2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-23-08-59-27-262_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2021-07-23-08-59-27-262_com.miui.gallery.png
    531,7 KB · Görüntüleme: 87
Günaydın arkadaşlar Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 17 Haziran'da tüp bebekle hamile kaldım. Şu an 7+4 haftalık hamileyim. 2 hafta önce kese göründü. Salı günü de yine randevum var. Tedavim il dışında oldu. Sorum şu geçen kontrolde doktorum 8.haftada tekrar bakarız sonra bulunduğunuz yerde normal bir kadın doğum doktoru araştırır orada devam edersiniz dedi. Tüp bebekle hamile kalanlar da süreç böyle mi ilerliyo, yoksa tüp bebeğin yapıldığı yerde kontrollere devam edilebilir mi? Açıkçası doktorumdan memnunum ve değiştirmeyi hiç istemiyorum. Yol, uzaklık olsa da kendimi güvende hissediyorum.
Günaydın bende tüp bebek ile hamile kaldım. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza🙏🏻Benim doktorum br bir çoğu tüp bebek doktoru kalp atışını duyana kadar takip ediyor daha sonra gebelik takibi yapmıyor ne yazık ki 😕

Gunaydin kizlar.Nasilsiniz?Bayramın da son günü bulduk çok şükür.Rabbim seneye bayramda bebeklerimizle ailemizle birlikte olmayi nasip etsin inşallah.Bende bulantı normal ama iştahsızlık feci durumda.Hic bisey almıyor içim.
Amin cnm inşallah. Allah yardımcın olsun düzelir inşallah

Günaydın bende tüp bebek ile hamile kaldım. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza🙏🏻Benim doktorum br bir çoğu tüp bebek doktoru kalp atışını duyana kadar takip ediyor daha sonra gebelik takibi yapmıyor ne yazık ki 😕
Yaaa öyle mi cidden bırakıyor mu doktor ☹️😢bende çok memnundum üni de hocamdan doğuma kadar gideriz diye düşünüyordum benim de aşılama ile hamilelik

Bence kesinlikle kültür baktır boş yrre birsürü antibiyotik içme
Kültüre bakmadılar ya ben de anlamadım acil kadın doğuma gittim, zaten pek dinlemiyorlar bile insan bi kültüre bakar üreme var mı hangi bakteri diye verdi, 5 gün oldu 2.dozu içeli hâlâ keyfim yok çok mutsuzum

Eklentiler

• 20210723_111022.jpg
    20210723_111022.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 64
Yaaa öyle mi cidden bırakıyor mu doktor ☹️😢bende çok memnundum üni de hocamdan doğuma kadar gideriz diye düşünüyordum benim de aşılama ile hamilelik
Genellikle tüp bebek doktorları gebelik takibi yapmıyor. Benim gittiğim hastanenin tüp bebek doktorları takip yapmıyor mesela kadın doğum bölümü ayrı ama yapan doktorlarda vardır illaki konuşun isterseniz doktorunuzla

Gunaydin kizlar.Nasilsiniz?Bayramın da son günü bulduk çok şükür.Rabbim seneye bayramda bebeklerimizle ailemizle birlikte olmayi nasip etsin inşallah.Bende bulantı normal ama iştahsızlık feci durumda.Hic bisey almıyor içim.
İyilik seni sormalı. Amin inşallah :emir_bebek: :anne: . Bende de bulantı yok bi taraftan olmasın istiyorum bi taraftanda acaba ters giden bişey mi var diye korkuyorum beta Hcg ye de sadece bir kere baktırdım düşük çıkmadığı için tekrar bakmamıza gerek yok demişti sağlık ocağındaki ebe şuan ne durumda hiç bir fikrim yok :110:

Arkadaşlar bu arada yine tüp bebek annelerine bir sorum olacak 3 yıl boyunca hiç hamile kalamadım sebepsiz infertiliteydi tedaviye başladığımdan beri musluk suyu içmem, oturarak duş almam yasaktı hatta doktorum afedersiniz bir ara su ile taharet de yasak demişti sanırım enfeksiyon riskinden dolayı bu duruma açıkçası alışamıyorum sizde de böyle yasaklar var mı acaba bunlar önemli mi?

İyilik seni sormalı. Amin inşallah :emir_bebek: :anne: . Bende de bulantı yok bi taraftan olmasın istiyorum bi taraftanda acaba ters giden bişey mi var diye korkuyorum beta Hcg ye de sadece bir kere baktırdım düşük çıkmadığı için tekrar bakmamıza gerek yok demişti sağlık ocağındaki ebe şuan ne durumda hiç bir fikrim yok :110:
Idare ediyoruz işte.Bulantı herkeste aynı olmuyor canım.Kiminin 8haftada kiminin 6da başlıyor.Ben kese gördükten sonra beta baktirmadim.Gerek yok dedi dr.

kızlarr nasılsınıızz ❤️❤️
daha erken ama bebişleriniz için düşündüğünüz isimler varmı ☺️

Selam kızlar ben görüntü ekleyecgim bı bakabilir misiniz size zahmet. Tatilde gittiğim doktor kesede biraz bozukluk var dedi. O günden beri aklımda yarın tekrar farklı bı doktora gideceğim. Devam eden kanamam ve bu durumu sormak için. Hiç böyle bişey duydunuz mu acaba?sağ ve sol üstteki çıkıntılar için dedi.

Eklentiler

• IMG_20210723_130421.jpg
    IMG_20210723_130421.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 56
X