2022 ikiz annesi olacaklar

Yine iyi sağıyorsun canım. Ben fırsat bulamıyorum, az vakit bulsam bile uykuya yenik düşüyorum zaten..
Annem çok büyük destek bana yoksa üstesinden gelemezdim. Annem babamda yanıma taşındı. Çocuklar kreş çağına gelene kadar bizimle yaşayacaklar. Her beslenmeye annemle kalkıyoruz o birini ben birini besliyorum üatüne süt sağıyorum. 45 dakikada bitiyor işimiz. Emzirmediğim için gece kısa sürüyor. Gündüz tabi uzun uzun emmek istiyor emen kızım daha çok vakit alıyor.

Gece bazen annemi dinlendiriyorum uyandırmıyorum iki çocuğu besle süt sağ tabi 1 buçuk saat sürüyor işim

Kızlar menenjit aşıları ni aynı anda mı yaptırdınız Nimenrix ve bexsero ateş nasıldi ikisi ağır gelirmi

Kizlar benim bebekler 2 buxuk aylik oldular. Duzeltilmis 3 haftaliklar. Bu aşamada önerebileceğiniz oyun ya da teraziler mevcut mu? Zeka kartlarıyla oynatiyorum. Yuz ustu pozisyonda gunde 10 dk tutuyorum. Baska da bir sey aklima gelmiyor. Sizlerin de önerisi varsa açığım.

Başladınız mı kuzu
Kızlar menenjit aşıları ni aynı anda mı yaptırdınız Nimenrix ve bexsero ateş nasıldi ikisi ağır gelirmi
Üste yazmıştım bexsero bizde çok ateş yaptı. 1,5 gün sürdü sonra normale döndü. Nimenrix hiç yapmadı. Genelde birlikte vuruyorlarmış ama ben ne olur ne olmaz doktora farkli gunlerde vuralim demistim. 5 gun arayla vuruldu.
Cingiraklar hoslarina gidiyor. Bir de fisher price şarkı falan bir kitabı var. Ona bayılıyorlar. Her yere yanimda taşıyorum

Başladınız mı kuzu
Bugün başladııık Buharda sebze haşlama aparatıyla küçük bir patatesi haşladım, çatalla iyice ezdim, biraz anne sütüyle kıvamını açtım (doktor su veya mamayla da açabilirsin demişti). Kızlardan biri hiç sevmedi. Ağzına tıkıştırmamak için, yani zorlamamak için kenarında kaşığı tuttum, bekledim, çok az aldı, yarım saat ağzında bekletti yarım saat sonra hala ağzından patates çıkıyordu Diğer kız baya sevdi, kaşığın hepsini bir anda ağzına sokmak için kendini ileri ileri atıyor Bugün çok yiyen kızıma bile 1 tatlı kaşığından az vermiş oldum, yarın 2 kaşık deneyeceğiz. Yedikten bir saat kadar sonra ellerine kollarına baktım alerji filan olmuş mu diye. Zaten patates pek alerjen bir gıda değil de önlem olarak baktım.
Ek gıda denerken mama değiştirmemek gerekiyor dedi doktor kakasını takip etmek için. İlk günümüzün özeti böyle

Son düzenleme:
Cok tesekkurler canim. Kitabin linkini atar mısın? Bir de donence almayı düşünüyorum. Siz ne kullanıyorsunuz? O kadar çok cesit var ki kafam karıştı.

Kizlar donence almayı düşünüyorum. Ama hem park yatağa hem normal mobilya besige takılan bir sey istiyorum bir de muzikli falan olsun istiyorum. Önerebileceğiniz bir donence varsa linki benle paylaşır mısınız?

Canım benimkilerde bugün 3 aylik oldular e bebekten piyanolu oyun halisini almistik 2hafta önce severek icinde duruyorlar asılı oyuncaklara bakip gülüyorlar gün içinde müzik açıp ayna karsisinda dans ediyoruz çok hoslarina gidiyor
Zeka kartlarını benimkilerde seviyor

Merhaba kızlar bugün 3 aylik kontrolümüz vardı kızımin kilosu 6.300 oglum 5.900 gr boyları aynı 60cm doktorumuz gelişimleri çok iyi masallah dedi ikiside muayene ederken doktoru takip etti taki kizimin bezini acinca ağladı kızım dedik utandi galiba
Sizi takip ediyor mu annesi dedi gülüyor mu fln dedi dedim evet eller agizda zaten sormama gerek kalmadi gördük dedi

Üroloji Dr ile görüştük 19 temmuzda sünnetini yaptıracağım bizden böyle bide rota aşısını bayram sonrası yapılacak 2.ay aşısı 10 haziranda yapilmisti aralarında 1 ay olmasi gerektiği için bayram sonuna kaldi

Ayy çok eğlenceli evet alerjiye dikkat etmek lazim zaten sizin bu ay boyle tadim yapmakla gecer. Tecrubelerini bol bol paylas bizimle ❤
Cok tesekkurler canim. Kitabin linkini atar mısın? Bir de donence almayı düşünüyorum. Siz ne kullanıyorsunuz? O kadar çok cesit var ki kafam karıştı.
Ekran görüntüsünü ekledim kuzum.
Ben dönence kullanmıyorum bilemedim o yüzden

Eklentiler

• Screenshot_20220707-160851_Trendyol.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba deneyimli hanımlar
Bu gün itibariyle 32.haftaya girdim. Geçen hafta bacaklar çok şişti ve Dr damar genişlemesi olduğunu söyledi oksapar iğne verdi. Günde 2 kez vuruluyorum.Bacaklarım hala şiş. Dr böyle devam ederse 34.haftaa almak durumunda kalırım dedi. Bu durumu yaşayan oldumu

Merhaba benim çok sismisti karnımdan asagisi odemdi damar genişlemesi yoktu bende enfeksiyon sebebiyle iki gün hastanede serum tedavisi oldum ondan sonra oldu Dr 2 iki günde bir kontrole cagirdi şekerim vardı 35+1 iken kontrolde tansiyon 15/8 görünce bide odemden bebekleri zor görünce acil sezeryana alindim
Oglum 11gun yoğun bakımda kaldı kızım girmedi
Saglicakla bebislerinizi kucaginiza alırsınız inş

Kizlar bugun kalca ultrasonunu cektirdik. Cok sukur sorun yokmus. Radyoloji doktoru kalca ultrasonundan sonra tortikullis icin boynuna da bakti. Bir sorun gormedi cok sukur. Duzelmis. Bu defa da madem sorun yok neden bu bebek havalara bakiyor diye endişe ettim. 2. Noroloji kontrolu de eylülün ortasında. Ilk noroloji kontrolunde sorun görülmemişti. Simdi bu havaya bakan bebek havalara bakarken hic bir şeye konsantre olmuyor. Yemekten sonra genelde havaya bakiyor, normal zamanda oyuncağı gözle takip ediyor ya da beni gözle takip ediyor, ama yemekten sonra havaya bakiyor kendini geriye atiyor. Bazen de kusuyor ve salyasi akiyor. Reflu mu acaba var. Tecrübe edenler fikir verirse sevinirim..

Canim benimkiler de yukarıdaki oyuncaklara ara ara bakiyor ama ayaklarıyla henuz piyanoyu vuramiyorlar. Yuz ustu yatirinca başlarını kaldırıyorlar. Bazen beni takip de ediyorlar. Ama sanki henuz bilincli gülmeleri yok. Bu gülme isi ne zaman başlıyor? Su an henuz duzwltilmis 3 haftaliklar? Geri mi kalıyorlar diye endişe ediyorum. Hele bir bebek keyfi yokken birak oyuncağı görmeyi dünyayı görmüyor bas bas bağırıyor agliyor. Ozellikle de yemekten sonra oluyor.

bebeklerin cooookkkk küçükkkk daha kirklari bile cikmamis gozleri hep kapalı olsa aglayip uyusalar bile normal diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…