2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Geçen hafta benimde öyleydi kuzu mide bulantısı hariç tüm belirtiler vardı aşırı ağrılarım oldu hatta ama bu hafta göğüs hassasiyeti dışında bi belirtim yok bence ara ara yokluyor doktora da gittim 2 gün önce her şey normal dedi kafana takma randevu gününü bekle bebeğinle tanışacağın o güzel günü inşallah sağlıkla ilerleyeceğin bir gebelik olur

Yok canım yazmamıştın benimde değişti imom primo veya folidoce al dedi bende diğerini bulamayınca folidoce aldım

Çok sağol Liana, umarımsorun yoktur teşekkürler

sizi endişelendi emek istemem ama ben sadece bir doktorun söylediğine bakarak takibi bırakmazdım çünkü süreciniz biraz hassasmış. Ben verirdim

peki benim bunu görür görmez ağlamam sırada kalp atışı var
rahim 5. 9 * 4. 8 * 4. 3 cm benim minik kuzum 1.0 * 0.8 * 0.6 cm sağ yumurtalık 4.2 cm sol yumurtalık 3.0 cm kızlar tahmin edin sizce kaç haftalık
Canım hayırlı olsun inşallah okadar korkuyodun bak şimdi tosbiğine kocaman oluyor maşallah

P papa
merhaba listeye girebilir miyim, Sat 17. Şubat

Kusura bakma canım, madem bu mg yüksek niye hamileler kullanamaz uyarısı yok ki kutu üzerinde. Ya da var da biz mi görmedik
Folik asitin fazlası vücuttan atılıyor önceki hamileliğimin başında folbiol kullanmamı istedi ki içlerinde en fazla miktar bunda var doktora özellikle sormama rağmen değiştirmemisti yaşın ileri birşey olmaz yüksek mg devam et demişti. Şimdiyse innate pronatal kullanıyorum yine doktorun tavsiyesiyle.

Günaydın güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinizdir kese görenleride tebrik ediyorum oksapar kullanan var mı aranızda? dolapta saklamak gerekir mi acaba eczacı bişey demedi ama iğne sonuçta bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…