- 17 Mart 2022
- 2.081
- 1.946
- 39
Oh ne güzel valla, geceleri 3 saatte biruyaniyo bizimki,gunduzumuz belirsiz. Sen yine uyuyo benimki deme büyüsü bozulmasinUyudu şimdi çok şükürbu arada doktorumuza sordum gece uyanmiyor ben de uyandırmiyorum uyandırmam gerekir mi dedim çok güzel hiç dokunma dedi uzun süre uyumanin da faydası var hem sana hem bebeğe dedi
Benim kızım da da ateş yok ama aşırı huysuz ben de bir kere verdim yavrum rahatladı şimdi yine vericemPazartesi yaptırdık bizde aşıları. Ateş kızımda olmadı. Ama çok halsizdi kolu da aciyodu hareketlerinden anladığım 2 kere calpol verdim rahat etsin diye. O biraz rahatlatmıştı bilgin olsun canım
Benim ki de öyleydi. Kucaktan inince etini kesmişler gibi bağırıyordu. Ara ara yere bıraktım yanında oturdum. Önce 3 dakika 5 dakika derken şimdide oyun halısı aldım geç alıştı ama alıştı. Uyanıkken bıraktığım için uyurkende uyanmaz oldu. Uyuyor yere bırakınca bi gözlerini açıyor sonra geri kapıyor. Tabi bu huyu da değişebilirBenim başka seçeneğim yok. Biraz kucak bebeği oldu, bileğim rahatsız olduğu için çok tutamıyorum. Bir yere bıraksam 5 dakika sonra ağlıyor ama nasıl ağlama. Uyuyamadığı için çok sinirli oluyor, sürekli ağlıyor.
Ver valla zaten 1 gün falan sürüyor etkisi diyorlar, rahat geçirsin hiç bisey olmazBenim kızım da da ateş yok ama aşırı huysuz ben de bir kere verdim yavrum rahatladı şimdi yine vericem
Demin bende verdim calpol 2 buçukta uyandı yeni uyutabildim inşallah uyur yani gecemiz zor geçiyorBenim kızım da da ateş yok ama aşırı huysuz ben de bir kere verdim yavrum rahatladı şimdi yine vericem
Yok canım etkilemiyo yani bariz bir fark göremedimkahve icmek uykusunu etkilemiyor mu bebisinin ?
Aşı olurken canımEmzirirken mi aşı olacak canım yoksa aşıdan sonra mi hemen emzirmek gerekiyor ona göre söylerim hemşireye bugün asi günümüz bizim de
Atak dönemi canım artık seslere karşı hassasiyetleri başlıyor bu dönemde. Atak bitince sesin geldiği yöne doğru başlarını dondurecekler nesneleri elleriyle ittirecekler. Artık bilinçli olarak ses çıkaracaklar büyüyor minişlerimiz
Bugün aşılarımı olduk canım yatarken ağladı onda da iğne girmeden daha yatırıp tuttuğumuz için kılçıklandiAşı olurken canım
Hemde ne delilik. Bizde çarşamba olacağız bakalım neler bekliyor biziBugün aşılarımı olduk canım yatarken ağladı onda da iğne girmeden daha yatırıp tuttuğumuz için kılçıklandiiğne girdi biraz şiddetlendi hemen kucağıma aldım sustu daha da ağlamadi çok şükür şimdi saat başı ateşi çıktı mı diye kontrol ediyorum daha çıkmadı şükür ama rüyalarıma girdi ya rüyamda alnından ölçüyorum 36 çıkıyor sırtından ölçüyorum 40 çıkıyor terleyerek uyandım annelik delilik
İstek gelmedi banaAiy bende seni takip ettim
Biz de haftaya Çarşamba menenjitleri olacağız iki tane, minnoslarimiz sağlıkla büyüsün inşallah dertsiz tasasızHemde ne delilik. Bizde çarşamba olacağız bakalım neler bekliyor bizi
Bende biraz fazla telaşlıyım. Değişik bi ses çıksa amanın diyorum bi ses varİstek gelmedi bana
Biz de haftaya Çarşamba menenjitleri olacağız iki tane, minnoslarimiz sağlıkla büyüsün inşallah dertsiz tasasızbazen kendi kendine hapsiiruyo ayy hasta mı oldu diyorum eşim de çocuk bu hasta olacak arada sakin ol diyor
Benimde ilk oğlum almamıştı bu hemen doğar doğmaz aldı emzikle uyusada tamamen daldığında kendisi atiyor ağzindanBebeği emzikle uyuyan var mı?
Uyuduktan sonra ağzından cikarirsambazen uyanıyor yeni yeni huylar ya
İlk kızım emzik almamisti ama bu sevdi
iİstek gelmedi bana
Biz de haftaya Çarşamba menenjitleri olacağız iki tane, minnoslarimiz sağlıkla büyüsün inşallah dertsiz tasasızbazen kendi kendine hapsiiruyo ayy hasta mı oldu diyorum eşim de çocuk bu hasta olacak arada sakin ol diyor
Atıyor mu bilmiyorum öyle uyumasın diye ağzından ben çekiyorum bu defa da uyanıyor bekleyeyim bakalim belki kendisi atarBenimde ilk oğlum almamıştı bu hemen doğar doğmaz aldı emzikle uyusada tamamen daldığında kendisi atiyor ağzindan
Dün akşam o kahveyi içebilmek için çok mücadele verdim ama hayır tuvalete bile zor gittim ve koşarak geri çıktım. Hiç durmadı ya dün doğum günümdu canım sarma istiyodu kendimi ödüllendirip sarma sarmak istedim ama defalarca çıktım içinden. Ne gündü yaaŞu an bir elimde telefon bir elimde latte macchiato , ayağımla da bebişimin beşiğini sallıyorumne güzel 10 da uyumuştu uyandı malesef aşının etkileri galiba şimdilik ateşimiz yok çok şükür
Evlatlarinla musmutlu saglikli nice yaslarin olsun kuzumDün akşam o kahveyi içebilmek için çok mücadele verdim ama hayır tuvalete bile zor gittim ve koşarak geri çıktım. Hiç durmadı ya dün doğum günümdu canım sarma istiyodu kendimi ödüllendirip sarma sarmak istedim ama defalarca çıktım içinden. Ne gündü yaaama tabi bir diğer güzel yönüde vardı çocuklar babalarıyla pasta sürprizi yaptılar çok özeldi benim için çocuklarım buyumuste annelerine surprizde yaparmış
Teşekkür ederim canımEvlatlarinla musmutlu saglikli nice yaslarin olsun kuzum