- 25 Kasım 2020
- 2.753
- 3.612
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiroid var bende oda saç dökülmesine neden oluyor çok malesefAşırı saçlarım dökülüyor kızlar ya kan testi yaptırdım, bikaç değer farklı ama onlar saç dökülmesini etkiler mi bilmiyorum. Doğum sonrasında saç dökülür onu biliyorum da durdurmanın yolu yok mu elenatal mı ne o vitaminden kullanıyorum ama işin doğrusu hergün içemiyorum, unutuyorum
Benimde çok dökülüyor hamileyken ne güzel hiç dökülmezdi. Boş bir zamanda test yaptırmayı düşünüyorum bende. Saçlarımıda baya kısaltmıştım halbukiAşırı saçlarım dökülüyor kızlar ya kan testi yaptırdım, bikaç değer farklı ama onlar saç dökülmesini etkiler mi bilmiyorum. Doğum sonrasında saç dökülür onu biliyorum da durdurmanın yolu yok mu elenatal mı ne o vitaminden kullanıyorum ama işin doğrusu hergün içemiyorum, unutuyorum
Bir tane mi vuruyorlar canım?Kızlar bugün 4.ay aşılarımızı olduk, ateş takibi yapın dedi hemşiresi Umarım sorunsuz atlatırız geceyi
Bi sağ bacak bide sol bacaktan vurdular canımBir tane mi vuruyorlar canım?
ooff bak şimdi yine özledim balımı bi an önce eve gideyimEn cokda Sapsup emmesi tatlı tatlıya önlük takıyorum sırılsıklam oluyor çıkarıyorum üstü ıslanıyor eller hep buz zaten.bende izin veriyorum ellerini uzatıp bakmaya başladı oyuncak uzattigimda ellerini oyuncaga götürüyor daha tutmasını beceremiyor.zorla tutturuyorum eline bırakıyor
ayyy bebiş doğdu 4 aylık oldu bile mii?Kızlar bugün 4.ay aşılarımızı olduk, ateş takibi yapın dedi hemşiresi Umarım sorunsuz atlatırız geceyi
Olduk şükürayyy bebiş doğdu 4 aylık oldu bile mii?
hay maşallaahhh
Nasıl ölçülüyor bende 25mm var makinanın az hissettiriyor elle saygımla bosaltiyorum devamını.kucukmu buyukmu gogsum nasıl anlarım uca göre.
Canım biraz geç oldu ama kusura bakma. Takviye kullanmıyorum. Yememe dikkat ediyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Biraz da gazdan dolayı sebzeye bulasmiyorum pek. Yumurta peynir yoğurt günlük rutinimde muhakkak var. Üç litre su içiyorum. Buskivi tarzı şeylere sardım biraz. Canım istiyor emzirirken. Çok abartmadan çayın yanında falan yiyorum. Özellikle suyun altını çiziyorumSütün kalitesi de önemli canım maşallah seninki yarıyor demek ki takviye vs kullanıyor musun beslenmen nasil
Merhaba benim diğer çocuklar öyleydi memede uyurlardı çok çektiğim için bu bebeğime kesinlikle emzik vermeliyim diye düşündüm doğar doğmaz verdim emziği. Şimdi çok şükür emzikte uyuyo. Mesela emziriyorum doyuyo ama memeyi bırakmak istemiyo emziği veriyorum onunla devam ediyo emmeye. Ay diğer çocuklar beni emzik gibi kullanırdı sabaha kadar uyku zehir olurduBenim bebiş sadece memede uyuyor hanımlar, önceden annem gezdirerek ben de sallayarak uyutabilirdim ama şimdi sadece meme. Vermeyince de öyle bir ağlıyor ki durduramıyoruz. Uyku stresine girince de çok emiyor kusuyor. Ne yapacağımı şaşırdım böyle gider diye korkuyorum.
Ay yeni gördüm bunu canım, ben geceleri hep yatarak emziriyorum ve uzun uzun uyuyor bu şekilde. Ben yan yatıyorum kızımı kolumun üzerine koyuyorum kafası azcık yüksek olsun diye. Sonra göğüs hizasına indiriyorum emmeye başlıyor zaten uyuyunca kolumu çekiyorum o şekilde yan yana uyuyoruz, bu sayede uyku süremiz arttı gece de meme istediği zaman uyanmadan memeyi veriyorum ağzına aynı şekilde onun da uykusu bölünmemiş oluyor. Benim memelerim küçük o yüzden de kolay oluyor bana bu pozisyonBirde kızlar yatarak emzirmeyi deniyorum bu aralar sizce bebek rahat oluyor mu o pozisyonda sonuçta ben bile yatarak su içsem beni rahatsız eder. Yatarak emzirenlerden yardım rica ediyorummm
3gundur Atak sanırım benimkide öyle auww auww diye bağırıyor sürekli ağlıyor meme veriyorum 5dk sonra bırakıyor tekrar sokuyor emiyor tekrar birakiyor kalkma hareketi yapıyor kaldırıyorum ağlıyor meme veriyorum ağlıyor doymuyirmu emmekmi istemiyor anlamadım sonra içerde geziniyorum müzik açıyorum oynuyorum hareket ediyorum sağa sola ozamn susuyor böyle uyutuyorum.ben biberonda vermiyorum atak büyük ihtimal ama beni çelişkiye düşürüyor acmi acaba diye aç olsa uyumaz diyorum sonra daha çok ağlar.Kızlar bu dönemde atak geçiren var mı? İki gündür bie anda ağlamaya başlıyor meme tutunca dsha çok krize giriyor. Biberona mı alışıyor atak mı anlamadım ne yapacağımı şaşırdım
Aynı sorun bendede var ama benimki uyumuyoda mamada veriyorum aynı3gundur Atak sanırım benimkide öyle auww auww diye bağırıyor sürekli ağlıyor meme veriyorum 5dk sonra bırakıyor tekrar sokuyor emiyor tekrar birakiyor kalkma hareketi yapıyor kaldırıyorum ağlıyor meme veriyorum ağlıyor doymuyirmu emmekmi istemiyor anlamadım sonra içerde geziniyorum müzik açıyorum oynuyorum hareket ediyorum sağa sola ozamn susuyor böyle uyutuyorum.ben biberonda vermiyorum atak büyük ihtimal ama beni çelişkiye düşürüyor acmi acaba diye aç olsa uyumaz diyorum sonra daha çok ağlar.
Peki gaz çıkarıyor musunuz? Ben dün denedim yatarak emzirmeyi ama uyudu geri diye uyandırmadım gazı çıkmadan yattıAy yeni gördüm bunu canım, ben geceleri hep yatarak emziriyorum ve uzun uzun uyuyor bu şekilde. Ben yan yatıyorum kızımı kolumun üzerine koyuyorum kafası azcık yüksek olsun diye. Sonra göğüs hizasına indiriyorum emmeye başlıyor zaten uyuyunca kolumu çekiyorum o şekilde yan yana uyuyoruz, bu sayede uyku süremiz arttı gece de meme istediği zaman uyanmadan memeyi veriyorum ağzına aynı şekilde onun da uykusu bölünmemiş oluyor. Benim memelerim küçük o yüzden de kolay oluyor bana bu pozisyon
Merhaba benim diğer çocuklar öyleydi memede uyurlardı çok çektiğim için bu bebeğime kesinlikle emzik vermeliyim diye düşündüm doğar doğmaz verdim emziği. Şimdi çok şükür emzikte uyuyo. Mesela emziriyorum doyuyo ama memeyi bırakmak istemiyo emziği veriyorum onunla devam ediyo emmeye. Ay diğer çocuklar beni emzik gibi kullanırdı sabaha kadar uyku zehir olurdu
O kadar sevindim ki canım masallah gözün aydın sağlıkla al kucagına insallah sünnet oldu o ara agzıma etti gercı erkek bebekler Boyle de alıştım artık uykusuzluğa 3 ay 9 günlük büyüyolar bile sayılı zaman cabuk geciyo bi bakmıssın doğmuş sağlıkla hayırlısıyla insallahokyanus ben hamıleyım
trasnferın 9.gunu kan vermıstım 367ıdı bugun yıne verıcem aksam.. saglıkla artsın ve kucagımıza alalım dua et bana da
sen nasılsın canım? nasıl gıdıyor ?
Canım inip inip çıkıyorsa bogaz kısmı gozle gorulur sekılde hastaneye yatırıyolar direk sen onu acile götür suan öyleyse bebekler de salgın su anda daha gecen gordum okudum hafif falan değil yani baska doktora hastaneye götür lütfenKızlar Bebeğim 2 buçuk aylık ,son günlerde nefes alırken bogaz kısmının aşırı hareket edip inip çıktığını görüyorum.netten doktora sordum hafif nefes darlığı var dedi .3 hafta önce bronşitten hastanede yattık bir hafta .Çok korkuyorum .Karnıma ağrılar giriyor .kusmak üzereyim .Var mı bu durumu yaşayan ?lütfen önemli bir şeyi yoktur deyin .