- 17 Mart 2022
- 2.076
- 1.945
- 39
İnternetten olmaz hemen Hastaneye gotur istanbuldaysan Sadi konuk Bakırköy'de araştırma hast tavsiye ederim çocuk acile geçin gereken müdahaleyi yaparlar.biz burdan ne desek boş.lutfen götürün çekinmeyin ben en ufak soğuk algınlığında kusmada hemen götürürüm devlet hast. Olduğundan bütün salgınları biliyorlar ona göre ilaç yazıyorlar.Kızlar Bebeğim 2 buçuk aylık ,son günlerde nefes alırken bogaz kısmının aşırı hareket edip inip çıktığını görüyorum.netten doktora sordum hafif nefes darlığı var dedi .3 hafta önce bronşitten hastanede yattık bir hafta .Çok korkuyorum .Karnıma ağrılar giriyor .kusmak üzereyim .Var mı bu durumu yaşayan ?lütfen önemli bir şeyi yoktur deyin .
geçen instagramda bir doktorun videosunu gördüm tam boğazının nefes borusu kısmının içine çöküp tekrar çıkar şeklinde nefes alan bir bebeği paylaşmış ve çok uzun bir yazı yazmıştı. Okumamıştım ama acilen doktora getirilmesi gerektiğini söylüyordu. Seni korkutmak istemem canım ama bence doktora gitmelisin kendine de durup düşünerek stres yapma git muayene ettir sen de rahatlarsınKızlar Bebeğim 2 buçuk aylık ,son günlerde nefes alırken bogaz kısmının aşırı hareket edip inip çıktığını görüyorum.netten doktora sordum hafif nefes darlığı var dedi .3 hafta önce bronşitten hastanede yattık bir hafta .Çok korkuyorum .Karnıma ağrılar giriyor .kusmak üzereyim .Var mı bu durumu yaşayan ?lütfen önemli bir şeyi yoktur deyin .
Ben de Instagram da gördüm bu ara bebekler de salgın varmıs yatması gerektiği yazıyordu fark ederseniz hemen goturun diyegeçen instagramda bir doktorun videosunu gördüm tam boğazının nefes borusu kısmının içine çöküp tekrar çıkar şeklinde nefes alan bir bebeği paylaşmış ve çok uzun bir yazı yazmıştı. Okumamıştım ama acilen doktora getirilmesi gerektiğini söylüyordu. Seni korkutmak istemem canım ama bence doktora gitmelisin kendine de durup düşünerek stres yapma git muayene ettir sen de rahatlarsın
Van’da yaşıyorum ,kendi doktoru var videoyu ona attım reflüdendir diyor .instagramdaki doktor nefes darlığı diyor .inanın psikolojim berbat .çok korkuyorum .bende sağlık anksiyetesi var dayanamıyorum .sütüm bitt bitecek .Bir şey olacak nefesi kesilecek diye ödüm kopuyor .Kusması da çok var bugünlerde .gegirken tüm sütü atıyor .Salı gününe profesörden randevu aldık ama ben nasıl dayanacağım o güne kadarİnternetten olmaz hemen Hastaneye gotur istanbuldaysan Sadi konuk Bakırköy'de araştırma hast tavsiye ederim çocuk acile geçin gereken müdahaleyi yaparlar.biz burdan ne desek boş.lutfen götürün çekinmeyin ben en ufak soğuk algınlığında kusmada hemen götürürüm devlet hast. Olduğundan bütün salgınları biliyorlar ona göre ilaç yazıyorlar.
geçen instagramda bir doktorun videosunu gördüm tam boğazının nefes borusu kısmının içine çöküp tekrar çıkar şeklinde nefes alan bir bebeği paylaşmış ve çok uzun bir yazı yazmıştı. Okumamıştım ama acilen doktora getirilmesi gerektiğini söylüyordu. Seni korkutmak istemem canım ama bence doktora gitmelisin kendine de durup düşünerek stres yapma git muayene ettir sen de rahatlarsın
Canım benimmm aminnnn Allah razı olsunO kadar sevindim ki canımmasallah gözün aydın sağlıkla al kucagına insallah sünnet oldu o ara agzıma etti gercı erkek bebekler Boyle de alıştım artık uykusuzluğa 3 ay 9 günlük büyüyolar bile sayılı zaman cabuk geciyo bi bakmıssın doğmuş sağlıkla hayırlısıyla insallah
Acil yokmu hastanenin götür ne diyecekler almayacaklarmiVan’da yaşıyorum ,kendi doktoru var videoyu ona attım reflüdendir diyor .instagramdaki doktor nefes darlığı diyor .inanın psikolojim berbat .çok korkuyorum .bende sağlık anksiyetesi var dayanamıyorum .sütüm bitt bitecek .Bir şey olacak nefesi kesilecek diye ödüm kopuyor .Kusması da çok var bugünlerde .gegirken tüm sütü atıyor .Salı gününe profesörden randevu aldık ama ben nasıl dayanacağım o güne kadar
Derin nefes aldığından dolayı orası çöküyor normal nefes alanda olmuyor.nefes darlığından yani broslaro tikaliysa öksürük olmuyor herzamanEvet canım ben de onu gördüm ama bebeğim su an hasta değil öksürük filan yok .genel durumu iyi ama neden öyle nefes alıyor bilmiyorum bugün fark ettim onu da .Yemektan 10 dk sonraydı .o şekilde nefes aldığını fark ettim .Sizin bebekler nefes alırken bogaz kısmı hiç mi hareket etmiyor ya ,normal değil mi hava oradan gecşyor sonuçta
Bende 3. Ay kontrolüne götürdüm ama bana aşı falan demediler yapmadılar da 4. Ay aşı günü verdiler sadece,bizümkilermi hata yapıyor yoksa siiznkilermü ekstra aşı çıkarıyor ya tereddütte kaldım şimdiMerhabaBugün 3. ay kontrolümüz vardı. 4.800 olmuş bebişim 2650 doğmuştı. Doktor anne sütüne devam mamaya gerek yok dedi. Ben aşı yok sanıyordum menenjit aşılarını vurdu. Şimdi ateşi var 6 saatte bir ateş düşürücü ver demişti veriyorum. 3. ayda bu aşıyı vurduran var mı?
canım hareket etmesi ayrı inip çıkıyor demişsin o çok farklı. Bence sen her ihtimale karşı bir muayeneye götür hem içinde kalmamış olur hem de birşey varsa erken tedaviye başlanmış olurEvet canım ben de onu gördüm ama bebeğim su an hasta değil öksürük filan yok .genel durumu iyi ama neden öyle nefes alıyor bilmiyorum bugün fark ettim onu da .Yemektan 10 dk sonraydı .o şekilde nefes aldığını fark ettim .Sizin bebekler nefes alırken bogaz kısmı hiç mi hareket etmiyor ya ,normal değil mi hava oradan gecşyor sonuçta
kuzu sen nerelerdesin ya valla özledimBen de Instagram da gördüm bu ara bebekler de salgın varmıs yatması gerektiği yazıyordu fark ederseniz hemen goturun diye
Anladım teşekkür ederimDerin nefes aldığından dolayı orası çöküyor normal nefes alanda olmuyor.nefes darlığından yani broslaro tikaliysa öksürük olmuyor herzaman
Salı gününe ancak sıra buldum profesöre .Kendi doktoru videosuna bakıp reflüdendir dedicanım hareket etmesi ayrı inip çıkıyor demişsin o çok farklı. Bence sen her ihtimale karşı bir muayeneye götür hem içinde kalmamış olur hem de birşey varsa erken tedaviye başlanmış olur
Bir de yemekten sonra o şekil oluyor bugün fark ettimcanım hareket etmesi ayrı inip çıkıyor demişsin o çok farklı. Bence sen her ihtimale karşı bir muayeneye götür hem içinde kalmamış olur hem de birşey varsa erken tedaviye başlanmış olur
Bu aşı özel aşılardan canım ayrı olarak isteğe bağlı vuruluyor. Hatta önemli bir aşı olduğunu devletin karşılaması gereken aşılardan olması gerektiğini söyledi.Bende 3. Ay kontrolüne götürdüm ama bana aşı falan demediler yapmadılar da 4. Ay aşı günü verdiler sadece,bizümkilermi hata yapıyor yoksa siiznkilermü ekstra aşı çıkarıyor ya tereddütte kaldım şimdi
12.hafta oncesi ve 12.hafta girisi atak haftalari.Kızlar bu dönemde atak geçiren var mı? İki gündür bie anda ağlamaya başlıyor meme tutunca dsha çok krize giriyor. Biberona mı alışıyor atak mı anlamadım ne yapacağımı şaşırdım
ben en basta emzik verdm tuttu ama sonralari tutmadi ki bebim bebegim biberon ile besleniyor ona ragmen emzik tutmuyor.Yok almıyor emzik, öğürüyor. Biri keşke beni uyarsaydı. Hemşireler emzik vermeyin deyince doğrusu bu sandım.
diger yazdiklarini da okudum, stres yapacagina bir acile goturun seninde icin rahat eder sali gunku dr randevuna kadr kafanda kurup stres olmana gerek yokKızlar Bebeğim 2 buçuk aylık ,son günlerde nefes alırken bogaz kısmının aşırı hareket edip inip çıktığını görüyorum.netten doktora sordum hafif nefes darlığı var dedi .3 hafta önce bronşitten hastanede yattık bir hafta .Çok korkuyorum .Karnıma ağrılar giriyor .kusmak üzereyim .Var mı bu durumu yaşayan ?lütfen önemli bir şeyi yoktur deyin .
ilk menenjit dozunu 2. ay da benim bebegim. 2. dozu 4. ay da olacak canim ama kesin bir suresi yok belli bir aydan once vurdurmak onemliymis diye konusmustu kizlar burdaMerhabaBugün 3. ay kontrolümüz vardı. 4.800 olmuş bebişim 2650 doğmuştı. Doktor anne sütüne devam mamaya gerek yok dedi. Ben aşı yok sanıyordum menenjit aşılarını vurdu. Şimdi ateşi var 6 saatte bir ateş düşürücü ver demişti veriyorum. 3. ayda bu aşıyı vurduran var mı?
Ben ağzına fiss latıyorum bir fiss 3damlaya es degermis.agzinda evirip cevirirse emziği verebilirsin iki emisde yutar zaten.caykasigiylada verebilirsin kızlarım mamayla besleniyordu biberona atardım mamayla beraber giderdi.Kızlar merhaba, siz bebeğinize d vitamininin rahatlıkla içirebiliyor musunuz? Benim kızım ya ağzından salıyor ya da ağzında tutuyor şekilden şekile giriyor içmemek için. Bugün ağzında tutarken genzine kaçırdı aklım çıktı. 2 hafta sonra 3 aylık kontrolümüzde doktora da danışacağım acaba farklı bir d vitamini mi kullanmak gerekiyor
Çay kaşığı ile deneyeyim canım, ben de aynı şekilde veriyorum şu an ama ağzından salıyor emzik almıyor zatenBen ağzına fiss latıyorum bir fiss 3damlaya es degermis.agzinda evirip cevirirse emziği verebilirsin iki emisde yutar zaten.caykasigiylada verebilirsin kızlarım mamayla besleniyordu biberona atardım mamayla beraber giderdi.