- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
Hadi hayırlı olsunnEvet canım
Demir sağlık sigorta hamileyken poliçe kesebiliyor. Ya da hastanelerin doğum paketlerini alabilirsiniz. Bu süreçte sigortasız olarak özel hastanede muayene olmak yorabilir. Hem muayene hem tetkik ücretleri çok pahalı.Geneli 250 TL en az 150 x hastanede 400 bakalım nereye gideceğim belli değil
İnşallah canım sağ olHadi hayırlı olsunndarııs birdahakine gittiğinde kalp atışına
Evet öyle . Yaşadığım yerde doğum paketi satan bir hastane bulamadım henüz araştırıyorumDemir sağlık sigorta hamileyken poliçe kesebiliyor. Ya da hastanelerin doğum paketlerini alabilirsiniz. Bu süreçte sigortasız olarak özel hastanede muayene olmak yorabilir. Hem muayene hem tetkik ücretleri çok pahalı.
Amiinnnİnşallah canım sağ olhep birlikte bu süreci en güzel şekilde geçiririz inşallah
Umarım en az maddi kayıpla olayı çözersiniz. Kalan bütçeyi de bebişinize ayırırsınız. :) Gerçekten şu piyasada doğum yapmak çok maliyetli :)Evet öyle . Yaşadığım yerde doğum paketi satan bir hastane bulamadım henüz araştırıyorum
İnşallahUmarım en az maddi kayıpla olayı çözersiniz. Kalan bütçeyi de bebişinize ayırırsınız. :) Gerçekten şu piyasada doğum yapmak çok maliyetli :)
Benimde 13 martta değerim 438 geldi iki gün sonra baktırdım 1046 çıktı 26 marta randevu aldım. Günler geçmek bilmiyor. Dediğiniz gibi kafamda kuruyorum. Bugün yine kan vericem en azından 5 gün kafam rahat gezerim.Canım 2 hafta sonra mı gideyim ne dersin? Bana da şuan erken gelmeye başladıama o 2 hafta içinde kafamda kurmaktan korkuyorum
Ya çok sevindim darısı bana insallahAllah razı olsun canımdarısı sana inşallah karından gördü dün 1870di beta
Amin inşallahYa çok sevindim darısı bana insallahSon adet tarihin neydi canım? Kalp atışı icin ne zaman çağırdı
Hemde nasilllll birde hasta oldum ayaktayken sanciyi hissediyorum oturmaya calisiyorum oksuruk hapsuruk aninda canim yaaaHapşururken ve öksürürken kasığına sancı giren var mı ??
Ben ilk cocugumu memorilda doğum yaptım 7 yıl önceÖzelde muayene ücretleri çok fazla nereye gidiyorsunuz hanımlar
Duydum çok Şükür Rabbim bekleyen herkese nasp etsin o sesi duymayıDuyarsınn inşallahh hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz
Gözün aydın canım. Çok sevindim. Kesen kac mm diDuydum çok Şükür Rabbim bekleyen herkese nasp etsin o sesi duymayı
Bende araştırıyorum büyük ihtimalle devlette doğum yapacağım çok fazla tutar çünkü daha bir sürü yapılacak şey var hep maddiyatla oluyor bunlarBen ilk cocugumu memorilda doğum yaptım 7 yıl önce
suan imkansız fiyat bile araştırmadım şehir hStanesinde iyi bir doktor ve ebe buldum bakalim 31 martta gidicem denicem nasıl
Duydum çok Şükür Rabbim bekleyen herkese nasp etsin o sesi duymayı