2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim kız memeye gelince baş bas bağırıyor red ediyor çok acıkınca aksama doğru ancak ne yapacağımı bilemiyorum
Başka pozisyonda ver.

Kendin hasla ver bence. Ben o manalara pek guvenmiyorum. Ya ek gıdaya neden erken başlatırlar anlamam? Sanki tadımda kilo alacak cocuk...

Benim kız memeye gelince baş bas bağırıyor red ediyor çok acıkınca aksama doğru ancak ne yapacağımı bilemiyorum
Benimki de kafasını öyle geri atıyor ki boynuna bişey olacak diye korkuyorum. Doktor da zorlama sadece dene istemesse zorlama dedi. Ama mama ver dedi hatta infatrini başlayacak sanırım

B
Birde banyoda emzir gerçekten değişik oluyor emiyor. Bide uyandığı anda gözünü açmadan direk emzir benimki öyle alıyordu. Şimdi uyandığında günaydın desemde alsam o zaman bile atılıyor

Bende kendim haşlayıp vereceğim onu e bebeğe gitmiştim, havucu bu mevsimde bulamam diye. Alerjisi var normal mama içmiyor, alerji maması içmiyor, beni reddediyor. Aç kalmasın diye mecbur başladık. Gerçi sofraya aşırı ilgili bi çocuk ben su içerken bile bardağımı almaya çalışıyor bişey yerken elime uzanıyor.

Yok kız var havuç pazarda falan. Niye bulamayasin?

Yok kız var havuç pazarda falan. Niye bulamayasin?
O kadar dışarı çıkmıyorum ki varlığından haberdar değilim düşün bi gittiğim e bebek var onada kontrol zamanı hastane çıkışında uğruyorum dışarda durmuyor bçarabada durmak istemiyor. Kucakta dolaşmak istiyor öylede zor oluyor

Migros sanal marketten falan al o zaman.

bende youtubedan
YouTubeda pişpis sesi var . Ben 4.aydan beri onu dinletiyorum uyumadigi zaman 5 dakika içerisinde uyuyor tavsiye ederim.
liste yaptım.ee sesi,aspiratör sesi.,langıdı ve kandıramazsın yıldız tilbe.bunlarla uyutuyorum. dans ede ede belim ağrıyor artık.emiyorsa direkt uyuyo tabi

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız?
Bebisler nasıl?
Bizi sıcaklar mahvetti.Ve fena uyku gerilemesi yaşıyoruz.Zaten geç yatıyor.Uyku konusunda düzen oturtan var mı?

Kızlar nasılsınız?
Bebisler nasıl?
Bizi sıcaklar mahvetti.Ve fena uyku gerilemesi yaşıyoruz.Zaten geç yatıyor.Uyku konusunda düzen oturtan var mı?
Bizim 4.aydan sonra toparlandı gibi. Tabi arada yine saptigi oluyor .
Bizimki çok hareketli olduğu için yoruluyor zaten bende 2 3 saatte bir uyutmaya çalışıyorum. Eğer iki uyku arası 3 saati geçmişse uyumuyor mesela direniyor uykuya . Uyku penceresi mi ne diyorlar .
Tabi bu düzeni oturtmak için hiçbir yere gidemiyorum. Arada bir eşimle çocuğu ormana parka filan götürüyoruz açık hava seviyor diye . Onun dışında bir yere gitsek hemen uyku düzenini bozuyor akşamları saat 8 9 gibi uykuya geçiyor . Gece 2 kez emmek için kalkıyor sonra saat 6 da uyanış.

bende youtubedan

liste yaptım.ee sesi,aspiratör sesi.,langıdı ve kandıramazsın yıldız tilbe.bunlarla uyutuyorum. dans ede ede belim ağrıyor artık.emiyorsa direkt uyuyo tabi
Bu bebeler memeyle çok farklı ilişki kuruyorlar. Kıyamam onlara çok tatlılar çok

Bizim kız akşam çok geç uyuyor 12bucuk gibi.Sabah da geç kalkıyor 9ugecerek.Bunu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum.Ben de 2 yada 2bucuk saatte bir uyutmaya çalışıyorum gündüz.Zaten çok kısa gündüz uykuları da.

Kızlar nasılsınız?
Bebisler nasıl?

Biz bir 4.ayda gerilemeye girdik bir daha düzelmedik. Eskiden 4 saat kesintisiz uyurdu hatta 5 olurdu saat kurmayı unutsam. Ben uyandırıp beslerdim. Şimdi saat kurmayı bıraktım ama 2 saat, en fazla 3 saat kesintisiz uyuyor. Dün gece saat başı uyandık. Bazen açlıktan (2 saatte 1 açlıktan) bazen öylesine uyanıp ağlıyor. Sanırım diş çıkartıyor, çok kaşınıyor o rahatsız ediyor. Yoksa 2-3 aylıkken ne güzel uyuyordu kuzum.

Bizde gece çok sık kalkıyoruz.Sersem oluyorum artık.Dis benim de aklıma geliyor ama bakıyorum henüz bisey yok.

Yok anam 11den once uyumuyor. Çareyi gece 2 ve 5de uyku emzirmesi yaparak buldum ben. Sabah 9da geri uyuyorum o da yanımda bana bakıp uyuyor.

Akşam olduğunda lambaları açmayın karanlıkta oturun . Ben doğduğundan beri hep böyle yaptım. Şimdi hava kararınca uyuması gerektiğini anlıyor. Bizim de gündüz uykuları değişiyor bazen uzun uyuyor bazen kısa çok müdahale etmiyorum gündüz uykularina ama gece uykusundan taviz vermiyorum.

Ben sabah erken kalkalım istiyorum.Bu cadıyı zorla uyandiiriyorum sabah.Gece zaten yatmak bilmiyor.
Sabah erken kalkmak da zor ama . Biz 6 da kalkıyoruz ama kafam kalkmıyor artık 8 gibi tekrar uyuyor bende nasıl uyuyacağım şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…