Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kat artmış canım iyi görünüyor, bı sure bekleyip belki bi daha yaptırırsın iyice yükseldiğinden emin olmak içinKızlar ılk kan sonucum 43 8 ıkıncı 96.3 ıyı mi artış ?
Muadilidir muhtemelen ama ben daha önce duymadım kullanmadim prospektusune bak canim orada yazıyordurMerhaba sevgili hamişler, bende kasik agrimdan dolayi gitmistim idrar enfeksiyonu cikti, acildeki doktor monurol yazmis ama eczane urocare vermis. Hamilelikte urocare markasini kullanan var mi?Eczaci folikasitin bile hqmilelikte kullqnilan bir sey oldugunu bilemedi, o yuzden urocare belki hamilelere uygun ilac degildir.Suphelendim bilginjz var mi ?Ilk gebeligimde de enfesiyoun vardi ve monurol verilmisti.
İki gün arayla yaptın dimi kuzum artış normal iki katKızlar ılk kan sonucum 43 8 ıkıncı 96.3 ıyı mi artış ?
keseyi görene kadar 3 kere yaptırdım.Kanda kaç kere artışı takip ettiniz hanımlar
Sağlıkla kalp atışını duymayı nasip etsin Allahım inşallahpeki benim bunu görür görmez ağlamam sırada kalp atışı var
rahim 5. 9 * 4. 8 * 4. 3 cm benim minik kuzum 1.0 * 0.8 * 0.6 cm sağ yumurtalık 4.2 cm sol yumurtalık 3.0 cm kızlar tahmin edin sizce kaç haftalık
MaşALLAH kuzuma yaapeki benim bunu görür görmez ağlamam sırada kalp atışı var
rahim 5. 9 * 4. 8 * 4. 3 cm benim minik kuzum 1.0 * 0.8 * 0.6 cm sağ yumurtalık 4.2 cm sol yumurtalık 3.0 cm kızlar tahmin edin sizce kaç haftalık
Benim adete 3.gun kala 49 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı iki gün sonra 1046 çıktı. Takip etmeyi bıraktım ilk muayenem 26 Mart'ta ama iki günde bir hala baktirasim var çünkü midem bulanmıyor hiç. Sanki bulanmasi gerekiyormuş gibi hissediyorum endişelendim yaniKanda kaç kere artışı takip ettiniz hanımlar
Anladım canım benim 4 gün önce 277 çıktı pazartesi görür muyum keseyikeseyi görene kadar 3 kere yaptırdım.
amin kuzum darısı tüm isteyen herkeseSağlıkla kalp atışını duymayı nasip etsin Allahım inşallah
Gözün aydın canim ölçümlerden hic anlamam en iyisini doktor bilir tabi sen takılma bunlara güzelce büyüsün yavrun inşallahpeki benim bunu görür görmez ağlamam sırada kalp atışı var
Bende öyle benim geç döllenme sanırım en son 4 gün önce 277 çıktıBenim adete 3.gun kala 49 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı iki gün sonra 1046 çıktı. Takip etmeyi bıraktım ilk muayenem 26 Mart'ta ama iki günde bir hala baktirasim var çünkü midem bulanmıyor hiç. Sanki bulanmasi gerekiyormuş gibi hissediyorum endişelendim yani
ayy sorma niye bilmiyorum ağlamamı durduramadımMaşALLAH kuzuma yaa
Canım çok sevindim kaç haftalık suan doktor ne dedi seninde geç döllenmeydi sanırım ?peki benim bunu görür görmez ağlamam sırada kalp atışı var
amin kuzum. çok teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallahGözün aydın canim ölçümlerden hic anlamam en iyisini doktor bilir tabi sen takılma bunlara güzelce büyüsün yavrun inşallah
Hormonlarr sebebi senin o küçük mucizen annesiiayy sorma niye bilmiyorum ağlamamı durduramadım
Herkes miden bulaniyor mu asermeler başladı mı diyor hayır diyorum. Sanki her gebenin midesi bulanan zorundaymiş gibi bir sıkıntı yoktur inşallah bendeBende öyle benim geç döllenme sanırım en son 4 gün önce 277 çıktı