2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Benzer durumdayız. Ne yapsak büyük beden çamaşır mı alsak ? Ucuz da değil bu ürünler. Ama 9 ay boyunca böyle olacak değil mi iki hafta sonra normale dönmeyecek herhalde
O memisler daha emzirme zamani da siscek. Bebe biraz uyanmayinca hele.. simdiden hazirlikli olun

Ben de hemen toparlıyorum aslında ama o anlık gelen hassasiyet alınma sinirlenme fena daha önce ki gebeliklerim de hiç böle olmamıştı umarım çabuk geçer
Geçer geçer sen bebişine odaklan hayırlısıyla sinir falan geldiğinde onu düşün zararlı de hemen etki eder

Ayıptır söylemesi benim göğüslerim hiç olmadığı kadar şişti sütyen küçük geliyor o derece ve çok da ağrıyor niye böyle oldu ki şimdiden. Sizde de oldu mu
Bende aynı durumdayım sütyendeyken agrı hissetmiyorum ama duş sonrası veya sütyen değiştirirken çok agrıyor

Ayıptır söylemesi benim göğüslerim hiç olmadığı kadar şişti sütyen küçük geliyor o derece ve çok da ağrıyor niye böyle oldu ki şimdiden. Sizde de oldu mu
5 ve 6 haftada çok vardı gogus şişmesi ve gogus ucunda hassasiyet ama ilerledikçe gebelik azalıyor

Arkadaslar merhaba, uzun zamandir buradayim aslinda ama ilk defa yazmak istedim. 15 aylik bir kizim var ve ikinciye hamile oldugumu ogrendim. Beklenen dogum tarihi 25 kasim gorunuyor suan icin. Herkese saglikli bir hamilelik ve rahat bir dogum dilerim.. Papatyamelo listeye ekleme yapabilir misin acaba? Tesekkurler

Son adet tarihin nedir hemen ekliyim tabi ki

Benimde o sekilde canım hatta damarlarım belli oluyor
Ağrımasa problem yqpmıcam da ağrıyor resmen adet döneminde falan hiç olmazdı bende.
Benzer durumdayız. Ne yapsak büyük beden çamaşır mı alsak ? Ucuz da değil bu ürünler. Ama 9 ay boyunca böyle olacak değil mi iki hafta sonra normale dönmeyecek herhalde
benim normal beden 85 boy 153 90 la düşünemedim kendimi
O memisler daha emzirme zamani da siscek. Bebe biraz uyanmayinca hele.. simdiden hazirlikli olun
Eyvah
Bende aynı durumdayım sütyendeyken agrı hissetmiyorum ama duş sonrası veya sütyen değiştirirken çok agrıyor
Sütyende de ağrıyor benim zqten küçük geliyor şimdiden. Ama aynen çıkarırken felaket.
5 ve 6 haftada çok vardı gogus şişmesi ve gogus ucunda hassasiyet ama ilerledikçe gebelik azalıyor
İyi bari şimdiden böyls olması korkutmuştu

Selam Hanımlar,
Bir şey sormak istiyorum; keseyi gördüğünüzde içinde bebeği de gördünüz mü, boş muydu?

Merhaba sevgili hamişler, bende kasik agrimdan dolayi gitmistim idrar enfeksiyonu cikti, acildeki doktor monurol yazmis ama eczane urocare vermis. Hamilelikte urocare markasini kullanan var mi?Eczaci folikasitin bile hqmilelikte kullqnilan bir sey oldugunu bilemedi, o yuzden urocare belki hamilelere uygun ilac degildir.Suphelendim bilginjz var mi ?Ilk gebeligimde de enfesiyoun vardi ve monurol verilmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…