2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Selam kızlar ben görüntü ekleyecgim bı bakabilir misiniz size zahmet. Tatilde gittiğim doktor kesede biraz bozukluk var dedi. O günden beri aklımda yarın tekrar farklı bı doktora gideceğim. Devam eden kanamam ve bu durumu sormak için. Hiç böyle bişey duydunuz mu acaba?sağ ve sol üstteki çıkıntılar için dedi.
Benimde kesem düzensiz, düzensiz keselerde düşük riski daha fazla ama düzelebilirde bir dahaki randevuna kadar hiçbirşey belli olmaz ve aşırı dikkatli ol iki kat daha fazla

Benimde kesem düzensiz, düzensiz keselerde düşük riski daha fazla ama düzelebilirde bir dahaki randevuna kadar hiçbirşey belli olmaz ve aşırı dikkatli ol iki kat daha fazla
Ben yarın dördüncü kez ultrasona giricem. Kanama yüzünden artı ikinci kez yarın gidicem. Bakalım ne diyecek. Hayirlisi olsun hakkımızdan. Çok sağol cevabın için❤️

Kizlar gebelik sekeri olan var mi aramizda? Benim genetik olarak seker rahatsizligim var su ana kadar cok dikkat etmeme ragmen 100u gordu aclik sekerim. Muhtemelen ilaca basliycam haftaya. Sorum su endokrinoloji bolumune randevulu gitmek zorunda miyim? Gebe oldugum icin onceligim var mi? Istanbulda devlet hastanesinde endokrinolojiye randevu bulmak imkansiz gibi bisey. Ogrendigim kadariyla endokrinoloji beni sekerden dolayi diyetisyene yonlendirecekmis.Zaten hashimoto tiroidim de var. Gecen hafta bogazim cok agridi. İnsallah tiroit degerim yukselmemistir diye dua ediyorum artik.

Ben yarın dördüncü kez ultrasona giricem. Kanama yüzünden artı ikinci kez yarın gidicem. Bakalım ne diyecek. Hayirlisi olsun hakkımızdan. Çok sağol cevabın için❤️
Ne demek haber edersin sonucunu bende pazar günü gidicem 3. Kez . Toplam 2 hafta içinde hemde 😢

ben de kanama yüzünden yarin 4. kez ultrasona giricem 😪 herkes sevinir gebeliğe ben gece kabuslarla uyanıyorum. insallah bir an önce geçer bu zor zamanlar

Hanımlar hangi doktora gidiyorsunuz devlet ozel kafam karışık
İstanbul Anadolu yakası olanlar fikir verirse çok sevinirim
Bayram sonu sağlık ocağına gitcem hangi testleri yapar bilmiyorum. 1 aylık şuan tahminim HCG regl öncesi 85 çıkmıştı 13 de yapılmıştı hcg şimdi 23 oldu ayın bakalım kaç çıkacak
Benim doktorum çamlıca medipol hüsniye sedef binöz çok memnunum tecrübeli ve iyi bir doktor tavsiye ederim👍🏻

Hamileyken emzirmek sıkıntı değil mi diğer bebiş için
Eğer riskli bir hamilelik değilse hiç bir sıkıntı olmuyor hatta doğumdan sonra bile ikisini emzrien anneler var ben okadar yapabilceğimi sanmıyorum oyüzden 4 ay sonra keserim bi sorun çıkmazsa insallah bu süreçte sütün tadıda bozulabilir kendiliğindende bırakan çok var

Ikiz gebelikler daha riskli oluyo bence sen gunluk 1 tane de progestan kullan bi zarari olmaz. Bende hic kanama lekelenme olmadi ama daha onceki dusuklerim yuzunden doktor bana gunde 3 progestan verdi kan sulandirici igne ve coraspin kullabdigim icin gunde 3 tane anca tutar bebegi dedi.
Bana da 2 tane dedi ben 1 kullanıyorum. Anca tutar derken kan sulandırıcı zaten bevek tutsun beslensin diye değil mi

ben de kanama yüzünden yarin 4. kez ultrasona giricem 😪 herkes sevinir gebeliğe ben gece kabuslarla uyanıyorum. insallah bir an önce geçer bu zor zamanlar
Bende henüz tam sevineneyenlerdenim canim. Sonu iyi olsun ins başında gerçekten yorulduk, üzüldük. İns daha fazla uzamadan bizde tadını alanlardan oluruz. Yeterki saglikli olsun minislerimiz❤️

X