2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Herkes miden bulaniyor mu asermeler başladı mı diyor hayır diyorum. Sanki her gebenin midesi bulanan zorundaymiş gibi bir sıkıntı yoktur inşallah bende
İnşallah benimde çok bir belirtim yok korkuyorum birşey olacak diye

peki benim bunu görür görmez ağlamam sırada kalp atışı var
rahim 5. 9 * 4. 8 * 4. 3 cm benim minik kuzum 1.0 * 0.8 * 0.6 cm sağ yumurtalık 4.2 cm sol yumurtalık 3.0 cm kızlar tahmin edin sizce kaç haftalık
Ah maşallah tontik kendi bebisinizin cinsiyetini de tahmin edeceğiniz günler gelecek inşallah

Ben göremedim kesem çok küçükmüş o yüzden bebekte görünmedi haftaya bir daha gel bebeği görmemiz gerek dedi
Benimkine 5 haftalık dedi doktor ama içi boştu kesenin
o yüzlen merak ettim
herkes hemen kesenin içinde bebeği görüyor mu diye inşallah görürüz

kalp atışında nasıl olurum Allah bilir çok güzel bir duyguymuş ya gerçekten mucizeme çok teşekkür ederim benimle olduğu için, bunu yazarken de ağlıyorum
Ne zaman gel dedi doktor

İlk gebeliğimde hiç bulantım olmadı Doktora sorduğumda ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin demişti

İnşallah benimde çok bir belirtim yok korkuyorum birşey olacak diye
Sadece göğüs hassasiyetim var yatakta dönerken bile sızlıyor. Onun dışında ara ara uyku hali geliyor. Ama ben beslenmeme dikkat ediyorum sürekli findik ceviz badem kuru meyveler süt yoğurt hatta bir yandan imom omega. Etkisi vardır belki bunların.

Kanda kaç kere artışı takip ettiniz hanımlar
Transferin 12. günü kan istediler ben dayanamayıp 10. gün yapmıştım. Sonra 12 test günümdü tekrar yapıldı. Doktorum 4 gün sonra bi daha yaptırdı. Toplam 3 kez yapıldı. En son 3049 da kaldı Pazartesi keze randevum var

Adetten önce ve adet günü kan tahlili yaptırdım ilki 9 ikincisi 62 di. 26 Martta doktora gidicem ama her sabah hala idrar testi yapıp koyuluğa bakıyorum bebiş iyi mi diye bugün yerler karlı ama dyanamayıp kan tahlili yaptırıcam galiba

Göğüs hassasiyeti bende de var bende düzenli sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum suyu da çok içiyorum

Güzel şeyler duyarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…