- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
Yok bebeğim benim kalp atışlarım duyulmadan bana folik d vitamini falan verdi zaten bebeğin daha güçlü kalması için veriliyor kalp atışından sonra verilmesi saçma bence üstelik benim kan tahlillerimde kalp atışından önce istendiSevda canım sana birşey sorcam geçen hafta doktor bana kalp atışını da duy sonra kan değerlerine vs bakarız dedi sende de mi öyle oldu çoğu arkadaş değerlerine baktırıp vitaminler alıyor bana doktor eleviti kullan dedi hiçbir değerime bakmadan. Elevitin içinde de folik oranı 800 sen düşün
keseyi gördükten sonra istendi yani dimi kuzumYok bebeğim benim kalp atışlarım duyulmadan bana folik d vitamini falan verdi zaten bebeğin daha güçlü kalması için veriliyor kalp atışından sonra verilmesi saçma bence üstelik benim kan tahlillerimde kalp atışından önce istendi
Bana da doktor folbiol yazmıştı. Ben de onu kullanıyorum. Başka bir doktora tekrar sorup, değiştirsem mi acaba? Bahsettiğiniz 500 mg olan folbiol mu?Canım ya cevap yazdım mı sana ben hatırlayamadım. Doktor 500 mg olan folik asidi değiştirdi , yüksek dedi. Aslında o bana başta sordu ama galiba ben markasını söylemedim folik asit kullanıyorum demiştim sadece. Folidays ile bir ilaç daha önerdi, ikisinden birini al dedi, folidays aldım, d3 falan da varmış içinde. Nasılsa kötü bişey olsa doktor yazmaz diye düşündüm
Benim 6+5 te 7.5 mm di crl belki geç dollenmedir seninki ya da birden atak yapıp büyüyecektir çok çabuk büyüyorlar bir önceki muayenemde ben sadece keseyi görmüştüm bebek yoktu meselaKizlar 6+5 te crl 4.1 mm normal mi? 1 hafta geri dedi dr
Mm canimmm mi cm mi?
0.75 mm yaziyor canim usg demm mi cm mi?
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım5+6 da bikere yapıldı oda 13300 cikti
kuzu 7 haftalık 3.7 cm olması normaldir diyorlar sana o yüzden ısrarla cm mi mm mi diye sordum. Doktor normal dediyse normaldir kuzum içini ferah tut için rahat etmezse başka doktora da bir görün istersen0.75 mm yaziyor canim usg de
Merhaba iğneyi bilmiyorum ama coraspini akşam almamı önerdi doktorumMerhabalar bugün doktora gittim beta dün 855 di bugün karindan baktı göremedi pazartesi vajinal görünür ama sen cuma gel karindan görünür dedi rahim kalınlaşmış dış gebelik degil gayet güzel dedi bide kan shlandirici ve coraspirin yazdı. Çok hızlı davrandı soramadım da şimdi günde bi defa dedi ama saatlerini sormadım hanımlar burda kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorlar günün hangi saati iğne kullanıp hangi saati coraspirin kullanıyo? Çalışıyorum o yüzden
Evet keseden sonra bebeğimkeseyi gördükten sonra istendi yani dimi kuzum
saol kuzum benim ben de acaba benim doktor mu ilgisiz dedim ama normalmişEvet keseden sonra bebeğim
Insallah canim bakalim bu durum beni uzdu acikcasi insallah sknti yokturBenim 6+5 te 7.5 mm di crl belki geç dollenmedir seninki ya da birden atak yapıp büyüyecektir çok çabuk büyüyorlar bir önceki muayenemde ben sadece keseyi görmüştüm bebek yoktu mesela
Ama ben sağlık ocağından verdim tahlillerimi doktoruma atmıştım canım sende öyle yap istersen özelde baya pahalıya mâl oluyor çünküsaol kuzum benim ben de acaba benim doktor mu ilgisiz dedim ama normalmiş
Canım coraspirini sabah kahvaltıdan sonra iğneyi de akşam 8-9 gibi yapıyorum. Doktor bu şekilde tavsiye etti.Merhabalar bugün doktora gittim beta dün 855 di bugün karindan baktı göremedi pazartesi vajinal görünür ama sen cuma gel karindan görünür dedi rahim kalınlaşmış dış gebelik degil gayet güzel dedi bide kan shlandirici ve coraspirin yazdı. Çok hızlı davrandı soramadım da şimdi günde bi defa dedi ama saatlerini sormadım hanımlar burda kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorlar günün hangi saati iğne kullanıp hangi saati coraspirin kullanıyo? Çalışıyorum o yüzden
keşke doğum yapan tüm kadınlar özel sağlık sigortası sayılsa, doğurganlık teşvik edilseAma ben sağlık ocağından verdim tahlillerimi doktoruma atmıştım canım sende öyle yap istersen özelde baya pahalıya mâl oluyor çünkü
Hayır 5 mg olan folbiol ama doktora danışın burdaki konuşmalarla hareket etmeyin derimBana da doktor folbiol yazmıştı. Ben de onu kullanıyorum. Başka bir doktora tekrar sorup, değiştirsem mi acaba? Bahsettiğiniz 500 mg olan folbiol mu?