- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 30
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.541
Ben yaptırmadım doktorum önermedi de neticeler gerçek çıkmıyor kafa karıştırmaktan başka birşey değil onlar. Doktorum açık açık belirtti olurda sorun olursa aldırmak istersen yap eğer düşünmüyorsan yapma. Ben istemedim ikili taramada %99 doğru sonuç çıkmıyor hiç çıkacak sonuca da bağlanma canım. Allah ne gönderdiyse odurİyi akşamlar kızlar
Ben ikili tarama testi yaptırdım hatamı yaptım sizce
Üçüzlere hamileyim
Teşekkür ederimHayır bizde öyle bişey olmadı başlarda memnundum mamadan sonra tuvaletlerini yapamamaya başladılar degistirdim mamayı ben 1 ay kullandım sadece acaba neden öyle bir kökü varki anlamadım grupta kullanan arkadaşlar vardı onlara da sorun istersen
Teşekkür ederim peki hergün kaka yapıyormuyduBizde öyle bir şey olmamıştı. Ama koca insan gibi korkutuyorlar gaz yapinca denedigimiz tüm mamalarda
Bende hiç yaptırma taraftarı değilim bianda yaptırmıs bulunduk insallah yanlış sonuçlarla aklımız bulanmaz rabbim hayırlısını versin çok teşekkür ederim cevapladıgın içinBen yaptırmadım doktorum önermedi de neticeler gerçek çıkmıyor kafa karıştırmaktan başka birşey değil onlar. Doktorum açık açık belirtti olurda sorun olursa aldırmak istersen yap eğer düşünmüyorsan yapma. Ben istemedim ikili taramada %99 doğru sonuç çıkmıyor hiç çıkacak sonuca da bağlanma canım. Allah ne gönderdiyse odur
Yinede içim rahat etmiyor canm burda okuyorum emzirdikten sonra bebekler mama istiyor diyosunuz ya acaba bnm kiler ac mı kalıyor düşüncesine kapılıyorum. Annelik iste herşeyde vicdan yapıyoruz. Maşallah kilo alımları güzel seninkilerin bn 1 ay önce gittiğimde ikiside 1 er kilo almıştı. Dr iyi demişti.Demekki toklar sütün tok tutuyor yoksa emin ol ortalığı yıkarlar benim sütüm en fazla 6 saat emzirmeme üstüne 140 cc çıktı onun haricinde en fazla 80 çıkıyor. En son iki ay kontrolüne götürmüştüm 1 ay içinde oğlum 1100 kızım 770 Gr almıştı doktor gayet iyi dedi ama 3 saatte bir kesin mama veriyorum
Merhaba bendede olmuştu migrenim var normalde ondan dolayı etkilediğini düşünmüştüm geçti 2. Dozdan 3-4 gün sonra ara ara giriyordu ağrı bendeSelam anneler perşembe ve cuma günü ciğer geliştirici vuruldum ve 2 gündür geçmeyen baş ağrım var doktor parol iç ve bol sıvı al dedi tansiyonda normal. Ciğer geliştirici yapan arkadaşlar bu yan etki olabilir mi? Bir türlü geçmiyor
Komposto ye canm sütünden gecerGünaydın kızlar
İkizlerimden birisi kabızlık yaşıyor sancılanıyor ağrıları oluyor çok ağlıyor bildiği yöntem olan varmı acaba ( makatına zeytin yağı sürüyorum yumuşatsın diye ağızdands veriyorum az az )
17 günlük olduk henüz küçücük 2100 gram 33+4 te doğmuştu
İnşallah yaMerhaba bendede olmuştu migrenim var normalde ondan dolayı etkilediğini düşünmüştüm geçti 2. Dozdan 3-4 gün sonra ara ara giriyordu ağrı bende
İnsallah düzelirsiniz
Teşekkür ederim onuda deneyimKomposto ye canm sütünden gecer
Senin bebişler küveze girdiler mi acaba?Günaydın kızlar
İkizlerimden birisi kabızlık yaşıyor sancılanıyor ağrıları oluyor çok ağlıyor bildiği yöntem olan varmı acaba ( makatına zeytin yağı sürüyorum yumuşatsın diye ağızdands veriyorum az az )
Cogul gebelikte ikili uclu ve dortlu test yapilamiyor, yapsaniz da anlamli bir yorumu olmuyor. Hcg bazli istatistiki test icin cok yuksek hcg seviyemiz var.İyi akşamlar kızlar
Ben ikili tarama testi yaptırdım hatamı yaptım sizce
Üçüzlere hamileyim
Beslenmelerinde sute/mamaya gunde 1 kez 5damla biogaia (probiyotik) ve gunde 1 kez 1 cay kasigi asiditesi dusuk zeytinyagi koyun. 32+2'de dogdu benimkiler, solunum desteginden ciktiklarindan beri boyle yapiyoruz, rahatiz hamd olsun.Günaydın kızlar
Çok teşekkür cevabınız içinCogul gebelikte ikili uclu ve dortlu test yapilamiyor, yapsaniz da anlamli bir yorumu olmuyor. Hcg bazli istatistiki test icin cok yuksek hcg seviyemiz var.
Ya non-invaziv test yapip detayli usg cekilecek ya da hicbirsey...
Hayirli olsun ucuzler, benim de uc embriyom vardi, ikiz olduguna duadayimrabbim hem gebelik hem de dogum sonrasi yardimciniz olsun, hersey cok kolay gecsin insallah
Girmez olurmuSenin bebişler küveze girdiler mi acaba?benimde allahın izniyle haftaya kadar doğum bekleniyor en fazla 10 gün yeter ki küveze girmesinler diye dua ediyorum
34+3 deyizGirmez olurmu10 gün uzak kaldım yavrularımdan kavuştuk 1 hafta önce Ama onlar orada güçlenirken bende evde kendimi toparladım sezeryan sonrası daha güzel baktım onlara
Sizin kaçıncı haftanız ? İnşallah girmeden eve gidersiniz bebekleriniz ile
Anlamadım cnm kaç günlük bebegin benimki 25 günlük bende sağıp veriyorum geceleri bazen 60 ml mama veriyorum o da sütüm olmayınca ama gündüzleri sağdıgım sütleri veriom ac oldugunu anlayınca 30 ml mama veriyorum ama sanki bebeğim mama içince daha çok kusuyorBen emzirme danışmanına gidiyorum. Düşünün sütüm kesinlikle yetmiyor ama bunu defalarca söylememe rağmen göğüsler ordayken hep sert olduğu için senin sütun iyi dedi. Emdirip kac cc icmisler hep tespit etti. Mamayı sürekli azalttirdi bize. İlk seferde cc leri azalttirdi, sonraki seferde 3saatte 1olan beslenmeyi 4saatte bire cikartti. Hatta suan en son 6saatte 1 beslenme yapiyoruz. Kalan zamanda meme veriyorum. Ama her saat sütüm olmuyor. Bunu da danışmana söyledim. Bana bebekler memeye geldikce süt uretimi artar dedi. Pes etme dedi. Cocuk memeye geliyor süt yok ciyak ciyak bagiriyor. Ama zorla memeye getirtiyoruz. Haftaya kilo alimlarina bakıp sütüm yetiyor mu bakacak. Biberona, kolay yola alışan bebek belli bir süre icinde yavas yavaş kolay olani seçecek, meme reddine gidecek dedi.ilerde daha çok üzülürsün diyip bizi ikna etti. Yoksa valla öyle bir ağlıyorlar ki ben de eziyet etmek istemiyorum hic. Kendine güvenn sütünün yetecegine inan dedi. Beyin, düşünce gücüyle süt getirtmeye çalışıyoruz şaka gibi ama gerçek. Güncel olarak büyüğe 2olcek, küçüğe 1bucuk ölçek gunduz mamasi ve 5er cc fazla su yapiyoruz kabızlık yüzünden. Gece mamasinda 2bucuk ölçeğe 2olcek yapip 5er cc fazla su kullanıyoruz.
Tek bakamazdım sanırım yaa annemle bakıyoruz biz eşimde çok yardımcı34+3 deyizhem küvezden hemde emzirme derdinden korkuyorum tek mi bakıyorsunuz bebişlere
Beslenmelerinde sute/mamaya gunde 1 kez 5damla biogaia (probiyotik) ve gunde 1 kez 1 cay kasigi asiditesi dusuk zeytinyagi koyun. 32+2'de dogdu benimkiler, solunum desteginden ciktiklarindan beri boyle yapiyoruz, rahatiz hamd olsun.