2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Günaydın güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinizdir kese görenleride tebrik ediyorum oksapar kullanan var mı aranızda? dolapta saklamak gerekir mi acaba eczacı bişey demedi ama iğne sonuçta bilemedim
Ben de hibor kullanıyorum ama dolaba koymuyorum. Bir yerlerde buz dolabina koymayın diye okudum sanki. Bence gerek yok.

Bende 6 haftalık oldum ama yok bulantı. Sabahları hafif olur gibi oluyor ama geçiyor hemen. Şükür bişey olmadı. Bazen bende niye bulanmıyor diye düşünüyorum. Aman sağlıklı olsunlar da

Günaydın güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinizdir kese görenleride tebrik ediyorum oksapar kullanan var mı aranızda? dolapta saklamak gerekir mi acaba eczacı bişey demedi ama iğne sonuçta bilemedim
Canım ben kullanıyorum oda sıcaklığında saklayın diyor kutusunda ben evin serin bir odasına koyuyorum

Kızlar bende gebyfoll kullanıyorum folikasit olarak, başka kullanan var mı?

Canım hayırlı olsun inşallah okadar korkuyodun bak şimdi tosbiğine kocaman oluyor maşallah
Sevda canım sana birşey sorcam geçen hafta doktor bana kalp atışını da duy sonra kan değerlerine vs bakarız dedi sende de mi öyle oldu çoğu arkadaş değerlerine baktırıp vitaminler alıyor bana doktor eleviti kullan dedi hiçbir değerime bakmadan. Elevitin içinde de folik oranı 800 sen düşün

Kusura bakma canım, madem bu mg yüksek niye hamileler kullanamaz uyarısı yok ki kutu üzerinde. Ya da var da biz mi görmedik
Yok kuzum aksine hamilelik döneminde kullanılabilir yazıyo bende anlamadım bu işi reçetesini okudum özellikle ama dr dozu yüksek diyosa yüksektir

Kullanıyorum bende oda sıcaklığında kalması yeterli demişti eczacım ve hemşirem. Çok ısı almayan direk güneş görmeyen bir noktada durmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…