- 18 Eylül 2021
- 1.901
- 2.000
Altlarının açılması hoşlarına gidiyor canım, rahatlamıştır umarım. Bazen oluyor böyle, geçen gün bizde çok uğraştık niye ağladığını durmadığını çözmek için. Gaz mı sıkıştırdı bir yeri mi ağrıdı çözemedik, onlar da daha çok minik, duygularını tanımlayamıyorlar.Yok canım tikali değildi. Anca dediğim gibi bezini cozunce emdi ama pişik falan değildi. Anlamadım uyudu uyandı şimdi tekrar uyutmaya çalışıyorum
Sağol canım bende ilk kez duydum. Bide içeriği ve yaş hakkında yazılanlar yüzünden tereddüte düştüm.Grubun çoğu ocean kullanıyoruz d vitamini memnunuz canım bunu bilmiyorum
Sen yaparsın merak etme eğlenceli hale getir İngilizce oyunlar fakan var meselaKız inşallah takdirini hakederim çünkü devam ettiremeyecekmişim gibi geliyor hamile pilatesi bünyeme çok iyi geliyordu o yüzden hiç aksatmadan yaptım ama bu ingilizce olayıni çok istememe rağmen üşeniyorum
300 tek öğünde değil canım, 60 veya 90 ml falan hazırlıyorum mamayı, genelde 60 olunca bitiyor 90 olunca az bişey kalıyor. Günde bir kaç kere hazırlıyoruz. Sonra anne sütünü istediği kadar içiyor. Toplamda günlük mama miktarı 300 ml. Civarında. Eskiden yazıyordum ama şu ara bıraktım, üşeniyorum yazmayaGeçen biri emzirme danışmanının videosunu attı %5 yediklerimiz %15 ictigimiz sıvı ve su %80anenenin sütüne güvenmesi sütu artirir diyordu sen sutune güven 300 tek öğünde mi yiyor çok değilmi 2.5 aylikbebek maksimum 160 içer gibi geliyor bence bol sen o miktarı ikiye besleme zamanını kısalt bilmedim 250 yaşını doldurmus bebek icer.
Bende eğitime gidemedim sayılır yarım gittim, işyerim sıkıntılıydı canım, doğum izninden sonrada çok ağırlaştım gidemedim. İşte onlar bilmiyorlar başkarına gelmemiş. Annem siz mama yemezdiniz diyor. Ama benim bebeğim alıştı, ikk başlarda ememedi çocuk mama yedi, alışık olunca arıyor artık. Bakalım azaltmaya çalışıyorum 2 gündür. Aşarız inşallah bunu daP pembeumutyildizi birde benim annem de benzer seyler soylerdi emzirdigim donem, sutcu de sut kalmadi fln die memem yumusak oldugu icin. halbuki yumusak meme bebek emdikce taze sut uretirmis. bende bilmedigimden cok uzulurdum. benim essekligim hamilelikte egitim alacak zamani yaratmadim kendime.
ama tabi ben soyledim anneme cok guzel motivasyon veriyorsun sagol ya fln die sonra bir sasirdi , ben kotu olarak soylemiyorum fln dedi .bende acikladim , ben zaten kendimi kotu hissediyorum , sizin boyle saka yapmaniz beni iyi etkilemiyor aksine yetemedigimi dusunup daha cok uzuluyorum dedim sonra soylemlerini degistirdi daha dikkat etmeye basladi. benim sana tavsiyem sende konus annen ile.
benim hatam iste annem biliyor iki cocuk buyuttu diye ona guvenmem oldu ama tabi aradan kac sene gecmis . simdi ben nasil dersem oyle besliyor kizimi ama en basta iste tecrubesizlik cok etkiledi beni