2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Benim bebiş sadece memede uyuyor hanımlar, önceden annem gezdirerek ben de sallayarak uyutabilirdim ama şimdi sadece meme. Vermeyince de öyle bir ağlıyor ki durduramıyoruz. Uyku stresine girince de çok emiyor kusuyor. Ne yapacağımı şaşırdım böyle gider diye korkuyorum.

Bu krem bebejte şişkinlik vs yaptimi acaba kortizonlu pek önermiyorlarda.Bizdede aynı sorun var ne kullandiysak fayda etmedi
Yok kuzum hiç bir yan etkisi olmadı. İnce bir tabaka halinde sürdüm. Bir kaç kullanmaya geçti zaten. Geçince bıraktım.

En fazla 4 bilemedin 5. Aya kadar gider sonra istesekte uyutamayacağız. Benimkinin de sürekli uyku ve uyuma şekilleri saatleri değişiyor. Müdahale etmemeye karar verdim. Zaten evdeyim. O nasıl isterse öyle uyusun.

En fazla 4 bilemedin 5. Aya kadar gider sonra istesekte uyutamayacağız. Benimkinin de sürekli uyku ve uyuma şekilleri saatleri değişiyor. Müdahale etmemeye karar verdim. Zaten evdeyim. O nasıl isterse öyle uyusun.
Aşırı beslenme reflü nedenlerinden biri, benim kız zaten kusmaya meyilli bir de böyle çok memede durunca iyice doluyor midesi. Sonra kusuyor. Okumadığım makale izlemediğim video kalmadı. 2.5 aylığız 5 aylığa kadar dayanırım inşallah sonra değişir huyu.

Kuzum sut yulaf gaz yapmıyor mu
Bitter çikolata sut yapıyormuş öyle diyollaa
gaz icin kizima damla kullaniyorduk ama baya azalttik . artik daha iyi. ben kendimde kimyon ve rezene cayi iciyorum gunde bir kere .

ben herseyi yiyorum nohut fln da kimyon ekleyip.

ay sut yapan denilen herseyi yedim ictim , anam hali hazirda cok yokki etkilesin. var olan sutu %5 etkiliyormus yenilenler

Kızlar ben yetmediğini düşündüğüm anlarda mama veriyorum günde bir ya da iki oluyor bu. Gündüz 60 veriyorum ama 2 saati bulmadan acıkıyor yetersiz mi geliyor acaba 90 da çok olurmuş gibi geliyor yatarken öyle veriyorum zaten bilemedim ya kafam çok karışık

En cokda Sapsup emmesi tatlı tatlıya önlük takıyorum sırılsıklam oluyor çıkarıyorum üstü ıslanıyor eller hep buz zaten.bende izin veriyorum ellerini uzatıp bakmaya başladı oyuncak uzattigimda ellerini oyuncaga götürüyor daha tutmasını beceremiyor.zorla tutturuyorum eline bırakıyor

Son düzenleme:
Yetemedigini dusundugunde olmuyormuş sütun bende her öğün veriyirdum 2.ay a kadar100cc kilo çok alınca mamayi kademeli kestimen son 2 3 öğüne indirdim şimdi 1haftadir kendi sutumle devam ediyorum iki gündür sadece emzirdim fena gitmiyor dusunme emzir ben emzirirken saat başı emiyor gündüz .aklıma geldikce dayiyorum mizmizlaninca ağzında buluyor memeyi.o bomboş yumuşacık memeden cücük emiyor lukluk gidiyor duyuyorum.doyunca bide bakışı yok mu havalara bakıyor geveliyor sıkıştırdığimda ozaman tok olduğunu anliyorum

E bebek indiriminden bunu aldım, spectra ya sen iyi demiştin, yorumlarda iyiydi. Pişman olmam inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-02-09-52-46-254_com.solidict.ebebek.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 43
Şu elini ağzına götürmesine aşırı gıcık oluyorum kendimi tutamiyorum kiziiyorum hemen emziği yapıştırıyorum Allah affetsin
Bikaç haftadır kızımda aynı

Ahh sorma!! Ben de önceleri gaz yapmasın diye yemiyordum, sonra alerji diyeti çıktı, şimdi her şey kısıtlı. Sürekli aç vaziyette dolanıyorum
Ayy iki gün boyunca homini gırtlak yedim, gaz yaptı, çocuk kıvrandı ne yapacağımı şaşırdım. Yemeden yaşamanın ve süt üretmenin yolu yok mu ya nerede bu bilim insanları

Sağol canım, inan buraya yazmak ve sizlerin yorumları çok iyi geldi. İnsan en yakınına bile anlatamıyor üzülmesinler diye. İnşallah atlatırız bu günleri hasarsız

Allah sana kolaylıklar versin eşinede sükunet versin canım
Amin canım sağolasın

Aşırı saçlarım dökülüyor kızlar ya kan testi yaptırdım, bikaç değer farklı ama onlar saç dökülmesini etkiler mi bilmiyorum. Doğum sonrasında saç dökülür onu biliyorum da durdurmanın yolu yok mu elenatal mı ne o vitaminden kullanıyorum ama işin doğrusu hergün içemiyorum, unutuyorum

E bebek indiriminden bunu aldım, spectra ya sen iyi demiştin, yorumlarda iyiydi. Pişman olmam inşallah
ben o markanin baska modelini kullaniyorum . Bunu bilmiyorum ama genel olarak yorumlari iyiyse, iyidir bencede.

Gogus ucunu olcmen lazm. genelde 24 mm standart geliyor makinayla ama kadinlarin sadece %5 24 mm ve uzerinde gogus ucuna sahipmis.
ben mesela 18 mm lik flange kullaniyorum. daha hizli gogsum bosaliyor ve agri sizi hissetmiyorum.

Kızlar bebişlerin ağzının suyu akıyor mu biizim çok akıyor ya. sanırsın diş çıkaracak
Bizimde hafiften akmaya başladı birde eli sürekli ağzında iki üç gündür .doktor 3. Aydan itibaren dis çıkarma belirtileri gözlemlenir dedi .gennelikle 6. 7 ayda ilk dış çıkar ama bazı bebekler 4. Ayda bile çıkarabilir dedi

Ben de aynen bizim saat aralığı acılacagına kısalıyor uykusuzluktan mahvoldum valla bide dün sünnet yaptırdık iyice tükenmişlik sendromu yasıyorum
okyanus ben hamıleyım
trasnferın 9.gunu kan vermıstım 367ıdı bugun yıne verıcem aksam.. saglıkla artsın ve kucagımıza alalım dua et bana da
sen nasılsın canım? nasıl gıdıyor ?

Nasıl ölçülüyor bende 25mm var makinanın az hissettiriyor elle saygımla bosaltiyorum devamını.kucukmu buyukmu gogsum nasıl anlarım uca göre.

Anne sütüne veriyorsan ayı ile aynı vermelisin anne sütü vermiyorsan aynın iki katı vermelisin demişti benim ilk doktor. Yine en iyisini sizin doktorunuz ya da ebeniz bilir aylık kilo alımı da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…