2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Senle birebir ayni durumdwyim

Kizlar sütü çok cogaltan bisey var mi? Ben kimyon rezene cayi gunde 2 kere iciyorum. Bi de sabaha karsi bestlak damla kullaniyorum

Yaa, benimkide biberon almıyor yalnızca anne sütüyle besliyorum bir de benim kız çok hareketli eli ayağı durmuyor. Dediğin gibi tartıldım 6250 çıktı bebeğin kilosu. 5 gün daha var bir ay dolmasına.
Ne kadarlik oldu ki. Benimki 2.5 aylik 5200 gr. Benimki de biberonu sevmiyo

Ne zaman kalkarsa canım. Ki genelde on iki bir gibi uyuyup yedide falan uyanıyor canım. Ben uyandirmiyorum. İlk aydan itibaren doktorum gerek yok dedi. İlk iki ay kilo alımı da güzeldi. Bence gece uyandirmamakla alakası yok ama bazıları buna bağlıyor. Ne desem bilemedim.

Kizlar sütü çok cogaltan bisey var mi? Ben kimyon rezene cayi gunde 2 kere iciyorum. Bi de sabaha karsi bestlak damla kullaniyorum
canim yediklerin %5 etkilermis var olan sutu , ictigin su ise %15 etkilermis.

Ibrahim saracoglunun su videosunu izle , aut azaltan seyleri de yeme

Benim ki de fazla büyümüş gece 2 saatte 1 uyanmada bile uyandırıp emziriyordum doktor uyandırma dedi. Gece emzirme daha etkili bence

Ben 11de gece uykuya dalıyor ilk uykusu derin uyku oluyor bozmuyorum 4 4.5saat uyuyor sonrası 2.5 3saatte bir kalkıyor emiyor uyuyor gene sabah 11 de dek.sonra mesai başlıyor gündüz aynı kısa kısa uyuyor akşama kadar akşam pes ediyir 1 1.5saat uyuyor akşamları sonra gene gece uykusu.buay benimkide 550gr almış ama normal dedi doktor.buaydan sonra dahada az alabilir dedi.

Canım o doğuştan gelen bir durum diye biliyorum. Öyle sonradan olmaz ki. Nasıl fark edilmedi ki
Bilmiyorum canım bende anlamadım bugün doktor baktı tahlillere tahlillerinde uyumlu gelmiş pcos ile dedi,ilaç veremem ama emzirdiğin için dedi

memeden süt içmek istemiyor sanki gitgide dakikalar düşüyor 5 dakikada 10 kez kafasını çekiyor zorla tutturuyorum meme reddi yapacak diye korkuyorum napcam ben böyle ya
Canım bebeğin kaç aylık ? 3 4 aylıktan sonra normal artık bunlar kafasını memeye bastırma ve bence zorlama da çünkü meme reddi olabiliyormuş, benim bebeğim de öyle 10 kere çekiyor bana bakıp gülüyor etrafına bakıyor

memeden süt içmek istemiyor sanki gitgide dakikalar düşüyor 5 dakikada 10 kez kafasını çekiyor zorla tutturuyorum meme reddi yapacak diye korkuyorum napcam ben böyle ya
Gündüzleri benimde öyle nedenini cozemedim.bazen gaz olduğunu düşünüp sırtını sivazliyorum gaz çıkarıyor fakat gene aynini yapiyor emiyor çıkarıyor tekrar sokuyor ağzına.bazen ısrar etmiyorum kaldırıyorum gezdiriyoruz bir süre sonra tekrar meme veriyorum bazen gezdiririken uyuyor.yani yanlız değilsin benimkide gündüz aynı en güzel gecelri emiyor .

Kızlar bu aylarda çocuğun sizi yonetmesine sakin izin vermeyin Los ortamda anne karni sesi açıp bebeğin stresini azaltabilirsiniz.Ben bir kaç hafta önce meme reddini yaşadım bir haftada toparladık biz doktorumuz da emerken hiç bir uyaran olmaması konusunda uyardi bizi bu ay extra oluyormuş bebelerde

doğum kilosu neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…