2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar ben folik asit olarak diofol kullanıyordum simdi bitmek üzere sizlere doktorlariniz ne önerdi benimki farketmez dedi ama değiştireyim diyorum bunu

Kızlar ben folik asit olarak diofol kullanıyordum simdi bitmek üzere sizlere doktorlariniz ne önerdi benimki farketmez dedi ama değiştireyim diyorum bunu
Ben temiz içeriğe önem verdiğim için solgarı kullanıyorum doktor da hiç fark etmez 400 mcg olan tüm folikasitleri öneriyorum ben dedi bende ona devam ediyorum

ben Elevit kullanıyorum memnunum
Elevit dediğin elenatal mi canım
Ben temiz içeriğe önem verdiğim için solgarı kullanıyorum doktor da hiç fark etmez 400 mcg olan tüm folikasitleri öneriyorum ben dedi bende ona devam ediyorum
Ben de temiz içerikli olsun istiyorum yapay değil de folat olsun istiyorum ocean in da varmış ama bilemedim bi solgara da bakayım canim

Doktora dün marka sorduğumda önemli değil demişti canım bende Solgar folik asit kullanıyorum

Elevit dediğin elenatal mi canım

Ben de temiz içerikli olsun istiyorum yapay değil de folat olsun istiyorum ocean in da varmış ama bilemedim bi solgara da bakayım canim
Evet canım bende solgarı aldıktan sonra araştırdım folatın daha iyi olduğunu okudum oceanın yorumları da çok iyi ben şimdilik solgara devam ediyorum ama oceanın da bi çok ürününü kullandım temiz içerik

Ben elenetal 1 kullandım gebelik öncesi sımdı 2 ye gectim 2 hamilelik içinde omega 3 epa ve dha var ek bir sürü vitamin mineral kompleksi ayrıca tavsiye ederim 88 lira

Eklentiler

• IMG_20220316_130832.jpg
    183,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20220316_130825.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 25
Bi bakayım canim ben de ikisinden birini alırım inşallah eczanelerde bulabilirsem çok sağ ol
Ben elenetal 1 kullandım gebelik öncesi sımdı 2 ye gectim 2 hamilelik içinde omega 3 epa ve dha var ek bir sürü vitamin mineral kompleksi ayrıca tavsiye ederim 88 lira
Canım elenatal 2 yi bir kaç ay once kullanmıştım su anki doktorum vermişti hatta gebeliğe hazırlık sürecinde, simdi de sordum sonuçta hamilelik yazıyor alayim mi diye ama gerek yok dedi normal folik asit al dedi, sonra da ilk haftalarda omega 3 verilmiyor diye okudum gebelikle ilgili bir kitapta sana doktorun mu önermişti

Bunun içinde domuz jelatini var diye biliyorum araştırın derim

Kızlar sabah buraya yazmıştım kan verdim negatif çıktı. Evdeki test yanılttı. Nasip diyelim bşr dahaki aya inş.sizlerin de hayırlı olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…