2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Canım benimki onda uykuya dalmıyor, sıkıntı orda, güzel vakit geçiriyor sadece.

Onun muadili var şu an indirimde ama acaba işe yarar mı bilemediğim için sorayım dedim

Muadilinden herkes memnun canım. Ben alışveriş konusunda çok şanslı değilim, o yüzden orijinaline gittim.

Bende de babybjörn var, uyumuyor. Çevreyi görebildiği için çok güzel oyun alanı oluyor, taşımak zorunda kalmadan bebekle ilgilenebiliyorsun.

Aynı durum bende de geçerli.

Canım benimki çok uykusu varsa uyuyor. Ya da dediğim gibi eşim hafif hafif sallıyor. Ben sallamaya karşı olduğum için yapmıyorum.

Benim bebeğim de babybjörnde uyuyor bazen mutluluktan ağlayacak gibi oluyorum hafif sallayınca 5 dkda falan uyuyo

Ben de onda uyumuşsun istiyorum, hatta arada gelip bakıyorum uyudu mu diye, yok

Bende de babybjörn var, uyumuyor. Çevreyi görebildiği için çok güzel oyun alanı oluyor, taşımak zorunda kalmadan bebekle ilgilenebiliyorsun.

Muadilinin babyjornden hiç farki yok mantık aynı al dene bebek sevmezse iade edersin canım ama cidden bebeğim ve kendim için yaptığım en iyi şey

Benim bebeğim de babybjörnde uyuyor bazen mutluluktan ağlayacak gibi oluyorum hafif sallayınca 5 dkda falan uyuyo

Ay kızlar Babybjörn muadilini aldım. Çok hevesliyim inşallah benim kızım da sever ve uyur içinde. Eğer öyle olursa işim çok kolaylaşır çünkü yatağında yatmıyor gün içinde hep birine ihtiyaç duyuyor

Az önce bebeğim ne yaptıysam emmedi aç olduğunu biliyorum. Bezini çıkardım kucağıma öyle aldım ve emdi bezi dolu değildi ten teması mi istiyor ki kuzum
Burnunu kontrol ettin mi canım ? Benim kızım burnu az bişey bile tıkalı olsa huysuzlanıyor, burnundan nefes alıyor ya bebekler o yüzden emmiyor olabilir ya da ağzının içine bir bak pamukçuk falan olmuş olabilir mi

Sevgili güzel anneler, yine yardıma ihtiyacım var. Geçen gün kontrole gittik doktor d3 vitamini, probiyotik ve gaz damlası olan bir ilaç verdi. 3 ü biraradq bunu kullan yeterli dedi. Her yerde satulan bir ürün değil, sitesinde de açıklama bulamadım. İçime sinmedi ama doktor dedi diye ses etmedim. Bugün eşim aldı geldi ama içeriği görünce emin olamadım. Size sorayım dedim. Hem içerik hem yaş aralığı kuşku yaptı bende. Haksız mıyım bakar mısınız

Eklentiler

• 20230117_232824.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 20230117_234344.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 43
Yok canım tikali değildi. Anca dediğim gibi bezini cozunce emdi ama pişik falan değildi. Anlamadım uyudu uyandı şimdi tekrar uyutmaya çalışıyorum

Grubun çoğu ocean kullanıyoruz d vitamini memnunuz canım bunu bilmiyorum

Allah'ım acil şifalar versin inşallah ya şafi ismi hürmetine
Amin canım Allah ra
Allah razı olsun canım senin babacığınla nurlar içinde yatsın İnşallah

Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun nesi var canım
Canım kolon kanseriydi zaten karaciğere sıçramış sonra ağrıları başladı safra olduğunu öğrendik şimdi sapsarı ameliyat oldu ama geçmedi şimdi tekrar hastanede yatıyor yarın tekrardan bir ameliyata alacaklar inşallah iyi olur

Kizlar ben bebeğimi komple memeye hala geciremedim sütümü sağıp veriyorum ve artık çok yoruldum öneriniz var mı nasıl komple memeye geçebilirim?

Kizlar ben bebeğimi komple memeye hala geciremedim sütümü sağıp veriyorum ve artık çok yoruldum öneriniz var mı nasıl komple memeye geçebilirim?
Benimki de sağdığım sütü içmiyor midesi bulanıyor anlamadım neden öyle yapıyor

Azimli anne hakikaten takdir ettim, seni yoga yaptığın için takdir etmiştim zaten bide bunun için ettim
Sen az veriyorsun mamayı, kolaay bırakırsın7z gibi duruyor. biz 300 ü geçiyoruz , meme de emiyor, hala uyumayınca nnem mama verelim cdiyor. Birkaç kere dedi bunu annem sütün doyurmuyor diye, kötü niyetli değil ama kırdığının da farkında değil. Bende doğru kabul ettim galiba, doyurmuyor diye düşünüyorum. Bilmiyorum belki de kızım alışkanlık yaptı. Memede vakit geçirmeyi de emmeyi de seviyor. Çok kilolu sayılmaz 5 i yeni geçti. 2,5 aylık henüz. Qma hareketli, kilosu artmıyor o yüzden galiba
Sağol canım, yazdan bu yana kötü günler geçirdim. İnşallah son bulur. Pozitif insanlsta, beni destekleyecek insanlara ihtiyacım var. Aksine çevremdekilrt hep olumsuz bakan insanlar. Bu da bana istemesem de yansıyor. Herşeye olabilir insanlık hali boşver derim aslında ama insanlar böyle olmayınca bende vir yere kadar. Annem kötü niyetli değil ama beni üzdüğünün de farkında değil. İşk hamile kaldığımda da sürekli düşürmemden korkuyordu. Çok etkilemişti bunlar beni

Elimi başının altına getiremiyorum, galiba başı,boşa geliyor. Beceremiyorum bi türlü yatırmayı. Annem güzel yatırıyor ya o kadar izledim öğrenemedim bi türlü. Bakalım olur inşallah
O laflara bende gıcığım. Bide şey var annelik kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…