2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
öyle de bi çözüm bulabildin mi peki

benim geceleri de yapmaya başladı emme süremiz ciddi düştü zayıflamasın diye acaba dolaba attığım üç beş paket anne sütüm vardı onları mı versem onları da kötü/zor günler olurda emziremezsem diye saklıyordum. Bu kez de biberona tamamen alışır meme almazsa işte o zaman tam biterim pöff napcam ya.. İnşallah geçicidir de memeyi yine az da olsa emer

Kalça cikikligini önleyen aparatlar var onlara benziyor bacak arası yastıklı bir aparat sling de kullanışlı ama

Şu elini ağzına götürmesine aşırı gıcık oluyorum kendimi tutamiyorum kiziiyorum hemen emziği yapıştırıyorum Allah affetsin
Yaaa çok tatlılar öyle ama onlemeyin böyle böyle öğrenecek geç kalırsa ellerinden korktuğu evreyi atlatamaz

Bizimde azaldı bence bunun nedeni daha güçlü çekmesi.uykulu olunca daha zevkli ve uzun emiyor benimki.ust üste verilmeyen biberon red yapmıyor ben başından veriyorum günde 1kere kaşık biberonla da 2ay kullandık günde 1yada hiç vermiyorum şuan iyice emmeye alıştı.sesi çıkmayınca ki bu hafta öyle bişey vermiyorum.baslarda her öğün emdikden sonra mama verirdim kaşık biberonla ama.dokmeye kiyamadigim sagdigim sutu kaşıkla içmeyince biberonla veriyorum hala üst üste olmayınca sıkıntı yaratmiyor.aventin biberonu gayet iyi akisida yavaş.

Sağol canım çocuk için soğukkanlı olmak şart. Özür diledi kabul etti hatasını. Bebeğimden başka şeyi düşünmek istemiyorum

Eşim iyi ama sinirlenince yukıp geçiyor, ağzından çıkanı duymuyor işte.

Şu anda zor canım. Özür diledi. Bebeğim için affettim.

Sağol canım.

Ya kızlar bu ara aklım fikrim yemekte. Emzirdiğim için mi acaba? Doymuyıtum, o açlık hiss geçmiyor. Bide yorgunluk ve ani uyku geliyor. Sürekli uyuyasım var. Kan değerlerimde bişeyler çıkmış ama daha doktora gdip gösteremedim.

bende avent kullanıyordum 0-3 ay olanından şimdi pigeon aldım 3-6 olanından, gündüz artık bir şekilde baş edeceğim ama geceleri biberonla verip yatırcam artık karnının doyduğundan emin olmak için

Annemler iki haftadır yardım için bizdeydi ne zamsn olsa benden alıp oyalıyorlar ama bugün modum düşük nedense bunalmış hissediyorum kendimi. Arada markete çıkmak falan da yetmiyor artık hergünüm aynı gelmeye başladı bu aralar

tüm yazdıklarını ve yorumlarını okudum çok üzüldüm bu dönemde bizler destek beklerken bide bu tarz şeylerin yaşanması gerçekten çok zor Allah sabır versin.
Unutkanlığın çok normal kendini asla suçlama yani, diğer kadınların dediği gibi bende de yoğun unutkanlık var bunun stresle alakası yok doğum sonrası unutkanlık tıp literatüründe zaten var. Eşinden adım beklemekten ziyade evde konuşmadığınız o anlarda yaşanan ve yaşanmış bu sorunları kendi içinde yenmeye çalışıp sonra konuşma yolunu dene bence konuşurken de kırmızı çizgilerinin olduğunu mutlaka belirtti ki Allah korusun ilerde aynı hatta daha üzücü verici olaylar yaşama Aile içindeki olaylara sen şahitsin o yüzden açıkcası bizlerde ne desek en iyi çözüm yine sende. Sadece şunu net söyleyebilirim ki sen güçlü bir annesin Evladını sensiz bırakma yeter

Birde kızlar yatarak emzirmeyi deniyorum bu aralar sizce bebek rahat oluyor mu o pozisyonda sonuçta ben bile yatarak su içsem beni rahatsız eder. Yatarak emzirenlerden yardım rica ediyorummm

Onu bende kullanıyorum tadıda güzel
evet hatta şuan bir bardak içerken cevaplıyorum
Birde kızlar yatarak emzirmeyi deniyorum bu aralar sizce bebek rahat oluyor mu o pozisyonda sonuçta ben bile yatarak su içsem beni rahatsız eder. Yatarak emzirenlerden yardım rica ediyorummm
ben yanıma yatırıp göğüs hizasında burnunu kapatmayacak şekilde emziriyorum özellikle uykuya geçecekse ve uyanmasını istemiyorsam gece uykudan uyandıysa uykuya geri dönmesi için ya da sabah ben işe gitmeden onu uyandırmadan emziriyorum yerinden kımıldatmadan büyük rahatlık anneliğin çakallıkları.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…