2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Zaten ilk 12 hafta canım bebegin beyin gelişimi minyatür bebek olusumu organ olusumu falan doktor tavsiyesiyle kullanmaya başladım gebelik öncesi rutin kontroller i yaptırdığımda önerilmişti
Bunun içinde domuz jelatini var diye biliyorum araştırın derim
Hiç duymadım canım ilk defa senden duyuyorum bakayım

kızlar selam ben de yeni öğrendim hamile olduğumu, anadolu yakasında doktor öneriniz var mıdır acaba ?

Merhaba arkadaşlar. artık ben de aranızda olucam inşallah. Bugün adet günüm kan tahlilinde beta hcg 61,5 çıktı. Doktora tahminen ne zaman gideyim? Ve gebeliktsn önce folik asit kullanıyordum. doktora sormadan devam edebilir miyim? Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Daha cok kucuk hayırlı olsun hamileliğiz beta 1500 vajinalden 3000 oldugunda karından gozukur kese 7 gün adetin gecmesini bekleyin öyle gidin ama beta düzenli artıyor mu onu takip edin folik asit ve diğer vitaminler hep olcak artık 9 ay boyunca hayırlı olsun tekrardan

Merhabalar
Kısmetse bende 2. Bebeğimi kasım da kucağıma alacağım henüz tanışamadık haftaya gidicez kısmetse doktora inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız meleklerimizi

6+1 deyim kahverengi lekelenmem oldu bugün . Ağrım yok şuan. Kesen küçük bebeğe göre demişti doktor. Korkuyorum kalbi duracak diye korkarak lavaboya gidiyorum

Merhabalar,

Benide listeye ekleyin.
Sat : 08.02.2022
İlk kese görme tarihi : 16.02.2022

Hepimize hayırlı olsun :)

Ultrason kagıdını vermedi mi orda yazar aslında
Vermedi canım çok ilgisizdi ilk gebeliğim olduğunu söyledim hiç birşey anlatmadı sadece vitaminleri verdi bide 2 hafta sonra gel dedi hem bebeği görüz hemde kalp atışını dinleriz dedi yarın gideceğim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…