2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar bebişlerin ağzının suyu akıyor mu biizim çok akıyor ya. sanırsın diş çıkaracak

Hanımlar çok moralim bozuk,bugün kontrole gittim ve doktor pcos olduğumu söyledi,gebe kalman zor dedi,ilk defa böyle bir sorunum oluyor,doğumdan önce hiç böyle birşeyim yoktu,kan tahlili verdim öğleden sonra görüşelim dedi 😕
Canım eğer pcos belirtilerin yoksa adet düzensizliği kilo alımı gibi yumurtalıklarda kistik görünüm olabiliyor ama vücutta sendrom ya da yumurtlama bozukluğu yaratmıyor. Benim öyleydi pco var pcos değil. Ayrıca pcos hamile kalmaya engel de değil diye biliyorum

bizde de sanırım aynı sorun var sürekli eli ağzında ve hırsını alamıyor bi türlü yavrum dü gece çok zorlandı ısırıyor ısırıyor kuvvet uyguluyor ama yok uykusuda mızıldamasıda cabası en son artık dayanamadım da calpol verdim azcık rahatlasın diye o da bi çay kaşığı yarısı ağzına yarısı üstüne gece körü naptımı bilmiyorum en son öyle sakinleştide uyudu ama 2-3 kere yine uyandı balım :110:
Bizim de öyleydi ya hatta emmiyor bile bugün çok mutsuz

Canım eğer pcos belirtilerin yoksa adet düzensizliği kilo alımı gibi yumurtalıklarda kistik görünüm olabiliyor ama vücutta sendrom ya da yumurtlama bozukluğu yaratmıyor. Benim öyleydi pco var pcos değil. Ayrıca pcos hamile kalmaya engel de değil diye biliyorum
Canım doğumdan önce öyle bir şikayetim yoktu,doğum yaptım 33. Gün adet kanaması gibi kanama gördüm 7 gün sürdü ve daha henüz adet olmadım ondan sonra

Canım doğumdan önce öyle bir şikayetim yoktu,doğum yaptım 33. Gün adet kanaması gibi kanama gördüm 7 gün sürdü ve daha henüz adet olmadım ondan sonra
Senin doktora gore ben menopoza girmisimdir kesin sezeryandan sonra 1 hafta kanamam oldu bitti o bitiş tam 3 aydır yok sut korur derlermis doktorum bana 6 aya kadar olmamak normal demişti yani adet olmayınca illa pcoslu olunmuyor ama bilemedim simdi sense farklı bir durum sezdiyse bilemem ama bozma moralini ne agir pcoslular çocuk sahibi oluyor hemen düşünüyor musun ikinciyi

Senin doktora gore ben menopoza girmisimdir kesin sezeryandan sonra 1 hafta kanamam oldu bitti o bitiş tam 3 aydır yok sut korur derlermis doktorum bana 6 aya kadar olmamak normal demişti yani adet olmayınca illa pcoslu olunmuyor ama bilemedim simdi sense farklı bir durum sezdiyse bilemem ama bozma moralini ne agir pcoslular çocuk sahibi oluyor hemen düşünüyor musun ikinciyi
Ultrasonla baktı öyle dedi ikinciyi hemen düşünmüyorum da ama böyle olanlarda hemen çocuk sahibi olamıyor isteyince kafam çok karışık

Kızlar ataklar ne alemde sizde, benim kız bı türlü uykuya dalamiyor gündüz defalarca uyutmayi denedim Max yarım saat olarak parça parça uyudu, akşam 10 dan beri uğraşıyorum bı türlü derin uykuya gecemiyor, valla cildircam

Senin söylediğine baktım gramaji az ve stick şeklinde değil mi? Bir de mustelanin atopik ciltler için stelatopia isimli bir serisi var onda da çok iyi yorumlar var. Sanıyorum mustela alacağım ama hangisi daha iyi olur bilemedim
Canım kusura bakma girip cevap veremedim. Yoğun birkaç gün geçirdim. Benim kullandığım bu. Ama miktarı çok az.

Eklentiler

• IMG_20230130_233748.jpg
    IMG_20230130_233748.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 43
Hanımlar çok moralim bozuk,bugün kontrole gittim ve doktor pcos olduğumu söyledi,gebe kalman zor dedi,ilk defa böyle bir sorunum oluyor,doğumdan önce hiç böyle birşeyim yoktu,kan tahlili verdim öğleden sonra görüşelim dedi 😕
Canım o doğuştan gelen bir durum diye biliyorum. Öyle sonradan olmaz ki. Nasıl fark edilmedi ki🤔🤔

Kızlar ataklar ne alemde sizde, benim kız bı türlü uykuya dalamiyor gündüz defalarca uyutmayi denedim Max yarım saat olarak parça parça uyudu, akşam 10 dan beri uğraşıyorum bı türlü derin uykuya gecemiyor, valla cildircam

Aynı şeyi yaşadık bugün 😔 acaba 12. hafta atağı mı dedik.

Canım kusura bakma girip cevap veremedim. Yoğun birkaç gün geçirdim. Benim kullandığım bu. Ama miktarı çok az.
Tamamdır teşekkür ediyorum inceleyeceğim henüz almadım kendi elimdeki temiz içerikli losyonla nemlendiriyorum o da kesin çözüm olmuyor o sebeple almakta acele etmedim bu attığına da bakacağım mutlaka🥰

Günaydın cefakar analar :KK57::uykucu:
Çok huzursuz geceler geçiriyoruz bebemle
Üstelik kilo alimi da az olmuş bir ayda 650 gr kadar almış memeden ayrılmamasına rağmen sütüm mü yetmiyor yaramıyor diye tribe girdim yine doktor normal diyor 3. Aydan sonra daha az olacakmış kilo alimi ama içim rahat degil acaba gece mi az emziriyorum diyorum bazen 4 saati geçiyor çünkü sizler gece beslenmesini ne sıklıkla yapıyorsunuz?

Kizlar bebegim 2.5 aylik tam. Kilosu 5200 falan. Az mi ? Ilk 2 ay daha hizli kilo aliyordu. Anne sutu ile besliyorum sadece. Gunde 1 kez kaka yapiyo o da baya civik bi de yanaginda kizariklik olusup duruyo. Doktor 2 hafta once 1 ay sonrw gel kontrole dedi. Ne yapmaliyim neler öneriyorsunuz

Bu arada 2 haftadir gece sık uyaniyo ve gunduz daha az uyuyor onceleri cok iyiydi en az 2 saat uyurdu her uyuttugumda. Emzik vermeye bssladim onunla bi nebze dahw dalgin uyuyabiliyor

Günaydın cefakar analar :KK57::uykucu:
Çok huzursuz geceler geçiriyoruz bebemle
Üstelik kilo alimi da az olmuş bir ayda 650 gr kadar almış memeden ayrılmamasına rağmen sütüm mü yetmiyor yaramıyor diye tribe girdim yine doktor normal diyor 3. Aydan sonra daha az olacakmış kilo alimi ama içim rahat degil acaba gece mi az emziriyorum diyorum bazen 4 saati geçiyor çünkü sizler gece beslenmesini ne sıklıkla yapıyorsunuz?
canim cok normal kilo almasi. zaten 500 gr ve uzeri alan bebeklere saglik bakanligi mama onermiyor asla.
giderek yavaslayacak kilo alimlari. sakin sutum yetmiyor fln diye dusunme.

Ben sutumu sagip veriyorum, gece bir kere acikinca uyaniyor oda 4-5 saati buluyor. sutunu icip uyuyor tekrar bir 3-4 saat daha.

zaten buyume hormonu gece uyku da salgilaniyor. Kilo alimini ve gelisimi iyi bebekleri 3.aydan sonra uyandirmayin diyorlar .

X