doktora daha gitmedim kuzu bu ultrason sonucu hemen sizinle paylaştımCanım çok sevindim kaç haftalık suan doktor ne dedi seninde geç döllenmeydi sanırım ?
İnşallah benimde çok bir belirtim yok korkuyorum birşey olacak diyeHerkes miden bulaniyor mu asermeler başladı mı diyor hayır diyorum. Sanki her gebenin midesi bulanan zorundaymiş gibibir sıkıntı yoktur inşallah bende
kalp atışında nasıl olurum Allah bilirHormonlarrsebebi senin o küçük mucizen annesii
Ah maşallah tontikpeki benim bunu görür görmez ağlamamsırada kalp atışı var
rahim 5. 9 * 4. 8 * 4. 3 cm benim minik kuzum 1.0 * 0.8 * 0.6 cm sağ yumurtalık 4.2 cm sol yumurtalık 3.0 cm kızlar tahmin edin sizce kaç haftalık
Benimkine 5 haftalık dedi doktor ama içi boştu keseninBen göremedim kesem çok küçükmüş o yüzden bebekte görünmedi haftaya bir daha gel bebeği görmemiz gerek dedi
Ne zaman gel dedi doktorkalp atışında nasıl olurum Allah bilirçok güzel bir duyguymuş ya gerçekten mucizeme çok teşekkür ederim benimle olduğu için, bunu yazarken de ağlıyorum
İlk gebeliğimde hiç bulantım olmadıBenim adete 3.gun kala 49 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı iki gün sonra 1046 çıktı. Takip etmeyi bıraktım ilk muayenem 26 Mart'ta ama iki günde bir hala baktirasim varçünkü midem bulanmıyor hiç. Sanki bulanmasi gerekiyormuş gibi hissediyorum endişelendim yani
Sadece göğüs hassasiyetim var yatakta dönerken bile sızlıyor. Onun dışında ara ara uyku hali geliyor. Ama ben beslenmeme dikkat ediyorum sürekli findik ceviz badem kuru meyveler süt yoğurt hatta bir yandan imom omega. Etkisi vardır belki bunların.İnşallah benimde çok bir belirtim yok korkuyorum birşey olacak diye
Transferin 12. günü kan istediler ben dayanamayıp 10. gün yapmıştım. Sonra 12 test günümdü tekrar yapıldı. Doktorum 4 gün sonra bi daha yaptırdı. Toplam 3 kez yapıldı. En son 3049 da kaldıKanda kaç kere artışı takip ettiniz hanımlar
Ah inşallah öyleyizdir şu tospiğimi bir göreyim de haftaya içim rahatlar inşallah.İlk gebeliğimde hiç bulantım olmadıDoktora sorduğumda ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin demişti
Bence kızAh maşallah tontikkendi bebisinizin cinsiyetini de tahmin edeceğiniz günler gelecek inşallah
Bekliyoruz hayırlısıyla inşallah.Bence kızAllah bilir, öğrenince de yazarım
daha doktora görünemedim benim doktor haftaiçi gel dedi muhtemelen bi 10 gün sonra gel der çünkü bence şuan 5 haftalık falanNe zaman gel dedi doktor
Göğüs hassasiyeti bende de var bende düzenli sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum suyu da çok içiyorumSadece göğüs hassasiyetim var yatakta dönerken bile sızlıyor. Onun dışında ara ara uyku hali geliyor. Ama ben beslenmeme dikkat ediyorum sürekli findik ceviz badem kuru meyveler süt yoğurt hatta bir yandan imom omega. Etkisi vardır belki bunların.
Güzel şeyler duyarsınız inşallahTransferin 12. günü kan istediler ben dayanamayıp 10. gün yapmıştım. Sonra 12 test günümdü tekrar yapıldı. Doktorum 4 gün sonra bi daha yaptırdı. Toplam 3 kez yapıldı. En son 3049 da kaldıPazartesi keze randevum var
Yaa bende bugün gidicem de keseyi gördüğünde kaç hafta dedidoktora daha gitmedim kuzu bu ultrason sonucu hemen sizinle paylaştım
Kız doktora görünmediysen ultrasona nasıl girdindaha doktora görünemedim benim doktor haftaiçi gel dedi muhtemelen bi 10 gün sonra gel der çünkü bence şuan 5 haftalık falan
5 hafta civarı ama sen doktorına sor dediYaa bende bugün gidicem de keseyi gördüğünde kaç hafta dedi