- 26 Mayıs 2011
- 626
- 1.560
- 313
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.421
Canim tsk ederm evet insan merak ediyor acaba olurmu yetermi yoksa mama yinede gelisimleri için vermek gerekirmi çünkü prematureler tabu ki anne sütünün yerini tutamaz ama kilo lmalari acisindan .Günaydınlar..
Bu sorular benim de kafamda vardı. Sonra doktora açık açık sordum. Siz önce emzirin sonra mama verin diyorsunuz ama benim sütüm çıkıyor sağıyorum, onlardan versem olmaz mı diye. Olur çok da güzel olur dedi. Eğer sütün yetiyorsa sağdığın sütü ver. Ne zamanki süt yetersiz kalır o zaman mama ilavesi yaparsın dedi. Bu şekilde bir hafta gittik. Doktor kontrolünde çok güzel kilo aldıkları ortaya çıktı. Bu nedenle bu ara ne yapıp edip sütümü arttırmaya çalışıyorum.
Yalnız bu çok güzel bir soru, diğer tecrübeli arkadaşların da yorumlarını duymak hepimize faydalı olacaktır.
Bu arada sütünü sağarsan mastit olursun olayını ilk defa arkadaşınızdan duydum. Bana söylenen hep sütünü sağ ki mastit olma şeklindeydi. Gerçekten ben de sağdıkça rahatlıyorum. Öteki türlü sertleşiyor ve çok acıyor.
sen ne kadar olduklarinda başladın boyle yapmaya ve suan nasil yapiyorsun beslenmelerini ?