- 9 Mart 2022
- 2.300
- 1.782
- 39
Senle birebir ayni durumdwyimben de gece emzirmelerini bırakmadım evdeki tartıya ilk çıkıp kilomu ölçüyorum sonra bebeği kucağıma alıp ölçüyorum aradaki fark bebeğin kilosu çıkıyor. 70 günlüğüz ama 10 günde alması gereken kiloyu almamış gibi. Benimki gündüzler de sanki eskisi gibi iştahla emmiyorbiberonla sütümü versem içiyorda memeyi 5-6 dakika zorla içiriyorum
Yandik desene :))artik gunduz uykulari kisalixak canim. gunduzleri 3 kere fln 30-90 dk arasi uyurlarmis
Ne kadarlik oldu ki. Benimki 2.5 aylik 5200 gr. Benimki de biberonu sevmiyoYaa, benimkide biberon almıyoryalnızca anne sütüyle besliyorum bir de benim kız çok hareketli eli ayağı durmuyor. Dediğin gibi tartıldım 6250 çıktı bebeğin kilosu. 5 gün daha var bir ay dolmasına.
Ne zaman kalkarsa canım. Ki genelde on iki bir gibi uyuyup yedide falan uyanıyor canım. Ben uyandirmiyorum. İlk aydan itibaren doktorum gerek yok dedi. İlk iki ay kilo alımı da güzeldi. Bence gece uyandirmamakla alakası yok ama bazıları buna bağlıyor. Ne desem bilemedim.Günaydın cefakar analar
Çok huzursuz geceler geçiriyoruz bebemle
Üstelik kilo alimi da az olmuş bir ayda 650 gr kadar almış memeden ayrılmamasına rağmen sütüm mü yetmiyor yaramıyor diye tribe girdim yine doktor normal diyor 3. Aydan sonra daha az olacakmış kilo alimi ama içim rahat degil acaba gece mi az emziriyorum diyorum bazen 4 saati geçiyor çünkü sizler gece beslenmesini ne sıklıkla yapıyorsunuz?
canim yediklerin %5 etkilermis var olan sutu , ictigin su ise %15 etkilermis.Kizlar sütü çok cogaltan bisey var mi? Ben kimyon rezene cayi gunde 2 kere iciyorum. Bi de sabaha karsi bestlak damla kullaniyorum
Benim ki de fazla büyümüş gece 2 saatte 1 uyanmada bile uyandırıp emziriyordum doktor uyandırma dedi. Gece emzirme daha etkili benceGünaydın cefakar analar
Üstelik kilo alimi da az olmuş bir ayda 650 gr kadar almış memeden ayrılmamasına rağmen sütüm mü yetmiyor yaramıyor diye tribe girdim yine doktor normal diyor 3. Aydan sonra daha az olacakmış kilo alimi ama içim rahat degil acaba gece mi az emziriyorum diyorum bazen 4 saati geçiyor çünkü sizler gece beslenmesini ne sıklıkla yapıyorsunuz?
Uyku ve sıvı tüketimi canım.Kizlar sütü çok cogaltan bisey var mi? Ben kimyon rezene cayi gunde 2 kere iciyorum. Bi de sabaha karsi bestlak damla kullaniyorum
Ben 11de gece uykuya dalıyor ilk uykusu derin uyku oluyor bozmuyorum 4 4.5saat uyuyor sonrası 2.5 3saatte bir kalkıyor emiyor uyuyor gene sabah 11 de dek.sonra mesai başlıyor gündüz aynı kısa kısa uyuyor akşama kadar akşam pes ediyir 1 1.5saat uyuyor akşamları sonra gene gece uykusu.buay benimkide 550gr almış ama normal dedi doktor.buaydan sonra dahada az alabilir dedi.Günaydın cefakar analar
Ne kadarlik seninki?Kızlar bizim de yavaşça düzene giriyor sanırım uykular. Gündüzleri doğru dürüst uyuyamazken artık maksimum iki saat uyanık dayanabiliyor. Gece uykusuna etki etmiyor ya ona şükür diyorum
2,5 aylık oldu tamNe kadarlik seninki?
memeden süt içmek istemiyor sanki gitgide dakikalar düşüyorSenle birebir ayni durumdwyim
Bilmiyorum canım bende anlamadım bugün doktor baktı tahlillere tahlillerinde uyumlu gelmiş pcos ile dedi,ilaç veremem ama emzirdiğin için dediCanım o doğuştan gelen bir durum diye biliyorum. Öyle sonradan olmaz ki. Nasıl fark edilmedi ki
Canım bebeğin kaç aylık ? 3 4 aylıktan sonra normal artık bunlar kafasını memeye bastırma ve bence zorlama da çünkü meme reddi olabiliyormuş, benim bebeğim de öyle 10 kere çekiyor bana bakıp gülüyor etrafına bakıyormemeden süt içmek istemiyor sanki gitgide dakikalar düşüyor5 dakikada 10 kez kafasını çekiyor zorla tutturuyorum meme reddi yapacak diye korkuyorum napcam ben böyle ya
Gündüzleri benimde öyle nedenini cozemedim.bazen gaz olduğunu düşünüp sırtını sivazliyorum gaz çıkarıyor fakat gene aynini yapiyor emiyor çıkarıyor tekrar sokuyor ağzına.bazen ısrar etmiyorum kaldırıyorum gezdiriyoruz bir süre sonra tekrar meme veriyorum bazen gezdiririken uyuyor.yani yanlız değilsin benimkide gündüz aynı en güzel gecelri emiyor .memeden süt içmek istemiyor sanki gitgide dakikalar düşüyor5 dakikada 10 kez kafasını çekiyor zorla tutturuyorum meme reddi yapacak diye korkuyorum napcam ben böyle ya
Kuru dut,bol su bir de uykuKizlar sütü çok cogaltan bisey var mi? Ben kimyon rezene cayi gunde 2 kere iciyorum. Bi de sabaha karsi bestlak damla kullaniyorum
Kızlar bu aylarda çocuğun sizi yonetmesine sakin izin vermeyin Los ortamda anne karni sesi açıp bebeğin stresini azaltabilirsiniz.Ben bir kaç hafta önce meme reddini yaşadım bir haftada toparladık biz doktorumuz da emerken hiç bir uyaran olmaması konusunda uyardi bizi bu ay extra oluyormuş bebelerdeGündüzleri benimde öyle nedenini cozemedim.bazen gaz olduğunu düşünüp sırtını sivazliyorum gaz çıkarıyor fakat gene aynini yapiyor emiyor çıkarıyor tekrar sokuyor ağzına.bazen ısrar etmiyorum kaldırıyorum gezdiriyoruz bir süre sonra tekrar meme veriyorum bazen gezdiririken uyuyor.yani yanlız değilsin benimkide gündüz aynı en güzel gecelri emiyor .
doğum kilosu neydi?Kizlar bebegim 2.5 aylik tam. Kilosu 5200 falan. Az mi ? Ilk 2 ay daha hizli kilo aliyordu. Anne sutu ile besliyorum sadece. Gunde 1 kez kaka yapiyo o da baya civik bi de yanaginda kizariklik olusup duruyo. Doktor 2 hafta once 1 ay sonrw gel kontrole dedi. Ne yapmaliyim neler öneriyorsunuz
hipp anne çayı var görüntüsü balık yemi gibi gerçekten işe yarıyor en azından bende yaradıKizlar sütü çok cogaltan bisey var mi? Ben kimyon rezene cayi gunde 2 kere iciyorum. Bi de sabaha karsi bestlak damla kullaniyorum