2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın bende tüp bebek ile hamile kaldım. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaBenim doktorum br bir çoğu tüp bebek doktoru kalp atışını duyana kadar takip ediyor daha sonra gebelik takibi yapmıyor ne yazık ki

Amin cnm inşallah. Allah yardımcın olsun düzelir inşallah

Yaaa öyle mi cidden bırakıyor mu doktor bende çok memnundum üni de hocamdan doğuma kadar gideriz diye düşünüyordum benim de aşılama ile hamilelik

Bence kesinlikle kültür baktır boş yrre birsürü antibiyotik içme

Eklentiler

• 20210723_111022.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 64
Yaaa öyle mi cidden bırakıyor mu doktor bende çok memnundum üni de hocamdan doğuma kadar gideriz diye düşünüyordum benim de aşılama ile hamilelik
Genellikle tüp bebek doktorları gebelik takibi yapmıyor. Benim gittiğim hastanenin tüp bebek doktorları takip yapmıyor mesela kadın doğum bölümü ayrı ama yapan doktorlarda vardır illaki konuşun isterseniz doktorunuzla

İyilik seni sormalı. Amin inşallah . Bende de bulantı yok bi taraftan olmasın istiyorum bi taraftanda acaba ters giden bişey mi var diye korkuyorum beta Hcg ye de sadece bir kere baktırdım düşük çıkmadığı için tekrar bakmamıza gerek yok demişti sağlık ocağındaki ebe şuan ne durumda hiç bir fikrim yok

Arkadaşlar bu arada yine tüp bebek annelerine bir sorum olacak 3 yıl boyunca hiç hamile kalamadım sebepsiz infertiliteydi tedaviye başladığımdan beri musluk suyu içmem, oturarak duş almam yasaktı hatta doktorum afedersiniz bir ara su ile taharet de yasak demişti sanırım enfeksiyon riskinden dolayı bu duruma açıkçası alışamıyorum sizde de böyle yasaklar var mı acaba bunlar önemli mi?

Idare ediyoruz işte.Bulantı herkeste aynı olmuyor canım.Kiminin 8haftada kiminin 6da başlıyor.Ben kese gördükten sonra beta baktirmadim.Gerek yok dedi dr.

kızlarr nasılsınıızz
daha erken ama bebişleriniz için düşündüğünüz isimler varmı

Selam kızlar ben görüntü ekleyecgim bı bakabilir misiniz size zahmet. Tatilde gittiğim doktor kesede biraz bozukluk var dedi. O günden beri aklımda yarın tekrar farklı bı doktora gideceğim. Devam eden kanamam ve bu durumu sormak için. Hiç böyle bişey duydunuz mu acaba?sağ ve sol üstteki çıkıntılar için dedi.

Eklentiler

• IMG_20210723_130421.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…