2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
doktor da aynı boyle söyledi canim ama bana garip geliyor hep sık sık uyandigimiz için bu güne kadar artık gece emmesi de azaldı mesela bu gece 12 de anca uyudu 4te ben uyandım hala bebik uyuyor uykusunda emzirip yatırdım en fazla 4 saat geçmiş oluyor, 1 kilo falan almasını beklemiyorum ama yanlış bi şey yaparsam diye korkuyorum iste hareketleri de çoğaldı ondan da et tutmuyor sanırım
Sütün kalitesi de önemli canım maşallah seninki yarıyor demek ki takviye vs kullanıyor musun beslenmen nasil
Benim ki de fazla büyümüş gece 2 saatte 1 uyanmada bile uyandırıp emziriyordum doktor uyandırma dedi. Gece emzirme daha etkili bence
Ben ilk 2 ay dediğin gibi yaptım canim ama sonra gündüz uykuları azaldı dinlenemiyordum o yüzden gece dayanamadım artik bıraktım kendi haline çünkü uykusuz kaldıkça sütüm çekiliyordu hissediyordum
Benim kiz da aynı bu sistemde gidiyor gündüz uykuları çok kısa o yüzden çok meme aranıyor gece yorgun dusunce de4 saati buluyor emmesi, bu gece sütü gündüz sütü yok ön süt son süt mevzuları insanı tedirgin ediyor evham yapıyorum yetersiz mi geliyor diye

Şu elini ağzına götürmesine aşırı gıcık oluyorum kendimi tutamiyorum kiziiyorum hemen emziği yapıştırıyorum Allah affetsin
kesinlikle engel olma artık sadece ellerini değil eline geçen tutabildiği şeyleride götürecek agzına çünkü bi zamana kadar ağzı ve elleriyle tanıyacak herşeyi kendi uzuvlarınıda bilmesi lazım sakın mani olma minnoşa annesii

Birde kızlar yatarak emzirmeyi deniyorum bu aralar sizce bebek rahat oluyor mu o pozisyonda sonuçta ben bile yatarak su içsem beni rahatsız eder. Yatarak emzirenlerden yardım rica ediyorummm
Hic denemedim ama çok tehlikeli geliyor bana en büyük korkum diyebilirim hatta hala uykularımdan kucağımdayken uyuyakalmışım gibi yatağın içinde bebeği ararken uyanıyorum genzine kaçmasını geçtim burnu kapanır uyur kalırsam diye çok korkuyorum, emzirme danışmanları öneriyor mu onu araştır istersen

Birde kızlar yatarak emzirmeyi deniyorum bu aralar sizce bebek rahat oluyor mu o pozisyonda sonuçta ben bile yatarak su içsem beni rahatsız eder. Yatarak emzirenlerden yardım rica ediyorummm
navicula hep yatarak emziriyor diye hatirliyorum. sana yardimci olur bu konuda
artik uyku sureleri uzadi tabi ondan da uzun uyuyorlar.

benim kizim ortalama gece uykusuna yatinca 10-13 saat uyuyor, arada acikinca mikirdiyor hemen sut veriyoruz uyumaya devam ediyor. acikinca zaten uyaniyorlar kendileri. Kizim uyanmazsa ben ozellikle uyandirip beslemiyorum 6. haftadan beri

On sut son sut muhabbeti emilmemis sert memede olurmus canim. oda uzun sure sut memede kaldiginda beklerken ayrisirmis ama on sut laktozlu sut ve beyin gelisimi icin olan sut olarak geciyor zaten o yuzden on sut yararsiz gibi dusunulmesi yanlis. son sutte arkada kalan yagli kisim. kilo aldiran kisim ama kilo kadar beyin gelisimide onemli.
eger gogsun sertlermis uzun sure beklememisse zaten on ve son sut muhabbeti olmazmis. homojen bir sut olurmus

Yaaa çok tatlılar öyle ama onlemeyin böyle böyle öğrenecek geç kalırsa ellerinden korktuğu evreyi atlatamaz

ama sinirlerim tepeme zipliyor inşallah tez vakitte atlatırız bu güncellemeyi

Ya maşallah ne kadar bilgilisin içim rahatladı ya her kafadan bir ses çıkıyor bu sütle ilgili iyi oldu bunu öğrendiğim kendi kendime dert ediyordum

ebe tulin bulur un egitimine katilmistim da ordan biliyorum. keske dogumdan onxe katilsaymisim
Ben de doğumdan sonraya bıraktım bu eğitimleri ama bi şeye katılmak ne mumkun bebişin sağı solu belli değil sen egzersiiz diyet isini ne yaptın ben bi kaç diyetisyene yazdım pahali geldi 500den başlıyor ya aylık bebegin masrafları çok kıyafetler bastan aşağı değişiyor bu ara bütçe ayiramadim

diyet yapmiyorum ama aksamlari bir saat yuruyorum marketteesim ek is olarak market alisverisi yapip evlere teslim ediyor da onunla gidiyorum. benim annemelr yanimda ya canim anneme birakabiliyorum bebegimi.

beslenmemi duzene sokmam lazim. sabahlari uc dort gundur yulaf yiyorum hem sut ixin iyi hemde tok tutuyor ama gece atistirmalarimi ve cikolata askima son vermem lazm

Ben sabahları yatarak emziriyirum tekrar uyuyor yatırıyorum yatağına bende uyuyorum tekrar kalkdigimda gogsumde arıyorum bebeğimi korkuyorum yani göğsümde ezilir diye.

Kızlar hepsi buradada avent ürünlerinde sepette %28 indirim var. Malum yavaş yavaş ek gıda dönemine giricez. Ben hazırlıklara başladım indirimler oldukça yemek için termoslarını aldım geçen gün. Bugün de minnoşlarımın +6 ve +12 ay suluklarını aldım. Almak isteyen olursa diye haber edeyim dedim

Kuzum sut yulaf gaz yapmıyor mu
Bitter çikolata sut yapıyormuş öyle diyollaa

ohooo sen şimdiden sinirleniyorsan ilerde nolcak kendine hakim olmayı öğren çünkü ilerde çok sıkıntı yaşarsın canım
Ya o elleri nasıl agzina sokuyor görmen lazim kendini kusturuna kadar devam ediyor bir de 12. Hafta güncellemesiyle bebem bebelikten çikti. gunesli günlere koşturarak gitmek istiyorum

Ya o elleri nasıl agzina sokuyor görmen lazim kendini kusturuna kadar devam ediyor bir de 12. Hafta güncellemesiyle bebem bebelikten çikti. gunesli günlere koşturarak gitmek istiyorum
benimkide aynı ellerini ağzına sokmaktan yakası kolu eli yastığı hep salya elleri hep buz gibi arada da kusturuyor kendini yapcak birşey yok hatta ellerinin ağzında olduğu zamanlar bana çok tatlı ve komik geliyor.

20 günlük diyet sonrası iyileşmiş hali böyle. Günde 2 kere nemlendirici sürüyorum hala kupkuru oluyor cildi
Selam aynı sorun bizdede var hangi nemlendjrjciyi kullaniyorsunuz bizimde vücud ve kollar göğüs kısmında var.Egzema gibi hem döküntü hem kuruluk cok

Bu krem bebejte şişkinlik vs yaptimi acaba kortizonlu pek önermiyorlarda.Bizdede aynı sorun var ne kullandiysak fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…