2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Geneli 250 TL en az 150 x hastanede 400 bakalım nereye gideceğim belli değil
Demir sağlık sigorta hamileyken poliçe kesebiliyor. Ya da hastanelerin doğum paketlerini alabilirsiniz. Bu süreçte sigortasız olarak özel hastanede muayene olmak yorabilir. Hem muayene hem tetkik ücretleri çok pahalı.

Demir sağlık sigorta hamileyken poliçe kesebiliyor. Ya da hastanelerin doğum paketlerini alabilirsiniz. Bu süreçte sigortasız olarak özel hastanede muayene olmak yorabilir. Hem muayene hem tetkik ücretleri çok pahalı.
Evet öyle . Yaşadığım yerde doğum paketi satan bir hastane bulamadım henüz araştırıyorum

Evet öyle . Yaşadığım yerde doğum paketi satan bir hastane bulamadım henüz araştırıyorum
Umarım en az maddi kayıpla olayı çözersiniz. Kalan bütçeyi de bebişinize ayırırsınız. :) Gerçekten şu piyasada doğum yapmak çok maliyetli :)

Umarım en az maddi kayıpla olayı çözersiniz. Kalan bütçeyi de bebişinize ayırırsınız. :) Gerçekten şu piyasada doğum yapmak çok maliyetli :)
İnşallah evet öyle bebek giyim ve diğer ıvır zıvır eşyalar bile çok pahalanmış

Canım 2 hafta sonra mı gideyim ne dersin? Bana da şuan erken gelmeye başladıama o 2 hafta içinde kafamda kurmaktan korkuyorum
Benimde 13 martta değerim 438 geldi iki gün sonra baktırdım 1046 çıktı 26 marta randevu aldım. Günler geçmek bilmiyor. Dediğiniz gibi kafamda kuruyorum. Bugün yine kan vericem en azından 5 gün kafam rahat gezerim.

Kızlar çok yorgunum özel muayenehane ye gidiyorum doktor oksapar vermişti devletten yazdır pahalı demişti bugün sabah 7 de devlet hastanesine gittik doktor 10 da teşrif etti ve iğneyi yazar mısınız dediğimde başka doktorun reçetesini yazmam sorumluluk almam diye azarladı beni gebeliği zor elde ettik gebelik süresince kullanmam gerekiyormuş yardımcı olun dediysem de yazmadı.. gerçekten gebelere devletimiz sahip çıkıyor benim şimdiye kadar maaşım hep bebek tedavisine gitti 1 yıldır şimdi bebeğim yolda artık ona yatırım yapmak istiyorum ve ben çalışan bir kadınım çalışmayanlar ne yapsın Allah hepimize yardım etsin başka hamimiz yok anladım

Özelde muayene ücretleri çok fazla nereye gidiyorsunuz hanımlar
Ben ilk cocugumu memorilda doğum yaptım 7 yıl önce
suan imkansız fiyat bile araştırmadım şehir hStanesinde iyi bir doktor ve ebe buldum bakalim 31 martta gidicem denicem nasıl

Ben ilk cocugumu memorilda doğum yaptım 7 yıl önce
suan imkansız fiyat bile araştırmadım şehir hStanesinde iyi bir doktor ve ebe buldum bakalim 31 martta gidicem denicem nasıl
Bende araştırıyorum büyük ihtimalle devlette doğum yapacağım çok fazla tutar çünkü daha bir sürü yapılacak şey var hep maddiyatla oluyor bunlar

Kizlar diş iltihabi nedeniyle acilen dişciye gittim gece dayanamadım radyo filan cektiler hamileyim diye yelek girdirdiler ama anestezi ilacını dezenfektan ilacının suyu genzime kaçti durdu inşallah bebişime zarar vermez yaaa

Aynen bebisler bereketiyle gelir ama temiz bi hastane ve iyi bi ebe arkadaslar önemli olan.normal doğumsa doktor son dakika geliyor o ana kadar ebe yaninizda .doktordan daha önemli ebe .Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…