emiyorsa direkt uyuyo tabi
Bizim kız akşam çok geç uyuyor 12bucuk gibi.Sabah da geç kalkıyor 9ugecerek.Bunu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum.Ben de 2 yada 2bucuk saatte bir uyutmaya çalışıyorum gündüz.Zaten çok kısa gündüz uykuları da.Bizim 4.aydan sonra toparlandı gibi. Tabi arada yine saptigi oluyor .
Bizimki çok hareketli olduğu için yoruluyor zaten bende 2 3 saatte bir uyutmaya çalışıyorum. Eğer iki uyku arası 3 saati geçmişse uyumuyor mesela direniyor uykuya . Uyku penceresi mi ne diyorlar .
Tabi bu düzeni oturtmak için hiçbir yere gidemiyorum. Arada bir eşimle çocuğu ormana parka filan götürüyoruz açık hava seviyor diye . Onun dışında bir yere gitsek hemen uyku düzenini bozuyorakşamları saat 8 9 gibi uykuya geçiyor . Gece 2 kez emmek için kalkıyor sonra saat 6 da uyanış.
Kızlar nasılsınız?
Bebisler nasıl?
Bizi sıcaklar mahvetti.Ve fena uyku gerilemesi yaşıyoruz.Zaten geç yatıyor.Uyku konusunda düzen oturtan var mı?
Bizde gece çok sık kalkıyoruz.Sersem oluyorum artık.Dis benim de aklıma geliyor ama bakıyorum henüz bisey yok.Biz bir 4.ayda gerilemeye girdik bir daha düzelmedik. Eskiden 4 saat kesintisiz uyurdu hatta 5 olurdu saat kurmayı unutsam. Ben uyandırıp beslerdim. Şimdi saat kurmayı bıraktım ama 2 saat, en fazla 3 saat kesintisiz uyuyor. Dün gece saat başı uyandık. Bazen açlıktan (2 saatte 1 açlıktan) bazen öylesine uyanıp ağlıyor. Sanırım diş çıkartıyor, çok kaşınıyor o rahatsız ediyor. Yoksa 2-3 aylıkken ne güzel uyuyordu kuzum.
Yok anam 11den once uyumuyor. Çareyi gece 2 ve 5de uyku emzirmesi yaparak buldum ben. Sabah 9da geri uyuyorum o da yanımda bana bakıp uyuyor.Bizim kız akşam çok geç uyuyor 12bucuk gibi.Sabah da geç kalkıyor 9ugecerek.Bunu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum.Ben de 2 yada 2bucuk saatte bir uyutmaya çalışıyorum gündüz.Zaten çok kısa gündüz uykuları da.
Ben sabah erken kalkalım istiyorum.Bu cadıyı zorla uyandiiriyorum sabah.Gece zaten yatmak bilmiyor.Yok anam 11den once uyumuyor. Çareyi gece 2 ve 5de uyku emzirmesi yaparak buldum ben. Sabah 9da geri uyuyorum o da yanımda bana bakıp uyuyor.
Akşam olduğunda lambaları açmayın karanlıkta oturun . Ben doğduğundan beri hep böyle yaptım. Şimdi hava kararınca uyuması gerektiğini anlıyor. Bizim de gündüz uykuları değişiyor bazen uzun uyuyor bazen kısa çok müdahale etmiyorum gündüz uykularina ama gece uykusundan taviz vermiyorum.Bizim kız akşam çok geç uyuyor 12bucuk gibi.Sabah da geç kalkıyor 9ugecerek.Bunu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum.Ben de 2 yada 2bucuk saatte bir uyutmaya çalışıyorum gündüz.Zaten çok kısa gündüz uykuları da.
Sabah erken kalkmak da zor ama . Biz 6 da kalkıyoruz ama kafam kalkmıyor artıkBen sabah erken kalkalım istiyorum.Bu cadıyı zorla uyandiiriyorum sabah.Gece zaten yatmak bilmiyor.
Ben kalkamam sersem gibi oluyirum sabahın köründe kalkıncaBen sabah erken kalkalım istiyorum.Bu cadıyı zorla uyandiiriyorum sabah.Gece zaten yatmak bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?