- 7 Kasım 2020
- 41
- 42
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum kendim için umarim emzirirken falan daha da büyümezOlabilir yaa zaten büyükler birde şimdiden büyümeye başladıysalar yandım
Ay inşallah yaa ama büyüyecek gibiBen de aynı şeyi düşünüyorum kendim için umarim emzirirken falan daha da büyümez
Ben çıktım hem de tek başıma ve 2 kedimle beraber. 2 saatte bir durup 3 4 dk yürüdüm. 8 saat yol geldim. Bir sıkıntım olmadı.Kızlar uzun yola çıkan var mı ? Doktorum bir sorun olmaz demişti ama emin olamıyorum
Ben de 6 saatlik yol geldim. Bulantım yoktu iyi geçti çok şükür, sadece sonraki gün biraz bel ağrısı oldu o kdrKızlar uzun yola çıkan var mı ? Doktorum bir sorun olmaz demişti ama emin olamıyorum
Keseyi görünce bile ağladım azıcık ah bu hormonlarHem siz hem bebeğiniz için ne harika bir anı
Tez zamanda duymanız dilegiyle çok güzel bir his, gözyaşlarımı tutamamıştım ben
Amin inşallah. Allah bağışlasın canım büyümüş bileKesinlikle canım için rahat olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Benim kız 3 yaşını bitirdi bile çok korktuğum zamanlar oldu ama geçiyor
Doktora gittin mi canım idrar yolu enfeksiyonu için bende de antibiyotik kullandıktan sonra olmuştu meğerse antibiyotikler yararlı bakterileri öldürdüğü için mantarlar enfeksiyona yol açmış fitil geçirmişti ama o zaman hamile değildimKızlar bu idrar yolu enfeksiyonu beni çok yordu nereden bulaştım bu illete burnumdan getiriyor her şeyi bir dünya su içiyorum tuvalete gidiyorum çok az yapabiliyorum 2 tane de antibiyotik kullandım yakın zamanda
Iyi akşamlar burda da eski bayramların tadı yok çoğunluk kendi evinde malesefİyi akşamlar güzel Mart ayı anneleri nasılsınız
Şükür biz iyiyiz biraz kabızlık problemi ve sivilce sorunları var bide göğüs uçlarım çok fena karardı şimdiden
2 hafta var randevumuza.
Bayram nasıl geçiyor derseniz gurbette olduğum için pek fazla bişey anlamıyorum bir çok tanıdığımda Türkiyede.
Bizde durumlar böyle
Merhaba, SSK 3/2 sini ödüyor. Bir de analık ve süt parası alıyorsun cüzi bir rakam.Arkadaslar oncelikle herkesin bayrami kutlu olsun,benim sorum dogum parasi ile ilgili.Ben market calisaniyim 32. Haftada dogum iznine cikarsam ne kadar dogum parasi alabiliyorum ve dogum iznine kadar maasim yatmiyor sadece devletin yatirdigi dogum parasini mi alabiliyorum, cahilmisin demeyin olurmu bu konuda bilgim yok ona gore hesap plan yapcaz kredi odemelerim vesayre vesayre :))
Hayirlisiyla hersey yolunda gider Allah'im hepimiz saglikla kucagimiza aliriz Allah'im Amin
Daha 35 yaşındasin cok geç bir yas degil ki. Ben 39 yaşındayim. Ve ikinci bebegim olacak inşallah.Günaydın güzel hamişler
Benik bulanti mide yanmasi halsizlik uyku hayatımı cok etkiledi. Vitamin olarak ocean mumy kullaniyodum balik yagi vitamin folik asit d vit vs guzel helal sertifikali hemde ama tiksindim icemedim 1 haftadıt.
Ben cok endiseliyim kızlar 35 olucam eylulde ogullarimla bebegin arasi 14 ve 10.5 yas olucak bunca yil sonra bu yasta nasil olur diye cok endiseliyim korkuyorum 5 kisilik aile hic dusunmemistim. Hersey degisicek. Bulanti mahvetti zaten. Benim durumumda olan varmi ilk cocuklari buyutup hamile olan .
Abilerine henuz söylemedim. Kalbini duymadığımız için. Umarım sevinirler. Cok ara olması korkuttu unuttum sanki bebek bakmayı. InsaAllah hormonlardandır ve gecer bulantilar yetmiyor gibi birde endiseler icindeyim esim 47 yasinda ve cok buyuk olcak baba olarak umarım bu endiselerden kurtulurum.Daha 35 yaşındasin cok geç bir yas degil ki. Ben 39 yaşındayim. Ve ikinci bebegim olacak inşallah.
Bence cok mutlu olmalisin. Burda senin yasadiklarini yasamak isteyen binlerce kadın var.
Sakin ol. Hormonlardandir kesin korkularin.
Daha güzel iki tane abiye sahip olacak bebisin. Bence tadını cikarmalisin.
Bende ayni durumdayım. Bulanti sislik gaz mide yanması. Azalacagini umit ediyorum..Kızlar şişkinlikten patlıcam 5 aylık gibiyim bu nedir yaa aşırı şişkinlik bulantıda yapıyor öyle fazla bişeyde yemiyorum canım istemiyor ama göbeğiöi görseniz doğum ne zaman dersiniz o derece
Bence cok sevinecekler. Bosuna telas yapıyorsun. Benim esim de 42 yaşında. Biz ilk bebeginiz için tam 7 yıl bekledik 9. Tüp bebek denemesinde kavustuk yavrumuza hamd olsun.Abilerine henuz söylemedim. Kalbini duymadığımız için. Umarım sevinirler. Cok ara olması korkuttu unuttum sanki bebek bakmayı. InsaAllah hormonlardandır ve gecer bulantilar yetmiyor gibi birde endiseler icindeyim esim 47 yasinda ve cok buyuk olcak baba olarak umarım bu endiselerden kurtulurum.
Günaydın senin yaşında ilk çocuk yapan kişiler var. Bence tecrübe ve yaş konusunda sıkıntı olmaz. İki abi kocaman onların sana zaten sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum. Hayırlısı ile doğsun Miniş zaten çok çabuk büyüyorlar eskiye dönüp bakılınca ne çabuk geçmiş diyoruzGünaydın güzel hamişler
Benik bulanti mide yanmasi halsizlik uyku hayatımı cok etkiledi. Vitamin olarak ocean mumy kullaniyodum balik yagi vitamin folik asit d vit vs guzel helal sertifikali hemde ama tiksindim icemedim 1 haftadıt.
Ben cok endiseliyim kızlar 35 olucam eylulde ogullarimla bebegin arasi 14 ve 10.5 yas olucak bunca yil sonra bu yasta nasil olur diye cok endiseliyim korkuyorum 5 kisilik aile hic dusunmemistim. Hersey degisicek. Bulanti mahvetti zaten. Benim durumumda olan varmi ilk cocuklari buyutup hamile olan .
InsaAllah beklenmedik bi anda geldi onun şaşkınlığı sanırım. Amin insaAllah hepimiz çok mutlu olalım.Bence cok sevinecekler. Bosuna telas yapıyorsun. Benim esim de 42 yaşında. Biz ilk bebeginiz için tam 7 yıl bekledik 9. Tüp bebek denemesinde kavustuk yavrumuza hamd olsun.
Düsünmemeye çalış tekrar anne olmanin tadını cikar. Eminim herseyi daha güzel anlamli yasayacaksin. Bebek gelsin Allah in izni ile cok mutlu olacaksiniz.
Beklemiyorduk supriz oldu saskınız çok abiler içinde güzel olur insaAllah destekleriniz ıcin çok teşekkürederim.Günaydın senin yaşında ilk çocuk yapan kişiler var. Bence tecrübe ve yaş konusunda sıkıntı olmaz. İki abi kocaman onların sana zaten sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum. Hayırlısı ile doğsun Miniş zaten çok çabuk büyüyorlar eskiye dönüp bakılınca ne çabuk geçmiş diyoruz