2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen midem kötü gibi oluyor ama geçiyor sonra daha çok küçük olunca insan merak ediyor napıyor acaba büyümeye devam ediyor mu diye keşke daha şimdiden hissedebilsek 😥 6 gün kaldı kontrole kalp atışı için 🤲
Benim de pazartesi randevum aynı soylediginiz gibi hissediyorum. Napıyor iyi mi herşey yolunda mı yanlislikla zarar verdim mi acaba vs vs kafamda sürekli 😔

Merhaba herkese, benim regl döngüm düzensiz, ortalama 35 günde oluyorum. Son regl tarihim 12 Haziran, Bat 16 Temmuzdu. 17 Temmuzda test yaptım pozitif çıktı. Hem idrar hem kan testine göre hamileyim çok şükür. Kan sonucum 340 çıkmıştı geçen hafta. Ağustos'un ilk haftası keseyi ve kalp atışını duymaya gidicem inşallah herşey yolundadır🥰 Uygulamalara göre 5.5 haftalık hamileyim ama galiba daha ufak olması lazım tam anlamadım 🤔
Sizinle tarihler hemen hemen aynıymış benimkiler. Benimde sat 13 haziran bat 16 temmuzdu. Bende bu pazartesi gidicem kontrole inşallah. Umarım görünür kalp atışı

Kızlar bizim grup daha kimsenin üzerine geçmemiş. Birdaha bildirelimde liste yaparız inşallah ☺️

Bende de her yerimden kalktıgımda bas dönmesi oluyor, normal herhalde. Özellikle gece kalkarken falan dikkat etmemiz lazım. İş yerinde mümkünse dinlenerek çalış canım. Bazı işyerleri hamilelere uyku imkanı tanıyor
Benim iş yerim daha çok yükleniyor istifa edeyim diye canımdan bezdirdiler hamile olduğumu öğrendiklerinden beri

Kızlar bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen midem kötü gibi oluyor ama geçiyor sonra daha çok küçük olunca insan merak ediyor napıyor acaba büyümeye devam ediyor mu diye keşke daha şimdiden hissedebilsek 😥 6 gün kaldı kontrole kalp atışı için 🤲
Ah ah hepimiz de var sanırım aynı durum bazen her şeyden bağımsız sıradan bir gün yaşıyor gibiyim bazen sabah bulantıları oluyor. Ama ne can veren biziz ne yaşamaya devam ettiren diyorum kendi kendime. O yüzden kaygıları bir kenara bırakıp bu sürecin böyle belirtili-belirtisiz olduğunu kabullenmek gerekiyor sanırım.

Canım kültür baktırdınmı
Kültüre bakmadılar ya ben de anlamadım acil kadın doğuma gittim, zaten pek dinlemiyorlar bile insan bi kültüre bakar üreme var mı hangi bakteri diye antibiyotiği verdi, 5 gün oldu 2.dozu içeli hâlâ keyfim yok çok mutsuzum

Kızlar selam pazartesi günü kese icin kontrolüm var ondan 10 gün sonra kalp atisi için çağırır sanirim. Kalp atisindan sonra bir daha kaçıncı haftada çağırıyor? Nifty yaptıracak olan var mi kacinci haftada yaptiracaksiniz şuan 5 haftalik hamileyim nasip olursa 10 haftalikken yaptırmak istiyorum

Bende de her yerimden kalktıgımda bas dönmesi oluyor, normal herhalde. Özellikle gece kalkarken falan dikkat etmemiz lazım. İş yerinde mümkünse dinlenerek çalış canım. Bazı işyerleri hamilelere uyku imkanı tanıyor
Baş dönmesi benim her yerimden kalktigimda var, progestan kullanıyorum o hele mahvediyor. İş yerime henüz söylemedim bakalım neler olacak, teşekkürler ❤️

Ben baş dönmesi ve dengesizliğini sürekli çekiyorum canım zaten boyun fıtığı var bende :/ çok zordur senin için dayanması inan anlayabiliyorum ama bunların geçici olduğunu ve sonunda güzel bi mucize için buna katlandığını biliyosun rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Çok sağolasın teşekkür ederim. Sabır gerçekten hepimiz için hayırlısı ile geçmesini mucizelerimizin sağlıkla gelmesini diliyorum❤️

Benim iş yerim daha çok yükleniyor istifa edeyim diye canımdan bezdirdiler hamile olduğumu öğrendiklerinden beri
Nasıl bir terbiyesizlik anlamıyorum. Doğanın kanunu ve hamile insana yapılır mı bu. Ben Mart'ta ise başladım. Yeni olduğum için çekiniyorum söylemeye ne yaparlar ederler tahmin bile edemiyorum. Evden çalıştığım isim vardı o dönemde istedim o kadar aylarca olmadı yeni isimde oldu🤗

Bana da geliyor böyle vesvese arada ,kalp atışı duyduk ama çok az dinletti acaba bir dahaki kontrolde olumsuz bir şeyle karşılaşır mıyım endişesi hiç bitmiyor ama geçiştirmeye çalışıyorum .Sonuçta dikkat ediyoruz elimizden geldiğince , kötü bir şey olacaksa Allah korusun elden birşey gelmez . Hepimizin sağlıkla kavuşuruz inşallah duadan başka tutunacak birşey bulamıyorum.

İyi akşamlar güzel Mart ayı anneleri nasılsınız 😍
Şükür biz iyiyiz biraz kabızlık problemi ve sivilce sorunları var bide göğüs uçlarım çok fena karardı şimdiden😬
2 hafta var randevumuza.
Bayram nasıl geçiyor derseniz gurbette olduğum için pek fazla bişey anlamıyorum bir çok tanıdığımda Türkiyede.
Bizde durumlar böyle🥰🥰
Ha aklıma gelmişken sorayım hamilelikte kullandığınız bi vitamin vesayre bişey varmı
Ben Femibion kullanıyorum
Sivilce bende de aşırı oldu bu aralar 😔ve 2 hafta var benimde randevuma 😍 Bende yurtdışında yaşıyorum ilk hamileliğimde femibion kullanmıştım şimdi ki hamileliğimde femi baby kullanıyorum bu sefer yapı olarak femibionla aynı içerikte ama isim ve fiyat farklı

Günaydın arkadaşlar Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 17 Haziran'da tüp bebekle hamile kaldım. Şu an 7+4 haftalık hamileyim. 2 hafta önce kese göründü. Salı günü de yine randevum var. Tedavim il dışında oldu. Sorum şu geçen kontrolde doktorum 8.haftada tekrar bakarız sonra bulunduğunuz yerde normal bir kadın doğum doktoru araştırır orada devam edersiniz dedi. Tüp bebekle hamile kalanlar da süreç böyle mi ilerliyo, yoksa tüp bebeğin yapıldığı yerde kontrollere devam edilebilir mi? Açıkçası doktorumdan memnunum ve değiştirmeyi hiç istemiyorum. Yol, uzaklık olsa da kendimi güvende hissediyorum.

X