Evet yavrum bende de oluyor baya sık sıkÇok akıntım var sizde de oluyor mu? Sürekli panik halinde kan mı regl mi ne diye lavaboya koşuyorum
ben Elevit kullanıyorum memnunumKızlar ben folik asit olarak diofol kullanıyordum simdi bitmek üzere sizlere doktorlariniz ne önerdi benimki farketmez dedi ama değiştireyim diyorum bunu
Ben temiz içeriğe önem verdiğim için solgarı kullanıyorum doktor da hiç fark etmez 400 mcg olan tüm folikasitleri öneriyorum ben dedi bende ona devam ediyorumKızlar ben folik asit olarak diofol kullanıyordum simdi bitmek üzere sizlere doktorlariniz ne önerdi benimki farketmez dedi ama değiştireyim diyorum bunu
Elevit dediğin elenatal mi canımben Elevit kullanıyorum memnunum
Ben de temiz içerikli olsun istiyorum yapay değil de folat olsun istiyorum ocean in da varmış ama bilemedim bi solgara da bakayım canimBen temiz içeriğe önem verdiğim için solgarı kullanıyorum doktor da hiç fark etmez 400 mcg olan tüm folikasitleri öneriyorum ben dedi bende ona devam ediyorum
Ayyyy darısı bana olsunKızlar ben kalp atışlarını duydum minnoşun dilerim herkese nasip eder Allah
Doktora dün marka sorduğumda önemli değil demişti canım bende Solgar folik asit kullanıyorumBen temiz içeriğe önem verdiğim için solgarı kullanıyorum doktor da hiç fark etmez 400 mcg olan tüm folikasitleri öneriyorum ben dedi bende ona devam ediyorum
Yerim ben onu yaaaaaKese görme Tarihi 7 Mart kalp atışı 16 Mart tahmini doğum 4 Kasım canim
Evet canım bende solgarı aldıktan sonra araştırdım folatın daha iyi olduğunu okudum oceanın yorumları da çok iyi ben şimdilik solgara devam ediyorum ama oceanın da bi çok ürününü kullandım temiz içerikElevit dediğin elenatal mi canım
Ben de temiz içerikli olsun istiyorum yapay değil de folat olsun istiyorum ocean in da varmış ama bilemedim bi solgara da bakayım canim
Ben elenetal 1 kullandım gebelik öncesi sımdı 2 ye gectim 2 hamilelik içinde omega 3 epa ve dha var ek bir sürü vitamin mineral kompleksi ayrıca tavsiye ederim 88 liraKızlar ben folik asit olarak diofol kullanıyordum simdi bitmek üzere sizlere doktorlariniz ne önerdi benimki farketmez dedi ama değiştireyim diyorum bunu
Tüp bebek olduğu için sanırımSeni direk kalp atışlarını duymaya çağırmış kuzum belliki
ahh ne muhteşem duygular bunlar değil mi.. sağlıcakla duyun inşallahTüp bebek olduğu için sanırımÇünkü kalp atışından sonra bırakıyor takibi
Hayırlı olsun canım cok sevindimay heyecan yaptım acaip şekildecumartesi günü hemencik gelsin :) Amin canım cumartesi günü 4+2 günlük olcak o zaman belki özeldeki söyler ikiz mi değil mi :)
İnşallahahh ne muhteşem duygular bunlar değil mi.. sağlıcakla duyun inşallah
Bi bakayım canim ben de ikisinden birini alırım inşallah eczanelerde bulabilirsem çok sağ olEvet canım bende solgarı aldıktan sonra araştırdım folatın daha iyi olduğunu okudum oceanın yorumları da çok iyi ben şimdilik solgara devam ediyorum ama oceanın da bi çok ürününü kullandım temiz içerik
Canım elenatal 2 yi bir kaç ay once kullanmıştım su anki doktorum vermişti hatta gebeliğe hazırlık sürecinde, simdi de sordum sonuçta hamilelik yazıyor alayim mi diye ama gerek yok dedi normal folik asit al dedi, sonra da ilk haftalarda omega 3 verilmiyor diye okudum gebelikle ilgili bir kitapta sana doktorun mu önermiştiBen elenetal 1 kullandım gebelik öncesi sımdı 2 ye gectim 2 hamilelik içinde omega 3 epa ve dha var ek bir sürü vitamin mineral kompleksi ayrıca tavsiye ederim 88 lira
Allah razı olsn canım çok teşekkür ederim hafta sonuda özele gidip gelelim hemen ordaki güzel habeleride paylaşıcam sizinle :) heyecanıma ortak olmanız çok güzel bende sizlerin heyecanlarınıza ortak oluyorum :)Hayırlı olsun canım cok sevindim
Bunun içinde domuz jelatini var diye biliyorum araştırın derimBen elenetal 1 kullandım gebelik öncesi sımdı 2 ye gectim 2 hamilelik içinde omega 3 epa ve dha var ek bir sürü vitamin mineral kompleksi ayrıca tavsiye ederim 88 lira
canım zaten gebelikten önce içmen gerekiyordu .ilk defa mı başalyacaksınFolik asit e kendim başlayabilir miyim acaba dr a gitmeden