Şimdilik idare ediyorum canım Bir yandan bebek de bana meşkale oldu biraz kafam dağılıyor onunlaAmin canım.Rabbim güç versin. Çok zorlaniyorsan muhakkak destek al. Hem lohusalık hem babanın durumu daha da zorlamasin seni.
Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Umarım toparlar ve kavuşursunuz
Evet aslında onu da düşündüm. Kafan dağılır.Şimdilik idare ediyorum canım Bir yandan bebek de bana meşkale oldu biraz kafam dağılıyor onunla
Kız inşallah takdirini hakederim çünkü devam ettiremeyecekmişim gibi geliyorAzimli annehakikaten takdir ettim, seni yoga yaptığın için takdir etmiştim zaten bide bunun için ettim
Geçen biri emzirme danışmanının videosunu attı %5 yediklerimiz %15 ictigimiz sıvı ve su %80anenenin sütüne güvenmesi sütu artirir diyordu sen sutune güven 300 tek öğünde mi yiyor çok değilmi 2.5 aylikbebek maksimum 160 içer gibi geliyor bence bol sen o miktarı ikiye besleme zamanını kısalt bilmedim 250 yaşını doldurmus bebek icer.Azimli annehakikaten takdir ettim, seni yoga yaptığın için takdir etmiştim zaten bide bunun için ettim
Sen az veriyorsun mamayı, kolaay bırakırsın7z gibi duruyor. biz 300 ü geçiyoruz , meme de emiyor, hala uyumayınca nnem mama verelim cdiyor. Birkaç kere dedi bunu annem sütün doyurmuyor diye, kötü niyetli değil ama kırdığının da farkında değil. Bende doğru kabul ettim galiba, doyurmuyor diye düşünüyorum. Bilmiyorum belki de kızım alışkanlık yaptı. Memede vakit geçirmeyi de emmeyi de seviyor. Çok kilolu sayılmaz 5 i yeni geçti. 2,5 aylık henüz. Qma hareketli, kilosu artmıyor o yüzden galiba
Sağol canım, yazdan bu yana kötü günler geçirdim. İnşallah son bulur. Pozitif insanlsta, beni destekleyecek insanlara ihtiyacım var. Aksine çevremdekilrt hep olumsuz bakan insanlar. Bu da bana istemesem de yansıyor. Herşeye olabilir insanlık hali boşver derim aslında ama insanlar böyle olmayınca bende vir yere kadar. Annem kötü niyetli değil ama beni üzdüğünün de farkında değil. İşk hamile kaldığımda da sürekli düşürmemden korkuyordu. Çok etkilemişti bunlar beni
Elimi başının altına getiremiyorum, galiba başı,boşa geliyor. Beceremiyorum bi türlü yatırmayı. Annem güzel yatırıyor ya o kadar izledim öğrenemedim bi türlü. Bakalım olur inşallah
O laflara bende gıcığım. Bide şey var annelik kolay değil
Geçmiş olsun canım bende neko sling var memnunum ama istersen sling yerine direkt kanguru al çocuk ağlarken slingle bağlamak zor oluyor bir de uyuyunca yerine yatırmak zor olabilir. Ben kanguruya geçeceğim artık büyüyor sıpalarHanımlar gece geç saatlere kadar uyumayan bebişim var. Uyuyamadığı için memeyle kavga ediyor. Kucakta uzun gezdiremiyorum, bileğimde ödemden dolayı ağrı var ve bir süre geçmeyecekmiş. Sling şu anda tek çare görünüyor. Hiç denemedim bebeğim 2 aylık alışır mı acaba? Bir de tavsiye edeceğiniz model marka var mı?
Ağızları var dilleri yok, ah keşke ne hissettiklerini, üşüyor mu sıcakladı mı bilsek.Ya kesinlikle ben de aynı hisler icindeyim owlinin uyku tulumu çok inceymis gibi geliyor bana 2.5 tog olan da çok kalın gibi geliyortek kat kiyafet üzerine penye battaniye ortuyorum üzerine de kendi ördüğüm puffy battaniyeyi ortuyorum içim anca rahat ediyor oda sıcaklığını düşük tutuyorum ama minimum 20 maksimum 22 şeklinde
İlk seferlerde ağladı benimki ama zamanla sevdi. Seninki de sevecek bence.Ay kızlar Babybjörn muadilini aldım. Çok hevesliyiminşallah benim kızım da sever ve uyur içinde. Eğer öyle olursa işim çok kolaylaşır çünkü yatağında yatmıyor gün içinde hep birine ihtiyaç duyuyor
canim burda Turkce konusan bir kac Terapist var onlar da yeni hasta almiyor. Bende Turkiye den biriyle online gorusmek istiyorum o yuzdenOnline hiç denemedim canım. Sanki etkili olmazmış gibi bir hisse kapılıyorum. Tez zamanda geçer inşallah
canim nasil isitiyorsun ?Benimki de sağdığım sütü içmiyor midesi bulanıyor anlamadım neden öyle yapıyor
canim eger kilo alimi iyiyse uyumuyor diye mama vermeyin bende. Memeden sonra agliyor doymuyorsa ver tabi ama anne sutu zaten uyutmazmis oyle agir agir. mamalar da uyutucu birsey oldugu icin agir uyuyorlarmis.Azimli annehakikaten takdir ettim, seni yoga yaptığın için takdir etmiştim zaten bide bunun için ettim
Sen az veriyorsun mamayı, kolaay bırakırsın7z gibi duruyor. biz 300 ü geçiyoruz , meme de emiyor, hala uyumayınca nnem mama verelim cdiyor. Birkaç kere dedi bunu annem sütün doyurmuyor diye, kötü niyetli değil ama kırdığının da farkında değil. Bende doğru kabul ettim galiba, doyurmuyor diye düşünüyorum. Bilmiyorum belki de kızım alışkanlık yaptı. Memede vakit geçirmeyi de emmeyi de seviyor. Çok kilolu sayılmaz 5 i yeni geçti. 2,5 aylık henüz. Qma hareketli, kilosu artmıyor o yüzden galiba
Sağol canım, yazdan bu yana kötü günler geçirdim. İnşallah son bulur. Pozitif insanlsta, beni destekleyecek insanlara ihtiyacım var. Aksine çevremdekilrt hep olumsuz bakan insanlar. Bu da bana istemesem de yansıyor. Herşeye olabilir insanlık hali boşver derim aslında ama insanlar böyle olmayınca bende vir yere kadar. Annem kötü niyetli değil ama beni üzdüğünün de farkında değil. İşk hamile kaldığımda da sürekli düşürmemden korkuyordu. Çok etkilemişti bunlar beni
Elimi başının altına getiremiyorum, galiba başı,boşa geliyor. Beceremiyorum bi türlü yatırmayı. Annem güzel yatırıyor ya o kadar izledim öğrenemedim bi türlü. Bakalım olur inşallah
O laflara bende gıcığım. Bide şey var annelik kolay değil
Ms. Rachel a baktin mi kuzum , gecen gun paylasmistim. Cok sever bebeginKız inşallah takdirini hakederim çünkü devam ettiremeyecekmişim gibi geliyorhamile pilatesi bünyeme çok iyi geliyordu o yüzden hiç aksatmadan yaptım ama bu ingilizce olayıni çok istememe rağmen üşeniyorum
Her yerde bebeğinizi 20 derecede uyutun diyorlar bir de bazı uyku tulumlarınin ayak kısmı uzun lastikli parmak uçları açıkta kalacak şekilde çocuğumun parmak uçları dışarda nasıl uyutayim benAğızları var dilleri yok, ah keşke ne hissettiklerini, üşüyor mu sıcakladı mı bilsek.
Aklımda canım fırsat bulup inceleyeceğim bakalımcanim burda Turkce konusan bir kac Terapist var onlar da yeni hasta almiyor. Bende Turkiye den biriyle online gorusmek istiyorum o yuzden
canim nasil isitiyorsun ?
eger buzdolabindan cikarip veriyorsan icindeki enzim parcalanmadigi icin mi neydi tadini bozarmis sutun.
o yuzden benmari usulu fln soyle 35-40 dereceye kadr isitirsan icicektir.
canim eger kilo alimi iyiyse uyumuyor diye mama vermeyin bende. Memeden sonra agliyor doymuyorsa ver tabi ama anne sutu zaten uyutmazmis oyle agir agir. mamalar da uyutucu birsey oldugu icin agir uyuyorlarmis.
Simdi biz gunde 3-4 biberon ( 180-240 ml) kadr mamaya dustuk . Sagdigim sutu agirlikli olarak iciyor, uykulari cok hafifledi.uykuya dalarken de zorlaniyor , biz salliyoruz hafiften kucakta veya ayakta. Onceden mama daha cok icerken , hem daha uzun hem daha agir uyurdu.
sagdigim sutte bazen 40 ml bazen 70 ml cikiyor , ne varsa onu iciyor ve sonrasinda mizildamiyor mama icin.
5. haftadan 8. haftaya kadr zordu. hem gazi vardi hem doyma hissi yoktu. 160 ml mama verdigimizi biliyorum tek biberonda He ozaman da extra gaz yapiyordu ve siskinlikten rahatsiz oluyordu, kusuyordu fln.
Ayda 500 gr aliyorsa saglik bakanligi mama vermeye gerek yok diyormus. Bence mama aliskanlik yapti gibisinden dusunuyorsan hergun 5-10 ml azaltarak vererek kesebilirsin mamayi.
bak bu egitimi kulaklik tak dinle , nasil mama azaltarak memeye gececegini anlatiyor. orada sagim fln da anlatiyorda ihtiyacin yoksa hic bulasma sagima
Ms. Rachel a baktin mi kuzum , gecen gun paylasmistim. Cok sever bebegin
canim ben paylastim . suan biz 3-4 biberon mamaya dustuk bir gunde (180-240 ml arasi) .Geçen biri emzirme danışmanının videosunu attı %5 yediklerimiz %15 ictigimiz sıvı ve su %80anenenin sütüne güvenmesi sütu artirir diyordu sen sutune güven 300 tek öğünde mi yiyor çok değilmi 2.5 aylikbebek maksimum 160 içer gibi geliyor bence bol sen o miktarı ikiye besleme zamanını kısalt bilmedim 250 yaşını doldurmus bebek icer.
ben kendim 20 derece usuyorum sahsen 22-24 derece bizim ev. benim odam genelde 22-23 dereceHer yerde bebeğinizi 20 derecede uyutun diyorlar bir de bazı uyku tulumlarınin ayak kısmı uzun lastikli parmak uçları açıkta kalacak şekilde çocuğumun parmak uçları dışarda nasıl uyutayim ben
Aynen ben de 22 nin altına düşünce hissediyorum hemen üşüyorum ama doktorumuz nabzı 140 olan bir canlıyı kolay kolay usutemezsiniz dediben kendim 20 derece usuyorum sahsen 22-24 derece bizim ev. benim odam genelde 22-23 derece
benim nabiz 80 lerdeAynen ben de 22 nin altına düşünce hissediyorum hemen üşüyorum ama doktorumuz nabzı 140 olan bir canlıyı kolay kolay usutemezsiniz dedi
Geçmiş olsun canım bende neko sling var memnunum ama istersen sling yerine direkt kanguru al çocuk ağlarken slingle bağlamak zor oluyor bir de uyuyunca yerine yatırmak zor olabilir. Ben kanguruya geçeceğim artık büyüyor sıpalar
Her yerde bebeğinizi 20 derecede uyutun diyorlar bir de bazı uyku tulumlarınin ayak kısmı uzun lastikli parmak uçları açıkta kalacak şekilde çocuğumun parmak uçları dışarda nasıl uyutayim ben
Merhaba hangi sitede indirimde canım?Onun muadili var şu an indirimde ama acaba işe yarar mı bilemediğim için sorayım dedim
Bende aynı durumdayım bebişim ağlıyor ben ağlıyorum kuzumun bir sorunu da yok ben aşırı hastayım dinlenmem lazım çok yoruldum. Hep böyle gidecek gibi geliyor sanki yetişemeyeceğim hiç bir şeye baş edemicem gibi.Kızlar ruhsal durumlariniz nasıl? Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sürekli ağlama modunda, alıngan ve gerginim. İlk iki ay daha iyi geçmişti. Geç lohusalık depresyonu falan mı acaba? Yoksa da literatüre ben koyayımPsikiyatriye gitmek istemiyorum. İlaç verecek. Emzirirken kullanılıyor diyecek. Ama ben vicdan yapacağım. Emzirmeyi bırakmak istemiyorum. İlk çocuğumda yaşadım çünkü. Of bilmiyorum.