Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eğer pcos belirtilerin yoksa adet düzensizliği kilo alımı gibi yumurtalıklarda kistik görünüm olabiliyor ama vücutta sendrom ya da yumurtlama bozukluğu yaratmıyor. Benim öyleydi pco var pcos değil. Ayrıca pcos hamile kalmaya engel de değil diye biliyorumHanımlar çok moralim bozuk,bugün kontrole gittim ve doktor pcos olduğumu söyledi,gebe kalman zor dedi,ilk defa böyle bir sorunum oluyor,doğumdan önce hiç böyle birşeyim yoktu,kan tahlili verdim öğleden sonra görüşelim dedi
Bizim de öyleydi ya hatta emmiyor bile bugün çok mutsuzbizde de sanırım aynı sorun var sürekli eli ağzında ve hırsını alamıyor bi türlü yavrum dü gece çok zorlandı ısırıyor ısırıyor kuvvet uyguluyor ama yok uykusuda mızıldamasıda cabası en son artık dayanamadım da calpol verdim azcık rahatlasın diye o da bi çay kaşığı yarısı ağzına yarısı üstüne gece körü naptımı bilmiyorum en son öyle sakinleştide uyudu ama 2-3 kere yine uyandı balım
Canım doğumdan önce öyle bir şikayetim yoktu,doğum yaptım 33. Gün adet kanaması gibi kanama gördüm 7 gün sürdü ve daha henüz adet olmadım ondan sonraCanım eğer pcos belirtilerin yoksa adet düzensizliği kilo alımı gibi yumurtalıklarda kistik görünüm olabiliyor ama vücutta sendrom ya da yumurtlama bozukluğu yaratmıyor. Benim öyleydi pco var pcos değil. Ayrıca pcos hamile kalmaya engel de değil diye biliyorum
ooo her yer salya bu aylarda tukuruk bezlerinin calismasini ne artiyormus biri soylemisti. ondan dolayi cok artarmis salyasiKızlar bebişlerin ağzının suyu akıyor mu biizim çok akıyor ya. sanırsın diş çıkaracak
Senin doktora gore ben menopoza girmisimdir kesin sezeryandan sonra 1 hafta kanamam oldu bitti o bitiş tam 3 aydır yok sut korur derlermis doktorum bana 6 aya kadar olmamak normal demişti yani adet olmayınca illa pcoslu olunmuyor ama bilemedim simdi sense farklı bir durum sezdiyse bilemem ama bozma moralini ne agir pcoslular çocuk sahibi oluyor hemen düşünüyor musun ikinciyiCanım doğumdan önce öyle bir şikayetim yoktu,doğum yaptım 33. Gün adet kanaması gibi kanama gördüm 7 gün sürdü ve daha henüz adet olmadım ondan sonra
Ultrasonla baktı öyle dedi ikinciyi hemen düşünmüyorum da ama böyle olanlarda hemen çocuk sahibi olamıyor isteyince kafam çok karışıkSenin doktora gore ben menopoza girmisimdir kesin sezeryandan sonra 1 hafta kanamam oldu bitti o bitiş tam 3 aydır yok sut korur derlermis doktorum bana 6 aya kadar olmamak normal demişti yani adet olmayınca illa pcoslu olunmuyor ama bilemedim simdi sense farklı bir durum sezdiyse bilemem ama bozma moralini ne agir pcoslular çocuk sahibi oluyor hemen düşünüyor musun ikinciyi
Canım kusura bakma girip cevap veremedim. Yoğun birkaç gün geçirdim. Benim kullandığım bu. Ama miktarı çok az.Senin söylediğine baktım gramaji az ve stick şeklinde değil mi? Bir de mustelanin atopik ciltler için stelatopia isimli bir serisi var onda da çok iyi yorumlar var. Sanıyorum mustela alacağım ama hangisi daha iyi olur bilemedim
Canım o doğuştan gelen bir durum diye biliyorum. Öyle sonradan olmaz ki. Nasıl fark edilmedi kiHanımlar çok moralim bozuk,bugün kontrole gittim ve doktor pcos olduğumu söyledi,gebe kalman zor dedi,ilk defa böyle bir sorunum oluyor,doğumdan önce hiç böyle birşeyim yoktu,kan tahlili verdim öğleden sonra görüşelim dedi
Kızlar ataklar ne alemde sizde, benim kız bı türlü uykuya dalamiyor gündüz defalarca uyutmayi denedim Max yarım saat olarak parça parça uyudu, akşam 10 dan beri uğraşıyorum bı türlü derin uykuya gecemiyor, valla cildircam
Ay inşallah ataktir da geçer , bunu huy edinmesini bünyem kaldıramazAynı şeyi yaşadık bugün acaba 12. hafta atağı mı dedik.
Tamamdır teşekkür ediyorum inceleyeceğim henüz almadım kendi elimdeki temiz içerikli losyonla nemlendiriyorum o da kesin çözüm olmuyor o sebeple almakta acele etmedim bu attığına da bakacağım mutlakaCanım kusura bakma girip cevap veremedim. Yoğun birkaç gün geçirdim. Benim kullandığım bu. Ama miktarı çok az.
Kuzum bütün hormonlar alt üst zaten zamanla düzelir her şey merak etmeUltrasonla baktı öyle dedi ikinciyi hemen düşünmüyorum da ama böyle olanlarda hemen çocuk sahibi olamıyor isteyince kafam çok karışık
canim cok normal kilo almasi. zaten 500 gr ve uzeri alan bebeklere saglik bakanligi mama onermiyor asla.Günaydın cefakar analar
Çok huzursuz geceler geçiriyoruz bebemle
Üstelik kilo alimi da az olmuş bir ayda 650 gr kadar almış memeden ayrılmamasına rağmen sütüm mü yetmiyor yaramıyor diye tribe girdim yine doktor normal diyor 3. Aydan sonra daha az olacakmış kilo alimi ama içim rahat degil acaba gece mi az emziriyorum diyorum bazen 4 saati geçiyor çünkü sizler gece beslenmesini ne sıklıkla yapıyorsunuz?
artik gunduz uykulari kisalixak canim. gunduzleri 3 kere fln 30-90 dk arasi uyurlarmisBu arada 2 haftadir gece sık uyaniyo ve gunduz daha az uyuyor onceleri cok iyiydi en az 2 saat uyurdu her uyuttugumda. Emzik vermeye bssladim onunla bi nebze dahw dalgin uyuyabiliyor