2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
5. Haftada görülen kese nin boyutları kaç olmalı. Benim 3x6mm çıktı. Dr haftaya gel kese büyümüş mü diye bakalım dedi.

Bir cok doktor oyle ne yazik ki. Keske guzelce ilgilenseler bizi rahatlatsalar. Ne yememiz ne icmemiz ne yapmamiz hakkinda bilgilendirme yapsalarda bizim de boyle internette arastirmalar yapmamiz gerekmese. Şu gebelik egitimini ucretsiz her yerde yayginlastirmalilar hatta

6+1 deyim kahverengi lekelenmem oldu bugün . Ağrım yok şuan. Kesen küçük bebeğe göre demişti doktor. Korkuyorum kalbi duracak diye korkarak lavaboya gidiyorum
Canim doktora git bencr hemen benimde kesem kucuktu bebege gore kahverengi akinti devaminda düşük yasadim. Kan sulandirici kullaniyor musun kullanmak gerekiyormus kese kucuk olunca brn ne yazik ki sonradan ogrendim. Doktoruna bi git danış

Dinlen canım bi sıkıntı olmadı agrı falan sadece cok miğdem bulanıyo sabahları işkence öğürme derecesinde bide uyku hali oluyo oglum uyuyunca ben de uyuyorum idare ediyorum bi sekil de
Sağol canım, çalışıyorum ne yazık ki, işten sonra yatıyorum bir iş yapmıyorum. Mide bulantısı olmaz umarım sabahları işe geç kalırım ki sıkıntı olur mu bilmem.

Sağol canım, çalışıyorum ne yazık ki, işten sonra yatıyorum bir iş yapmıyorum. Mide bulantısı olmaz umarım sabahları işe geç kalırım ki sıkıntı olur mu bilmem.
İnsallah hiç olmaz hiç güzel birsey değil zaten ben cekıyorum hala gecmedi 7+1 bugun aynı hızla devam bulantı

Ben neler kullanıyorum bir bilsen. Doktor randevum cuma günü mesaj attım yat kalkma ve korkma dedi. Hergun kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten. 2 günde bir kan sulandırıcı ilaç dahil oluyor buna. Ayriyeten 3 gunde bir pruloton iğne vuruluyorum kalçadan. Kesem küçük diye bide prograf diye bir ilaç verdi doktor onuda normalde organ nakli olanlar vücut organı atmasın kabul etsin diye kullaniyorlarmis. Birde hergun progestan var vajinal olarak alıyorum 3 defa.

Sağlıklı bir sekildr kucagina alirsin insallah canım. Kesen kaç gün geridrn geliyor? Benim ilk dusugumde 8 gün geriden geliyordu dusuk yaptim simdi 3 gun geriden geliyor cok korkuyorum yine birsey olacak diye doktor nedense bildigi halde ilac fln baslatmadi

Bebek 7 günlük kesen 5 günlük dedi ama anlayamadım. Belkide bebek 7 haftalık kese 5 haftalık dedi. Kalp atışını duymuştum çok heyecanlıydım. Tam olarak hatırlayamıyorum pazartesi günü gitmiştim doktora 2 gün oldu ek verdigi ilacı kullanmaya başlayalı. Senin çok geride değil istersen ecopirin kullan. Kan sulandırıcının bir zararı yokmuş sadece kesik yaralanma olmasın diye kendine dikkat edeceksin. Umarım seninle kalır bebeğin arkadasiminda öyleydi başlarda ama doğurdu şükür kızı var

Allah kolaylık versin çok uğraşıyorsunuz rabbim mükafatını versin size inşallah

Insallah canim hepimiz bebegimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah

İnsallah gönlüme göre ben de bulurum doktor illa da diretmem tabi saglıkla ilerlesin ama yapmak denemek istiyorum direk sezeryan istemiyorum
Ya dediğin gibi gönlüne göre doktor bulursan senin gibi olumlu düşünen bir deneyelim sonrasına bakarız diyen o zaman şansın olabilir doktor senin durumunda çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…