2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Muadilidir muhtemelen ama ben daha önce duymadım kullanmadim prospektusune bak canim orada yazıyordur

Kanda kaç kere artışı takip ettiniz hanımlar

peki benim bunu görür görmez ağlamam sırada kalp atışı var
rahim 5. 9 * 4. 8 * 4. 3 cm benim minik kuzum 1.0 * 0.8 * 0.6 cm sağ yumurtalık 4.2 cm sol yumurtalık 3.0 cm kızlar tahmin edin sizce kaç haftalık
Sağlıkla kalp atışını duymayı nasip etsin Allahım inşallah

rahim 5. 9 * 4. 8 * 4. 3 cm benim minik kuzum 1.0 * 0.8 * 0.6 cm sağ yumurtalık 4.2 cm sol yumurtalık 3.0 cm kızlar tahmin edin sizce kaç haftalık
MaşALLAH kuzuma yaa

Kanda kaç kere artışı takip ettiniz hanımlar
Benim adete 3.gun kala 49 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı iki gün sonra 1046 çıktı. Takip etmeyi bıraktım ilk muayenem 26 Mart'ta ama iki günde bir hala baktirasim var çünkü midem bulanmıyor hiç. Sanki bulanmasi gerekiyormuş gibi hissediyorum endişelendim yani

Gözün aydın canim ölçümlerden hic anlamam en iyisini doktor bilir tabi sen takılma bunlara güzelce büyüsün yavrun inşallah

Bende öyle benim geç döllenme sanırım en son 4 gün önce 277 çıktı

Canım çok sevindim kaç haftalık suan doktor ne dedi seninde geç döllenmeydi sanırım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…