2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın hanımlar 🤗
Bulantım halsizligim nisbeten azaldı gibi çok sükür.
Emzirme konuşulmuş emzirmek bi yana göğüs ucunu sıkmak oynamak bile düşüğe sebep oluyor diye biliyorum. Doktorunuza biran önce sorun derim.
Bulantım azaldı ama gecmedi tiksinmelerimde cok ogullarımda 4 ay çekmıstim bakalım bunda ne olur.

Prilamın bile fayda etmediği bulantılar başladıı 😩😩
2. Trimesteri 4gözle bekliyorum artık ❤️
Allah yardımcın olsun canım.Benimde Ekmek yeşil zeytinle geçti gunlerim.Limonlu maden suyu bende ise yaradı.Hem de magnezyum kaynağı.

Allah yardımcın olsun canım.Benimde Ekmek yeşil zeytinle geçti gunlerim.Limonlu maden suyu bende ise yaradı.Hem de magnezyum kaynağı.
Aminnn hepimize inşallah🙏🏻🙏🏻
yeşil zeytin ekmek benim de favorim 😅 ilk zamanlar ete düşmüştüm şimdi kokusuna tahammülüm yok . Sadece yoğurt ekmek zeytin peynir ekmek soğuk içecekler meyve .
doğru düzgün bişey yemeyip üstüne çıkarınca da halsizlik fena oluyor.
her gün kendime geçicek diyorum güzel günler yakın 🙏🏻🥰

Aminnn hepimize inşallah🙏🏻🙏🏻
yeşil zeytin ekmek benim de favorim 😅 ilk zamanlar ete düşmüştüm şimdi kokusuna tahammülüm yok . Sadece yoğurt ekmek zeytin peynir ekmek soğuk içecekler meyve .
doğru düzgün bişey yemeyip üstüne çıkarınca da halsizlik fena oluyor.
her gün kendime geçicek diyorum güzel günler yakın 🙏🏻🥰
Ben et ve tavuk hem.yiyemiyorum.hemde kokusuna bile tahammulum yok.Bulanti yapacak hiçbişey yemiyorum.Bi karpuzum bi yesilzeytin bi de ekmek.Aclik sınırında geçiyor günler bakalım.😀Ama ne kaldiki artık azalmaya başlar bulantılar.

Benim iş yerim daha çok yükleniyor istifa edeyim diye canımdan bezdirdiler hamile olduğumu öğrendiklerinden beri
Nasıl insanlar bunlar! Bak güzellik, tümüyle doktoruna herşeyi açıkça anlat.. Tüm hamilelik problemlerini kullan ve sürekli yatış ve doktor raporu al. Hiç bir halt yiyemezler.. Doğuma kadar böyle ilerle.. Sonrasında doğum iznine çık maaşını al ve izin bitişinde o firmadan istifa et. Düzgün insanlara her yerde kapı açılır Allah’ın izniyle. Yok öyle yağma!

Prilamın bile fayda etmediği bulantılar başladıı 😩😩
2. Trimesteri 4gözle bekliyorum artık ❤️
Bende hiç bulantı yok.. koku hassasiyetide yok. Sadece tatlıya karşı sanki yesem midem bulanıcakmış gibi hissediyorum tatlı hiçbirşey istemiyorum. Zaten son doktor kontrolünden sonra iştahım çok açıktı artık oda açık değil zar zor yiyorum herşeyi iştahım sıfır

Benim 2 oğlumdada çok bulantım oldu. Kahve nar yedim normalde yemezdim eksi tuzlu istedi canim midem cok bulandi 4 ay ama kusma olmadı. Bu gebeligimde farklı olarak çok uykum oluyo ogullarimda olmamıstı ve halsizlik ama belki yaştandır öncekilerde daha enerjikdim. Bende kız isterim ama erkek olursada üzülmem alıstım erkek çocuklara onlsrda anneye yardim ediyo anneyi düsünüyo.

Ben başladım batıl inançlara. Kaynanam kafama tuz atmış ilk ağzımı tutmuşum kız demekmiş. Burun tutunca erkek oluyomuş.

Kendi annem de oturduğum koltuğun altına bi kaşık bi çatal koymuş kaşığın üzerine oturmuşum o da kız.

Sonra dedim bi tane daha yapın alyansı ipe bağlayın göbeğime tuttular daire çizdi o da kız demekmiş zirvede bıraktım 3 0 kız ile 😂😂 dikey gidip gelse erkekmiş

Denemek isteyenlere örnek olsun😂😂

Benim 2 oğlumdada çok bulantım oldu. Kahve nar yedim normalde yemezdim eksi tuzlu istedi canim midem cok bulandi 4 ay ama kusma olmadı. Bu gebeligimde farklı olarak çok uykum oluyo ogullarimda olmamıstı ve halsizlik ama belki yaştandır öncekilerde daha enerjikdim. Bende kız isterim ama erkek olursada üzülmem alıstım erkek çocuklara onlsrda anneye yardim ediyo anneyi düsünüyo.
Erkek çocukları anneci oluyor sanki.Benimki de 4yasinda ama benle hamur bile yoğurur.Mutfak temizlik falan.Tabi herşeyi oyuna vuruyoruz.Benim oğlumda kg luydum.Yani bundan 5kg fazlaydım.Suan daha hafifim sanki.

Ben başladım batıl inançlara. Kaynanam kafama tuz atmış ilk ağzımı tutmuşum kız demekmiş. Burun tutunca erkek oluyomuş.

Kendi annem de oturduğum koltuğun altına bi kaşık bi çatal koymuş kaşığın üzerine oturmuşum o da kız.

Sonra dedim bi tane daha yapın alyansı ipe bağlayın göbeğime tuttular daire çizdi o da kız demekmiş zirvede bıraktım 3 0 kız ile 😂😂 dikey gidip gelse erkekmiş

Denemek isteyenlere örnek olsun😂😂
Tatlımm senin kızçen geliyor ben hissediyorum 🎉 yalnız ben buralarda niye geziyorsam benim gruplar şaştı 😁😁😁

Bende hiç bulantı yok.. koku hassasiyetide yok. Sadece tatlıya karşı sanki yesem midem bulanıcakmış gibi hissediyorum tatlı hiçbirşey istemiyorum. Zaten son doktor kontrolünden sonra iştahım çok açıktı artık oda açık değil zar zor yiyorum herşeyi iştahım sıfır
Benim de hiç bulantım yok çok şükür. İlk hamileliğimde 12. Haftada herseyden tiksinme başlayip birkaç hafta sürmüştü. Birinin agzina yemek götürdüğünü görünce çok tiksiniyordum hamilelik degisik bi durum 😄 bulantı yok diye şükrederken nezle oldum burnum durmuyor insallah cabuk atlatırım

X