• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Merhaba sevgili anneler buradaki çoğu anne neredeyse doğum yaptı çok şükür bebekleriniz sağlıkla büyüsün inşallah benim sorum buradaki doğum yapmış olanların çoğu devlet Hastanesi'nde mi doğurdu ( hangi hastane ve memnun kaldı mı,) özel hastanelerde doğum yapanlar ne kadar ücret ödedi ve bebeklerin küvezde olmasından sebep ekstra ücret ödedi mi ? Benim henüz erken ama şimdiden bütçe hazırlamalıyız bunun için bilgilerinize ihtiyacım var
Hayırlı olsun gebeliğiniz, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🤗 ben normalde özele diyordum , erken doğum riski olunca özeldeki doktorumun da önerisiyle yenidoğan yoğunbakım daha iyi olacağı için üniversite hastanesine geldik, normalde özelde doğum yapacaktım

Merhaba kızlar 🌸 iyi bayramlar 🍬 umarım herkes iyidir 🙏🏻 Doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun bebişlerini sağlıkla büyütsünler inşallah 🤲🏻 Ben çok giremiyorum bu ara. Bebişlere bu hafta evde olduğu için eşimle ikimiz bakıyoruz anneleri gönderdik. İnsan sevse de biryerden sonra batıyormuş kendi annemin de sağlık problemleri arttı yaşlandım artık deyip duruyor üzülüyorum. Eşimle idare ediyoruz sağ olsun 🤗💙 Sadece geceleri çok zor oluyor kızım kustuğu için nöbet tutuyoruz resmen azcık uykuyla duruyoruz. Bayram telaşı da malum. Haftaya yalnız bakıcam belki arada uğrarlar bakalım başarabilecek miyim burada çok güzel idare eden arkadaşlarım var tavsiye varsa alırım ☺️
kolay gelsin canim ben tek bakmak icin uyku egitimini bekliyorum

Kızlar merhaba..iyi bayramlar sizleri takip edip okuyorum devamlı ..ben zayıflamaya başladım.bayramdada hiç baklava şeker yemedim..🤷29+1... Artık 30ların üstüne çıkmak istiyorum ..enson 70 kilo geliyordum..şimdi 67.6 kilo geldim..60 61 kilo ile gebe kaldım diye hesaplıyorum🤷korkuyorum bebekler iyi kilo almazsa diye..en son 28.hagtada 1250 Gr dılar. Size sorum her karında sertleşme kasılma ve sancı mıdır ? Ben daha nstye hiç girmedim fakat sertleşmelerim oluyor yatınca bayağı azalıyor

Hayırlı olsun gebeliğiniz, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🤗 ben normalde özele diyordum , erken doğum riski olunca özeldeki doktorumun da önerisiyle yenidoğan yoğunbakım daha iyi olacağı için üniversite hastanesine geldik, normalde özelde doğum yapacaktım
Sağol canım senide uzun süredir takip ediyorum ve çok dua ediyorum inan çünkü başarır hastanedesin sancılarla boğuşuyorsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tam olarak ne kadarlık oldun hangi üniversite hastanesindesin

Canım özelden üniversiteye geçiş yapınçailgilendilermi ? Genelde bakmıyorlar diyorlar..

Sağol canım senide uzun süredir takip ediyorum ve çok dua ediyorum inan çünkü başarır hastanedesin sancılarla boğuşuyorsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tam olarak ne kadarlık oldun hangi üniversite hastanesindesin
Allah razı olsun canım benim, hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, 35in içine girdik çok şükür. Nerde olduğumu özelden yazdım☺️
Canım özelden üniversiteye geçiş yapınçailgilendilermi ? Genelde bakmıyorlar diyorlar..
Allah razı olsun ilgileniyorlar, aşırı yoğunlar ama, perinatoloji doktoru geliyor haftada birkaç gün de görmeye

Kızlar merhaba tek başına bebeklere bakın arkadaşlar size bir sorum olacak Ben şimdiye kadar hep yanında birileri vardı ama şimdi Ara ara bazen yalnız kalabiliyorum beslenme işini nasıl yapıyorsunuz aynı anda ağlıyorlar � birini memede az tutuyor muşum gibi gibi geliyor o zaman da şimdi rahat etmiyor Sizler nasıl yapıyorsunuz saatlerini arasında 1 saat mi koydunuz Çünkü aynı anda uyanıyorlar insan kıyamıyor ağlayınca durmayınca

benim kizlarim meme emmedi biberonla sagip verincr de tadini begenmediler
Öncesinde kızımda mamadada sahip verilen anne sütü dede bir sorun yoktu maşallah iyi içiyordu 90cc yi bu aralar hiç içmek istemiyor biberon ağzına gelince bağırıyor,iki çeşit mama ve biberon denedik maalesef durum aynı 5saat aç kalsa bile içmem diye cirpiniyor yarın Dr götüreceğiz bakalim ne diyecek

Ne çabuk bugünlere geldik değil mi?☺️ Aylar önce en gerilerdeyken doğum yapanları gördükçe veya doğumlarının yakın olduklarını öğrendikçe nasıl heyecanlanırdım☺️ Ben bildiğin gibi, hastanede yatmaya devam, kasılmalarım çıkıyor hala NSTde, ama şükür bugünlere geldik, çok zorlanıyorum orası ayrı, yatakta dönerken bile karnım semsert oluyor, yeter ki sağlıkla gelsinler de🥰
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?🤗
Çok şükür canım öyle böyle geçiyor benimde şükür diyelim 🙏 1-2 hafta içinde doğum yaparız bence inşallah dayanarız kuzu ❣️

Benim bebeler 110cc besleniyor, anne sutu ise 2.5 saat mama ise 3 saatte bir, cok mu bilemiyorum, sizde durumlar nedir?
Darlandum Darlandum emzirme danismani faydali mi, ikizde destek almam gerekiyor sanki? Her sagimda ikisini besleyemiyorum, arada 20dk olur ise ikisini ancak besliyorum.
Son olarak bebelerin biri 5kg olmus, digeri 4400, evde olctum. Pdf gecis mamasini birakacagim, hangi mamaya geceyim ne kullaniyorsunuz, ozelligi nedir??

Kızlar merhaba tek başına bebeklere bakın arkadaşlar size bir sorum olacak Ben şimdiye kadar hep yanında birileri vardı ama şimdi Ara ara bazen yalnız kalabiliyorum beslenme işini nasıl yapıyorsunuz aynı anda ağlıyorlar � birini memede az tutuyor muşum gibi gibi geliyor o zaman da şimdi rahat etmiyor Sizler nasıl yapıyorsunuz saatlerini arasında 1 saat mi koydunuz Çünkü aynı anda uyanıyorlar insan kıyamıyor ağlayınca durmayınca
Yalancı meme bu noktada hayat kurtarıyor oyalamak için

Benim bebeler 110cc besleniyor, anne sutu ise 2.5 saat mama ise 3 saatte bir, cok mu bilemiyorum, sizde durumlar nedir?
Darlandum Darlandum emzirme danismani faydali mi, ikizde destek almam gerekiyor sanki? Her sagimda ikisini besleyemiyorum, arada 20dk olur ise ikisini ancak besliyorum.
Son olarak bebelerin biri 5kg olmus, digeri 4400, evde olctum. Pdf gecis mamasini birakacagim, hangi mamaya geceyim ne kullaniyorsunuz, ozelligi nedir??
Benimkiler1 aylıkken 5 kiloydular. Benim anne sütü ise 110 cc veriyorum 1,5 saat tok tutuyor. Mama ise 90 cc veriyorum bilerek artırmıyorum yoksa 110 versem içerler onu da. O da tam 2 saat tok tutuyor. Benimkiler hala beslenme sıklığını uzatamadı. Mama hipp combiotik kullanıyorum. Bana doktor tavsiye etmişti.

Ben varim, sifir sut urunu tuketilecek bizim icin kalsiyum destegi alinmasi gerekiyor osteocare×2
Buna ek olarak besin intoleransinda kesin sebep bulununcaya dehin susam-tahin kuruyemisler, kakao ve cikolata, cilek domates de tuketmemem onerildi.
Bu diyetle yalniz sut alabiliyorsa kurtariyorsunuz, yetmiyor mama var ise keci sutlu mamaya geciyor ve deniyoruz. Hala kesilmezse raporlu alerji mamasi aliyoruz.
2 yila kadar gecmesi gerekiyor, gecmezse alerji kalici demekmis.
Sizde ne belirtiler var?
Canım cevabın için teşekkür ederim okudum ama cevap yazamadım bir türlü bizde belirtiler. Kızımda kusma var kulak arkası şaçta ve ciltte döküntü kırmızılık kabızlık var geçmeyen pişiği var gazı çok bunlar belirtiler de yazıyordu. Birde ayrıca benim sütdeki kazeine ve yumurta sarısına alerjim var ama beni aşırı rahatsız etmediği için kullanıyırdum. Bu ara alerjim çok siddetlendi dudaklarım vs şişiyor kızarıklık ve kaşıntım var maalesef bebekleri de etkiliyordur diye düşündüm. Siz bu süreçte keçi sütü maması mı kullandınız. Günde 2 kere mama veriyorum hipp combiyotik kullanıyordum.

29+2 ...bebekler biraz ağırlık olmaya başladı kızlar..mide yanmam başladı.baş aşağı dönmüşler..doktorun hedefi 35i görmek inşaallah..sağ salim bizde sizler gibi atlatırız 🤲karında sertlik ve taşvğibi olma durumları var özellikle akşamları kafaya takılorum nedenoliyor diye

Çok şükür canım öyle böyle geçiyor benimde şükür diyelim 🙏 1-2 hafta içinde doğum yaparız bence inşallah dayanarız kuzu ❣️
İnşallah canım benim, kaşıntılarım da arttı benim bayağı, 2-3 gündür de geceleri kasılmalar fena oluyor pozisyon değişikliğinde bile, lavaboya kalkmaya korkar oldum yine karnım sertleşecek diye. Sağlıkla gelsinler de inşallah, dayanırız elimizden geldiğince 🥰

Merhaba, ben bu konuda normalde aktif biri değilim sadece yazılanları okuyup geçiyorum.
Aynısını yeğenimde yaşadık ve ablam araştıra araştıra kendi beslenme düzenini oluşturmuştu çok sıkıcı ve yorucu bi süreçti her şeyin etiketini okuma dikkat etme vs ve o tarz ürünlerin dünya para olması.
2 yıl öncesinde tabii, sonrasında bizim kendi çocukluk doktorumuza götürmüştük yeğenimi kontrol amaçlı.
Kendisi şey demişti hayatı boyunca bu şekilde beslenemeyecek sen yiyeceksin sütten geçecek ve bünyesi buna alışacak. Kulağa saçma gelebilir ama ablam o günden sonra diyet olayını kontrollü bi şekilde bıraktı ve yeğenim normale döndü bir kaç zaman sonra 🤷🏻‍♀️
Öyle mi denk geldi çok hakim olduğum bi konu değil tabii ama.
Kontrollü giderseniz belki çözüm olur.
Teşekkür ederim cevabınız için. bende bir süre geçmesini bekledim ama benim süt ve yumurta alerjim var bu arada benide etkilemeye başladı maalesef o yüzden bir süre diyet yapıp denemek istiyorum. Birde alerji bölümüne gitmek istiyorum.

29+2 ...bebekler biraz ağırlık olmaya başladı kızlar..mide yanmam başladı.baş aşağı dönmüşler..doktorun hedefi 35i görmek inşaallah..sağ salim bizde sizler gibi atlatırız 🤲karında sertlik ve taşvğibi olma durumları var özellikle akşamları kafaya takılorum nedenoliyor diye
Canım ben de 31+3teyim. Aynı şeyler bende de var çok sert karnım gerçekten ayakta zor duruyorum artık. Geçen haftayla bu hafta arasında çok fark var.
36yı geçeydik iyiydi

Canm bize once aptamil prematil basladi dr 40 haftaya kadar dedi yanlış hatırlamıyorsam kont gidince sorucam sonra 52 haftaya kadar pdf mama dedi sizlr premature mamayi biraktinizmi geçiş ne zmaan yaptiniz?

Canım ben de 31+3teyim. Aynı şeyler bende de var çok sert karnım gerçekten ayakta zor duruyorum artık. Geçen haftayla bu hafta arasında çok fark var.
36yı geçeydik iyiydi
Ozamannormal olarak herkes yaşıyor gibiyaa..iğne vurdurulor musun hagtalık

Back