2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim iş yerim daha çok yükleniyor istifa edeyim diye canımdan bezdirdiler hamile olduğumu öğrendiklerinden beri
Sakın istifa etme haklarını kaybedersin. Hamile iken seni kovamayacağı için kasıtlı yapılıyordur ama hiçbir şekilde mobbing yapamaz sana.
eğer doğum sonrası orada devam etmeyi düşünmüyorsan rahat bir şekilde çalışma hakkın olduğunu dile getirerek mevcut durumu düzeltmelerini talep edebilirsin. Eğer hala aynı ise ve çok zorda kalırsan istifa edip iş mahkemesi aracılığıyla dava açtığında ciddi ceza ve tazminat öderler. Ki bunu göze alacaklarını sanmam.. 😉

Hanımlar hangi doktora gidiyorsunuz devlet ozel kafam karışık
İstanbul Anadolu yakası olanlar fikir verirse çok sevinirim
Bayram sonu sağlık ocağına gitcem hangi testleri yapar bilmiyorum. 1 aylık şuan tahminim HCG regl öncesi 85 çıkmıştı 13 de yapılmıştı hcg şimdi 23 oldu ayın bakalım kaç çıkacak

Dün internette araştırdım bir zararı yok diyor ama pzt kontrolüm var sorucam bakalım. Sadece annenin iyi beslenmesi gerekiyormuş ve bol su
su çok önemli hele de yaz aylarında vücudumuz zaten su kaybediyor bizim normalden daha fazla su içmemiz lazım

Bende sanki akıntı varmış gibi bir his oluyor gidip bakıyorum bişey yok sinir oldum bugün başladı bu da 😫

Gunaydin kizlar.Nasilsiniz?Bayramın da son günü bulduk çok şükür.Rabbim seneye bayramda bebeklerimizle ailemizle birlikte olmayi nasip etsin inşallah.Bende bulantı normal ama iştahsızlık feci durumda.Hic bisey almıyor içim.
Aminn inşallah. Valla bende de iştahsızlık var hem de bulantım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştı. Yemek yesem de bulanıyor yemesem de bir de yanıyor midem ve karnımın içi.

Doktor mu söyledi 25 haziran diye ilk gününe çoğu kişide uymuyor sanırım herkesin adet döngüsü farklı
En son 5hazirandi adetim kanda gebelik 14temmuzda 46cikti ozaman gittiğimde kese falan yoktu doktor geç döllenme dedi bidaha inşallah 2agistosda gidecem

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu beni çok yordu nereden bulaştım bu illete burnumdan getiriyor her şeyi bir dünya su içiyorum tuvalete gidiyorum çok az yapabiliyorum 2 tane de antibiyotik kullandım yakın zamanda :KK43:(
Antibiyotik kullanma cnm zararli ve riskli. Urinonvef kullan. Doktorum antibiyotik kullanmamami soyledi. Hem cogu hamile bu ilaci kullaniyo bitkisel.

Kizlar merhaba. Daha yeni farkettim sarı renkte akıntım olmuş az diyemem biraz fazla gibi peceteye silince de geldi. Ağrım ve kasintim yok. Korkmalı mıyım?
Mantar enfeksiyon olabilir. Doktorunla gorus bir an once ve evde 2 tuvalet varsa 1ini kendine ayir. Ic camasirin ag kismini mutlaka utule ve gunluk olarak degistir cnm. Bi de cok su ic.

Çok teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. Bir sefer geldi bir daha gelmedi çok şükür. Daha önceki gebeliklerimde de kullandığım için telrar ederse kullanırım ben de muhtemelen. Bir de iki kese görmüştü Dr ikiz muhtemelen dedi. 15 gün sonra kontrole çağırdı. O yüzden de biraz stres yaptım. Şimdi daha iyiyim ama. Muhtemelen dün yolculuk yaptığım için yoruldum biraz o yüzden oldu. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. Sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.
Ikiz gebelikler daha riskli oluyo bence sen gunluk 1 tane de progestan kullan bi zarari olmaz. Bende hic kanama lekelenme olmadi ama daha onceki dusuklerim yuzunden doktor bana gunde 3 progestan verdi kan sulandirici igne ve coraspin kullabdigim icin gunde 3 tane anca tutar bebegi dedi.

Günaydın arkadaşlar Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 17 Haziran'da tüp bebekle hamile kaldım. Şu an 7+4 haftalık hamileyim. 2 hafta önce kese göründü. Salı günü de yine randevum var. Tedavim il dışında oldu. Sorum şu geçen kontrolde doktorum 8.haftada tekrar bakarız sonra bulunduğunuz yerde normal bir kadın doğum doktoru araştırır orada devam edersiniz dedi. Tüp bebekle hamile kalanlar da süreç böyle mi ilerliyo, yoksa tüp bebeğin yapıldığı yerde kontrollere devam edilebilir mi? Açıkçası doktorumdan memnunum ve değiştirmeyi hiç istemiyorum. Yol, uzaklık olsa da kendimi güvende hissediyorum.
Cnm bu tamamiyle senin tercihinle ilgili bence. Doktor mesafeden dolayi sana oyle demistir.

Arkadaşlar bu arada yine tüp bebek annelerine bir sorum olacak 3 yıl boyunca hiç hamile kalamadım sebepsiz infertiliteydi tedaviye başladığımdan beri musluk suyu içmem, oturarak duş almam yasaktı hatta doktorum afedersiniz bir ara su ile taharet de yasak demişti sanırım enfeksiyon riskinden dolayı bu duruma açıkçası alışamıyorum sizde de böyle yasaklar var mı acaba bunlar önemli mi?
Taharet cogunlukla yanlis yapildigi icin enfeksiyon oluyor. Doktorun bu yuzden karsi cikmistir. Tarahreti yukardan asagiya 1 kez yapip iyice o bolgeyi kurulaman lazim nemli olmamali aksi takdirde enfeksiyon oluyo ama progestan kullanimi da bazi durumlarda vajinada surtunemdne dolayi enfeksiyon yapiyo ona bakarsak.

Ikiz gebelikler daha riskli oluyo bence sen gunluk 1 tane de progestan kullan bi zarari olmaz. Bende hic kanama lekelenme olmadi ama daha onceki dusuklerim yuzunden doktor bana gunde 3 progestan verdi kan sulandirici igne ve coraspin kullabdigim icin gunde 3 tane anca tutar bebegi dedi.
Evet ben de kullanmaya başladım ne olur ne olmaz diye. Salık ocağındaki Dr da dedi zaten belli bir haftaya kadar vücudun bu hormqna ihtiyacı artıyor diye. Ben de önceki hamileliğimde kullandım kan sulandırıcı iğne ve progestan. Düşük olduğu zaman diğer gebeliklerde her ihtimale karşı önlem alıyor drlar.

X