2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Progestan ile bir alakası yok onun bildiğim kadarıyla bende progestanı hem fitil olarak hem iğne olarak kullanıyorum. Estrofemide 10. Haftaya kullanacaksın dedi doktorum 8. Haftada 2 ye düşecek 10. Haftayada tamamen bırakacağım.

Ya Ben de bayram tatiline denk geldiğim için doktora ulaşamıyorum. Sadece hemşire ile irtibata geçip öyle doktora soru sorabiliyorum. İşte dün testim 72 çıkınca doktora ulaştı hemşire, Estrofemi hemen bıraksın demiş.

Bende bu ikisini ve banu ciftciyi kullanıyorum happy mom her gün farklı birşeyler yazıyor her gece 12den sonra onu okuyorum

Kızlar 7+4üm bugün inanılmaz göğüslerim kaşınıyor. Siz hiç yaşadınızmı böyle birşey kaşımaya da korkuyorum çok göğüsleri ellemekte iyi değilmiş ama çok fenaa. Birde alt karnımın bir noktasına sadece ara ara birşey batıyor

Neyse ki çok iyi kalpli bir arkadaşım var bana her konuda destek eşimden daha çok destek oluyor , hamileliğime belki eşimden daha çok sevinmiştir ,çok üzülüyorum kızlar çok…
Allah yardımcın olsun canım. İns kısa sürede biter gider aranızdaki sıkıntı. Hem hamilelik hemde sonrası için sıkıntı olmasın. İyiki yanında destekçin var.

Tüp bebek mi sizinki de tüp bebekte 12. Haftaya kadar kullandıran var ama her doktorun tarzı farklı tabi

Çok teşekkür ederiiimm

Benim doktorum günde 30 dk hafif tempoda yürüyüş dedi. Ben utanıyorum ne yazık ki nöbet usulü çalıştığım için yoruluyorum ve kasık ağrım oluyor o yüzden daha fazla yuklenmeyeyim diyorum

Bende de durumlar inanır mısınız sütyen yokken rüzgar gelince bile acıdı

Bu süreçte gögüsler hem hassaslaşıyor hem de büyüyor. Büyüdükleri için kaşınıyor olabilir mi acaba Yaşamadım ama bana normal geldi o yüzden.

Bu süreçte gögüsler hem hassaslaşıyor hem de büyüyor. Büyüdükleri için kaşınıyor olabilir mi acaba Yaşamadım ama bana normal geldi o yüzden.
Olabilir yaa zaten büyükler birde şimdiden büyümeye başladıysalar yandım

Kesinlikle canım için rahat olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Benim kız 3 yaşını bitirdi bile çok korktuğum zamanlar oldu ama geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…