2022 ikiz annesi olacaklar

İyi akşamlar kızlar
Ben ikili tarama testi yaptırdım hatamı yaptım sizce
Üçüzlere hamileyim
Ben yaptırmadım doktorum önermedi de neticeler gerçek çıkmıyor kafa karıştırmaktan başka birşey değil onlar. Doktorum açık açık belirtti olurda sorun olursa aldırmak istersen yap eğer düşünmüyorsan yapma. Ben istemedim ikili taramada %99 doğru sonuç çıkmıyor hiç çıkacak sonuca da bağlanma canım. Allah ne gönderdiyse odur

Bende hiç yaptırma taraftarı değilim bianda yaptırmıs bulunduk insallah yanlış sonuçlarla aklımız bulanmaz rabbim hayırlısını versin çok teşekkür ederim cevapladıgın için

Yinede içim rahat etmiyor canm burda okuyorum emzirdikten sonra bebekler mama istiyor diyosunuz ya acaba bnm kiler ac mı kalıyor düşüncesine kapılıyorum. Annelik iste herşeyde vicdan yapıyoruz. Maşallah kilo alımları güzel seninkilerin bn 1 ay önce gittiğimde ikiside 1 er kilo almıştı. Dr iyi demişti.

Günaydın kızlar

İkizlerimden birisi kabızlık yaşıyor sancılanıyor ağrıları oluyor çok ağlıyor bildiği yöntem olan varmı acaba ( makatına zeytin yağı sürüyorum yumuşatsın diye ağızdands veriyorum az az )
17 günlük olduk henüz küçücük 2100 gram 33+4 te doğmuştu

Merhaba bendede olmuştu migrenim var normalde ondan dolayı etkilediğini düşünmüştüm geçti 2. Dozdan 3-4 gün sonra ara ara giriyordu ağrı bende
İnsallah düzelirsiniz

Komposto ye canm sütünden gecer

Senin bebişler küveze girdiler mi acaba? benimde allahın izniyle haftaya kadar doğum bekleniyor en fazla 10 gün yeter ki küveze girmesinler diye dua ediyorum

Herkesin anneler gününü kutluyorum
Kızlar size bisey soracağım bebelerinizin uyku süreleri nasıl ? Mesela gunduz tek seferde kac saat uyanik kalip kac saat uyuyorlar ? Ya da gece ?

İyi akşamlar kızlar
Ben ikili tarama testi yaptırdım hatamı yaptım sizce
Üçüzlere hamileyim
Cogul gebelikte ikili uclu ve dortlu test yapilamiyor, yapsaniz da anlamli bir yorumu olmuyor. Hcg bazli istatistiki test icin cok yuksek hcg seviyemiz var.
Ya non-invaziv test yapip detayli usg cekilecek ya da hicbirsey...
Hayirli olsun ucuzler, benim de uc embriyom vardi, ikiz olduguna duadayim rabbim hem gebelik hem de dogum sonrasi yardimciniz olsun, hersey cok kolay gecsin insallah

Beslenmelerinde sute/mamaya gunde 1 kez 5damla biogaia (probiyotik) ve gunde 1 kez 1 cay kasigi asiditesi dusuk zeytinyagi koyun. 32+2'de dogdu benimkiler, solunum desteginden ciktiklarindan beri boyle yapiyoruz, rahatiz hamd olsun.

Çok teşekkür cevabınız için
Amin inşallah

Senin bebişler küveze girdiler mi acaba? benimde allahın izniyle haftaya kadar doğum bekleniyor en fazla 10 gün yeter ki küveze girmesinler diye dua ediyorum
Girmez olurmu 10 gün uzak kaldım yavrularımdan kavuştuk 1 hafta önce Ama onlar orada güçlenirken bende evde kendimi toparladım sezeryan sonrası daha güzel baktım onlara
Sizin kaçıncı haftanız ? İnşallah girmeden eve gidersiniz bebekleriniz ile

34+3 deyiz hem küvezden hemde emzirme derdinden korkuyorum tek mi bakıyorsunuz bebişlere

Anlamadım cnm kaç günlük bebegin benimki 25 günlük bende sağıp veriyorum geceleri bazen 60 ml mama veriyorum o da sütüm olmayınca ama gündüzleri sağdıgım sütleri veriom ac oldugunu anlayınca 30 ml mama veriyorum ama sanki bebeğim mama içince daha çok kusuyor ben elimden geldiğince sütümü sağıp vericem çünkü meme ucum yok silikon başlıkla emziriyorum ama 5-10 dk emip bırakıyor yavrum yoruluo o yüzden sağıp biberonla veriyorum

34+3 deyiz hem küvezden hemde emzirme derdinden korkuyorum tek mi bakıyorsunuz bebişlere
Tek bakamazdım sanırım yaa annemle bakıyoruz biz eşimde çok yardımcı
Bizim 33+4 te oldu doğum 10 gün kaldılar 2 şer kilo doğdular senin kalsada çok az kalır inşallah

Beslenmelerinde sute/mamaya gunde 1 kez 5damla biogaia (probiyotik) ve gunde 1 kez 1 cay kasigi asiditesi dusuk zeytinyagi koyun. 32+2'de dogdu benimkiler, solunum desteginden ciktiklarindan beri boyle yapiyoruz, rahatiz hamd olsun.

Doktora danışıp bi zeytinyağı harici yol deneyeceğim aptamil yerine hip aldık daha rahatladı oğlum şimdi oda iyi geldi anne sütü ile dönüşümlü veriyoruz bebişlere
Biogaia kullanıyoruz 5 damla direk kaşıkla alıyor çok etkisini göremedik biz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…