- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
canim soguk uygula mastit ihtimali varsa.iyi akşamlar fırsat bulup giremiyorum pek buralara umarım herşey yolundadır. Sabah 5 te kalktığımda sol gögsümde çok kötü bir ağrı ve şişlik vardı. Hiç böyle olmamıştı sadece doğumdan sonra olmuş ve sağınca geçmişti. Bu defaki çok acıyor ılık kompreks emzirme sağma yaptım meme boşalıyor ancak memenin bir yerinde elime gelen sertlik var acıyor geçmiyor. Böyle bir şey yaşayan ve çözüm bilen var mı? Geçer mi? Mastit olmaktan korkuyorum
evet sut akisi icin sicak yada ilik uygulaniyor ama mastit enfeksiyon oldugu icin sicak tert tepiyormus. yayiyormus
oluurDiyet değil de sporunuza bende eşlik etmek isterim günlük hedef belirleriz
benim en buyuk sorunum gece yemekBen bu alerji diyeti ile hamilelik öncesi kilomun da altına düştüm, mutlu muyum hayır, dümdüz oldu popom, yandan bakınca düz sopa gibi. Zaten hiçbi zaman şekilli değildim ama böyle de aşırı sağlıksız oldu, bir de canının yasak olanları çekmesi var süt için beslenme ve moral çok önemli. Diyete bulaşma bence. Sadece akşamları ekmek, hamurişi ve tatlıyı çıkarabilirsin. Belli bir saatten sonra yememeye özen göster. Onun dışında ye bence. Spor mantıklı ve gerekli tabi.
aslinda aksam hep 6 dan once yiyoruz
bence diyetisyensiz hallederiz yaBen doğum kiloma indim 15 günde ama şimdi aldigimi hissediyorum her emzirmeden sonra mutfağa koşuyorum gece de dahil aslında super olur diyet spor çocuğun masrafı bitmiyor ki bi diyetisyene gideyim yaza fit olayim kızımla şıkır şıkır giyinip gezeyim istiyorum
Ben varım