2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim son değilim 19 hazirandı 4 yaşında bi oğlum 7 aylik kızım var.plansiz bir bebek geliyor.ama daha doktora gitmedik

Kızlar merhaba. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum Dün 8 saat yolculukla memleketime geldim hiç sıkıntı yaşamadım dinlene dinlene geldik çok şükür. 5+5 haftalık bugün. Bugünde hafif pembemsi akıntı geldi peçeteye. Ben de ilçedeyim kadın doğum yok burada. Kendi Dr umu aradım bir Dr a görünen lazım dedi. Herhangi bir şey söylemedi başka. Gideceğim merkeze ama gidene kadar progestan kullansam sıkıntı olur mu acaba? Bir düşüğüm var. Oğlumda da böyle olmuştu bir sıkıntı yoktu ama ilk haftalar progestan ve 9 ay boyunca iğne kullandım.

Benim de kahverengi akinti geldi. Ben simdi doktorda sıra bekliyorum

Kizlar merhaba. Daha yeni farkettim sarı renkte akıntım olmuş az diyemem biraz fazla gibi peceteye silince de geldi. Ağrım ve kasintim yok. Korkmalı mıyım?

Kizlar merhaba. Daha yeni farkettim sarı renkte akıntım olmuş az diyemem biraz fazla gibi peceteye silince de geldi. Ağrım ve kasintim yok. Korkmalı mıyım?
beyaz ve sarı renkte sıkıntı yok canım. Benim de sürekli geliyor kızımda da gelmişti. Arada bi idrardan enfeksiyona bakmak yeterli oluyor genelde

beyaz ve sarı renkte sıkıntı yok canım. Benim de sürekli geliyor kızımda da gelmişti. Arada bi idrardan enfeksiyona bakmak yeterli oluyor genelde
Oh sağolun çok teşekkür ederim olmadı dediğiniz gibi bakayım enfeksiyona

Canım geçmiş olsun. Benimde 6. Haftada aynı senin gibi pembe akıntım oldu. Bayram üstü olduğu için acile gittik orda da kadın doğumcu yoktu. Acil doktoru bu haftalarda çok normal dedi progestan verdi. Kendi doktorumda progestan kullan dedi. Çok şükür kanamam olmadı bir daha ama bebeği göremedik Tabiki inşallah o da sağlıklıdır tavsiyem çok stres yapma çünkü o zaman daha çok oluyor. Benim çevremde herkesin başına gelmiş böyle kanamalar. Muhtemelen kötü bir şey yok yani. Bol bol dinlenin bu süreçte..

İnşallah bir sıkıntı yoktur canım. Çıkınca bana da yazar mısın?
Hamd olsun hersey yolunda. Mucize bebek kalbi atıyor. Kanama yokmus. Inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle aliriz kucagimza bebelerimizi.
Birdahaki randevu 17 ağustos ta.
Herhangi bir test yaptirmayi düsünmüyoruz şuan.
12 haftalik rutin kontroller ve ölcümleri bekliyoruz.

Merhaba herkese, benim regl döngüm düzensiz, ortalama 35 günde oluyorum. Son regl tarihim 12 Haziran, Bat 16 Temmuzdu. 17 Temmuzda test yaptım pozitif çıktı. Hem idrar hem kan testine göre hamileyim çok şükür. Kan sonucum 340 çıkmıştı geçen hafta. Ağustos'un ilk haftası keseyi ve kalp atışını duymaya gidicem inşallah herşey yolundadır Uygulamalara göre 5.5 haftalık hamileyim ama galiba daha ufak olması lazım tam anlamadım

Hayırlı olsun canım Allah hayirlisiyla kucağına da almayı nasip etsin

Kalp atışı için erken olabilir ama keseyi görebilirsin canım :)

Kızlar bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen midem kötü gibi oluyor ama geçiyor sonra daha çok küçük olunca insan merak ediyor napıyor acaba büyümeye devam ediyor mu diye keşke daha şimdiden hissedebilsek 6 gün kaldı kontrole kalp atışı için

Ne güzel ben başından beri kanama baş dönmesi bulantı ile mücadele ediyorum. Kendimi artık hasta gibi hissediyorum.pazartesi ise baslicam nasıl yapicam bilmiyorum.

Ne güzel ben başından beri kanama baş dönmesi bulantı ile mücadele ediyorum. Kendimi artık hasta gibi hissediyorum.pazartesi ise baslicam nasıl yapicam bilmiyorum.
Bende de her yerimden kalktıgımda bas dönmesi oluyor, normal herhalde. Özellikle gece kalkarken falan dikkat etmemiz lazım. İş yerinde mümkünse dinlenerek çalış canım. Bazı işyerleri hamilelere uyku imkanı tanıyor

Çok teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. Bir sefer geldi bir daha gelmedi çok şükür. Daha önceki gebeliklerimde de kullandığım için telrar ederse kullanırım ben de muhtemelen. Bir de iki kese görmüştü Dr ikiz muhtemelen dedi. 15 gün sonra kontrole çağırdı. O yüzden de biraz stres yaptım. Şimdi daha iyiyim ama. Muhtemelen dün yolculuk yaptığım için yoruldum biraz o yüzden oldu. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. Sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.

Çok sevindim canım gözün aydın. Aminn inşallah.

Ben baş dönmesi ve dengesizliğini sürekli çekiyorum canım zaten boyun fıtığı var bende :/ çok zordur senin için dayanması inan anlayabiliyorum ama bunların geçici olduğunu ve sonunda güzel bi mucize için buna katlandığını biliyosun rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…