- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
16 su mı vermıstın en son 277 cıktığındaBende 3 kere verdim. En son 277 çıktı 3 gün önce bugün versem kaç çıkması gerekir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 su mı vermıstın en son 277 cıktığındaBende 3 kere verdim. En son 277 çıktı 3 gün önce bugün versem kaç çıkması gerekir
Tabiki de hoşgeldin aramıza
Dış gebelik başka bir durum canımkuzum kesenin içi nasıl boştu? Dış gebelik falanmıydı
Evet canım16 su mı vermıstın en son 277 cıktığında
Evet evet onu sormak istedim açıkçasıSadece kese göründü demek istedi bence ki benimde öyle şuanlık henüz bebek görünmedi
Ben de hibor kullanıyorum ama dolaba koymuyorum. Bir yerlerde buz dolabina koymayın diye okudum sanki. Bence gerek yok.Günaydın güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinizdir kese görenleride tebrik ediyorum oksapar kullanan var mı aranızda? dolapta saklamak gerekir mi acaba eczacı bişey demedi ama iğne sonuçta bilemedim
Çok teşekkür ederim canım sağ olEger 16 su 277 ise 18 i 554 19 u 650 civarı en az cıkar Morm
Ne demek canım sağlıkla ilerlesinÇok teşekkür ederim canım sağ ol
Amin inşallah hepimizin kiNe demek canım sağlıkla ilerlesin
Bende 6 haftalık oldum ama yok bulantı. Sabahları hafif olur gibi oluyor ama geçiyor hemen. Şükür bişey olmadı. Bazen bende niye bulanmıyor diye düşünüyorum. Aman sağlıklı olsunlar daBenim adete 3.gun kala 49 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı iki gün sonra 1046 çıktı. Takip etmeyi bıraktım ilk muayenem 26 Mart'ta ama iki günde bir hala baktirasim var çünkü midem bulanmıyor hiç. Sanki bulanmasi gerekiyormuş gibi hissediyorum endişelendim yani
Canım beni de ekler misin sat 15 şubatTabiki de hoşgeldin aramıza
Canım ben kullanıyorum oda sıcaklığında saklayın diyor kutusunda ben evin serin bir odasına koyuyorumGünaydın güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinizdir kese görenleride tebrik ediyorum oksapar kullanan var mı aranızda? dolapta saklamak gerekir mi acaba eczacı bişey demedi ama iğne sonuçta bilemedim
Tabiki de eklerim hoşgeldin aramızaCanım beni de ekler misin sat 15 şubat
Sevda canım sana birşey sorcam geçen hafta doktor bana kalp atışını da duy sonra kan değerlerine vs bakarız dedi sende de mi öyle oldu çoğu arkadaş değerlerine baktırıp vitaminler alıyor bana doktor eleviti kullan dedi hiçbir değerime bakmadan. Elevitin içinde de folik oranı 800 sen düşünCanım hayırlı olsun inşallah okadar korkuyodun bak şimdi tosbiğine kocaman oluyor maşallah
5+6 da bikere yapıldı oda 13300 ciktiKanda kaç kere artışı takip ettiniz hanımlar
Yok kuzum aksine hamilelik döneminde kullanılabilir yazıyo bende anlamadım bu işi reçetesini okudum özellikle ama dr dozu yüksek diyosa yüksektirKusura bakma canım, madem bu mg yüksek niye hamileler kullanamaz uyarısı yok ki kutu üzerinde. Ya da var da biz mi görmedik
Kullanıyorum bende oda sıcaklığında kalması yeterli demişti eczacım ve hemşirem. Çok ısı almayan direk güneş görmeyen bir noktada durmalı.Günaydın güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinizdir kese görenleride tebrik ediyorum oksapar kullanan var mı aranızda? dolapta saklamak gerekir mi acaba eczacı bişey demedi ama iğne sonuçta bilemedim