En son 13 temmuzda gitmiştim 31 temmuzda gideceğim tekrar kalp atışı içinnn bunda kese daha 1 cmdiiKızlar ulturoson görüntülerinizi paylaşabilir misiniz rica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son 13 temmuzda gitmiştim 31 temmuzda gideceğim tekrar kalp atışı içinnn bunda kese daha 1 cmdiiKızlar ulturoson görüntülerinizi paylaşabilir misiniz rica
Günaydın bende tüp bebek ile hamile kaldım. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaBenim doktorum br bir çoğu tüp bebek doktoru kalp atışını duyana kadar takip ediyor daha sonra gebelik takibi yapmıyor ne yazık kiGünaydın arkadaşlar Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 17 Haziran'da tüp bebekle hamile kaldım. Şu an 7+4 haftalık hamileyim. 2 hafta önce kese göründü. Salı günü de yine randevum var. Tedavim il dışında oldu. Sorum şu geçen kontrolde doktorum 8.haftada tekrar bakarız sonra bulunduğunuz yerde normal bir kadın doğum doktoru araştırır orada devam edersiniz dedi. Tüp bebekle hamile kalanlar da süreç böyle mi ilerliyo, yoksa tüp bebeğin yapıldığı yerde kontrollere devam edilebilir mi? Açıkçası doktorumdan memnunum ve değiştirmeyi hiç istemiyorum. Yol, uzaklık olsa da kendimi güvende hissediyorum.
Amin cnm inşallah. Allah yardımcın olsun düzelir inşallahGunaydin kizlar.Nasilsiniz?Bayramın da son günü bulduk çok şükür.Rabbim seneye bayramda bebeklerimizle ailemizle birlikte olmayi nasip etsin inşallah.Bende bulantı normal ama iştahsızlık feci durumda.Hic bisey almıyor içim.
Oh oh mis şimdiye kocaman olmuştur küçük tırtılEn son 13 temmuzda gitmiştim 31 temmuzda gideceğim tekrar kalp atışı içinnn bunda kese daha 1 cmdii
Benim de 4 Ağustos. Günler geçmiyorBenim randevum 2agustos sanki yıllar var daha
Yaaa öyle mi cidden bırakıyor mu doktor bende çok memnundum üni de hocamdan doğuma kadar gideriz diye düşünüyordum benim de aşılama ile hamilelikGünaydın bende tüp bebek ile hamile kaldım. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaBenim doktorum br bir çoğu tüp bebek doktoru kalp atışını duyana kadar takip ediyor daha sonra gebelik takibi yapmıyor ne yazık ki
Kültüre bakmadılar ya ben de anlamadım acil kadın doğuma gittim, zaten pek dinlemiyorlar bile insan bi kültüre bakar üreme var mı hangi bakteri diye verdi, 5 gün oldu 2.dozu içeli hâlâ keyfim yok çok mutsuzum
Veririm tabi.. İnşalşah pazartesi haberleşirizAa evet aynıyız resmen İnşallah duyarsın kalp atışını, haber ver mutlaka
Ya benimde 2 ağustosta daha bu pazartesi gittim doktora ama sanki çok uzun zaman olmuş gibi günlerde geçmek bilmiyorBenim randevum 2agustos sanki yıllar var daha
19 temmuzda kese 13 mm bebekte 1.48 mm daha çok minikKızlar ulturoson görüntülerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem
Genellikle tüp bebek doktorları gebelik takibi yapmıyor. Benim gittiğim hastanenin tüp bebek doktorları takip yapmıyor mesela kadın doğum bölümü ayrı ama yapan doktorlarda vardır illaki konuşun isterseniz doktorunuzlaYaaa öyle mi cidden bırakıyor mu doktor bende çok memnundum üni de hocamdan doğuma kadar gideriz diye düşünüyordum benim de aşılama ile hamilelik
Benim de sanırım o şekilde olacak.Günaydın bende tüp bebek ile hamile kaldım. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaBenim doktorum br bir çoğu tüp bebek doktoru kalp atışını duyana kadar takip ediyor daha sonra gebelik takibi yapmıyor ne yazık ki
İyilik seni sormalı. Amin inşallah . Bende de bulantı yok bi taraftan olmasın istiyorum bi taraftanda acaba ters giden bişey mi var diye korkuyorum beta Hcg ye de sadece bir kere baktırdım düşük çıkmadığı için tekrar bakmamıza gerek yok demişti sağlık ocağındaki ebe şuan ne durumda hiç bir fikrim yokGunaydin kizlar.Nasilsiniz?Bayramın da son günü bulduk çok şükür.Rabbim seneye bayramda bebeklerimizle ailemizle birlikte olmayi nasip etsin inşallah.Bende bulantı normal ama iştahsızlık feci durumda.Hic bisey almıyor içim.
Benim oğlumdan 14 aylık 18. Aya kadar emzirmeyi düşünüyorumMerhaba benimde 14 aylık kızım var. Emziriyomusunuz hala? Ben daha doktora gitmedö ama emzirmeyi de bırakmadım. Nası olacak acaca?
Idare ediyoruz işte.Bulantı herkeste aynı olmuyor canım.Kiminin 8haftada kiminin 6da başlıyor.Ben kese gördükten sonra beta baktirmadim.Gerek yok dedi dr.İyilik seni sormalı. Amin inşallah . Bende de bulantı yok bi taraftan olmasın istiyorum bi taraftanda acaba ters giden bişey mi var diye korkuyorum beta Hcg ye de sadece bir kere baktırdım düşük çıkmadığı için tekrar bakmamıza gerek yok demişti sağlık ocağındaki ebe şuan ne durumda hiç bir fikrim yok
Son adet tarihin ne senin kuzuGünaydın kızlar
Ya benimde 2 ağustosta daha bu pazartesi gittim doktora ama sanki çok uzun zaman olmuş gibi günlerde geçmek bilmiyor
19 temmuzda kese 13 mm bebekte 1.48 mm daha çok minik
Hamileyken emzirmek sıkıntı değil mi diğer bebiş içinBenim oğlumdan 14 aylık 18. Aya kadar emzirmeyi düşünüyorum