geçen hafta ultrason için gün verdi sonra yanıma gel dedi gittim ultrasona girdim haftaiçi de doktora giderimKız doktora görünmediysen ultrasona nasıl girdin
Yoktur canım inşallah sıkma canını ilk gebeliğim de ohh midem bulanmıyor demiştim 7.haftadan sonra coştu resmen 10 kilo verdimHerkes miden bulaniyor mu asermeler başladı mı diyor hayır diyorum. Sanki her gebenin midesi bulanan zorundaymiş gibibir sıkıntı yoktur inşallah bende
Ben sadece bi defa kan testi yaptım adetime 4 gün vardı 139 çıktı adet günü idrar testim çok koyu çıkınca doktoruma attım kan testi yapmamı istemdi bu çarşmba da keseyi gördüm ama korkularım var bu benm beşinci gebeliğimKanda kaç kere artışı takip ettiniz hanımlar
Bence vermeyi bırakın artık kan vermenin sonu yok, genel olarak güzel artmıs sonucunuz. İlk randevunuzu alın bekleyin güzelce keyfini çıkartın :) sağlıkla gelsin bebişinşzMerhaba ben de sizler gibi pozitifi görüp heyecanla bekleyenlerdenim. 11şubat sat. 1 martta Tüpbebek 2 adet 5.gün embriyosu koyuldu. 11 martta betahcg 240, 13 martta 371, 15 martta da 647 çıktı. İlkbaşta az artış sebebiyle korkularım çok oldu. Ama 647 ye doktor artış iyi dedi. 22 mart salı günü keseye bakalım dedi. Bu arada hiç kan ver filan demedi. Sizce bugün kan vermeli miyim? Çok merak ediyorum kaç oldu diye. Yoksa oluruna bırakıp salı günü mi gideyim? Bütün belirtilerim de kayboldu kafam çorba gibi yaw
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip eylesinBen sadece bi defa kan testi yaptım adetime 4 gün vardı 139 çıktı adet günü idrar testim çok koyu çıkınca doktoruma attım kan testi yapmamı istemdi bu çarşmba da keseyi gördüm ama korkularım var bu benm beşinci gebeliğimAllh sağlıkla devam ettirsin hepimize inşşh
Canım oluruna bırak ben 17 kyken öğrendim 2 gün dolmadan dayanamadım gittim 52 olmuştum sonra 3 gün sonra gittim kesin 200 net olmuştur dedim ama 144 olmuştu sonrada keseyi gördüm 10 gün sonra rahat olBence vermeyi bırakın artık kan vermenin sonu yok, genel olarak güzel artmıs sonucunuz. İlk randevunuzu alın bekleyin güzelce keyfini çıkartın :) sağlıkla gelsin bebişinşz
Bence vermeyi bırakın artık kan vermenin sonu yok, genel olarak güzel artmıs sonucunuz. İlk randevunuzu alın bekleyin güzelce keyfini çıkartın :) sağlıkla gelsin bebişinşz
Canım oluruna bırak ben 17 kyken öğrendim 2 gün dolmadan dayanamadım gittim 52 olmuştum sonra 3 gün sonra gittim kesin 200 net olmuştur dedim ama 144 olmuştu sonrada keseyi gördüm 10 gün sonra rahat olMerhaba ben de sizler gibi pozitifi görüp heyecanla bekleyenlerdenim. 11şubat sat. 1 martta Tüpbebek 2 adet 5.gün embriyosu koyuldu. 11 martta betahcg 240, 13 martta 371, 15 martta da 647 çıktı. İlkbaşta az artış sebebiyle korkularım çok oldu. Ama 647 ye doktor artış iyi dedi. 22 mart salı günü keseye bakalım dedi. Bu arada hiç kan ver filan demedi. Sizce bugün kan vermeli miyim? Çok merak ediyorum kaç oldu diye. Yoksa oluruna bırakıp salı günü mi gideyim? Bütün belirtilerim de kayboldu kafam çorba gibi yaw
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Salı gününü bekleyeyim ozaman. Hiç kafamı karıştırmiyim. Yalnız benim arada kasıklarım ağrırdı göğüslerim hassastı dokunamıyordum 2gündür hiçbişey hissetmiyorum herşey normale dönmüş gibi. Bunları yaşayan var mı acaba normal midir? Kontrole daha gitmediğim için tahmini 5+1imBence vermeyi bırakın artık kan vermenin sonu yok, genel olarak güzel artmıs sonucunuz. İlk randevunuzu alın bekleyin güzelce keyfini çıkartın :) sağlıkla gelsin bebişinşz
Çok sağolun insan zor kavuşunca korkuyor herşeyden işte. Yorumunuz için çok teşekkürler. Sağlıkla alın kucağınıza inşallahCanım oluruna bırak ben 17 kyken öğrendim 2 gün dolmadan dayanamadım gittim 52 olmuştum sonra 3 gün sonra gittim kesin 200 net olmuştur dedim ama 144 olmuştu sonrada keseyi gördüm 10 gün sonra rahat ol
İnşallah hepimiz sağsalim alırız eminim bebeğin iyidir artışlar bazen bir anda artıp bazen çok az artabiliyor stres yapmayınÇok sağolun insan zor kavuşunca korkuyor herşeyden işte. Yorumunuz için çok teşekkürler. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Bırada çok okuyoruz vucutta değişiklşet sürekli oluyor diye, bir gecede tüm ağrısı geçende var şiddetli regl agrısı gibi olanda. Pozitif düşünelim hiç bir sorun yok maşallah :)Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Salı gününü bekleyeyim ozaman. Hiç kafamı karıştırmiyim. Yalnız benim arada kasıklarım ağrırdı göğüslerim hassastı dokunamıyordum 2gündür hiçbişey hissetmiyorum herşey normale dönmüş gibi. Bunları yaşayan var mı acaba normal midir? Kontrole daha gitmediğim için tahmini 5+1im
Ooo stok yapayım büyük beden o zamanO memisler daha emzirme zamani da siscek. Bebe biraz uyanmayinca hele.. simdiden hazirlikli olun
Biz keseyi gördük ama daha çok erkenmiş, 6 haftalık olduk bile. Haftaya kalp atışını duyacağız nasipseSelam Hanımlar,
Bir şey sormak istiyorum; keseyi gördüğünüzde içinde bebeği de gördünüz mü, boş muydu?
Canım ya cevap yazdım mı sana ben hatırlayamadım. Doktor 500 mg olan folik asidi değiştirdi , yüksek dedi. Aslında o bana başta sordu ama galiba ben markasını söylemedim folik asit kullanıyorum demiştim sadece. Folidays ile bir ilaç daha önerdi, ikisinden birini al dedi, folidays aldım, d3 falan da varmış içinde. Nasılsa kötü bişey olsa doktor yazmaz diye düşündümEvet kuzu sor hatta burdan bilgilendir benide etiketle çünkü kafam hallaç pamuğu gibi oldu