- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #12.361
Serklaj sonrası uzama, doktor kaynaklı mi yoksa tedavi sonrası kendi mi uzuyor3mm cikti canim. 30 mm de hunilesme cikti. Yani kese 30mm asagiya inmiş rahimde 3mm lik yer tutuyormuş sadece. Acilen serklaj yapildi. Serklaj sonrasi 37mm oldu rahim agzim
Evet geldi çok şükür...Senin sütün geldi mi cnm
Açıklığım varken zor ama Allah büyük tabi, bugünlere geleceğimizi de hiç düşünmemiştim sonuçta..İnşallah 1-2 hafta daha dayanırsın bizde şu an tetikteyiz
Aynen benim doktorda 15-20 mayıs dedi otur kalkma dedi her an baskı yapabilirler dedi
Birde iki kafadar başları yukarda
Dün gece Başladım canım sağmaya şifa olur inşallah bebeklerimeSık sık sağ canım hem bebekler kuvezdeyken sütün çekilmesin hem mastit olmanı engeller
Canım nasıl tek başına bakıyorsun maşallah sana biz evde 3 kişi perişan olduk ben hala ameliyat etkisinden çıkamadım bebişlerim sarılıktan küveze girdiler geldiklerinde bakabilcekmiyim korlusu başladıTek başıma bakıyorum hala yardımcı bulamadım ama herkes yorum yapıyor. Yok şişmiş çocuklar yok hasta edecekmişim. Teşekkür ederim bunları duymak iyi geldi.
Bu arada sizler sanırım bio gaia kullanıyordunuz. Kaç damla veriyorsunuz ?
Açıklığım varken zor ama Allah büyük tabi, bugünlere geleceğimizi de hiç düşünmemiştim sonuçta..
Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza..
Az önce 39 haftalık doğum yapan biri bebeği kaybetti sezeryan sonrası, çok kötü oldum , Allah sabırlar versin
Canım ikisinide küveze aldılar çok moralim bozukCanım ilk günler kizimda oyleydi herkes yazmış topuguna vur ben daha da uyanmazsa altını açıp öyle mamasini yediriyordum şimdi 3 haftalik olduk mama saatleri yaklasinca kendileri uyanip çığlığı basiyorlar
çıktıklarında bende notlarımı alayım böyle inan okadar karıştıki kim ne yedi ne yaptı evde kalabalık olmamıza ç rağmen bebeklerim küveze girdi sen nasıl tek bakıyorsun moralim çok kötü sütüm yeni yeni geşmeye başlamıştıKarismayacak, gunlerdir soyle bir notum var kim kacta emdi ya da mama aldi, kimin ilaci vitamini verildi, kabizlik ishal varsa kim kaka yapti vb.
Bu nobetlese bakimi imkanli kiliyor, doktorun sorularini cevaplayabiliyorsun vb
Yogun bakimda Biberona gectikleri gunden beri gunde 1 kez 1 cay kasigi zeytinyagi aliyorlar. Hem kabizlik icin hem de kalori destegi olarak neonatolog onerisiyle kullanildi. O gun bugun laksatif bir durum olmadikca evde de devam ediyorum esansiyel yag asitletini almalari bence cok saglikli. Ama tabi anne-babanin karariAnalik işte insan anne sütünden farkli birsey alsin istemiyor ama mecbur mama veriyoruz rabbim saglik versin kuzularimiza ins
Mamayi sulandir, yani 90cc mama yapacaksan 3. kasigi silme degil de biraz az koy.Inquisitive canım sen bilirsin bebeklere kesinlikle su vermiyoruz değil mi ek gıdaya kadar. Annem beni darladı hergün beynimi kemiriyor çocuklara su ver, bu çocukları susuzluktan öldüreceksin, ben böyle bişey görmedim vs vs diye.
Gunde 5 damla biogaia ile prebiyotik aliyiruz, gaz icin 8damlax3 sabsimplex kullaniyoruz (duruma gore 8x2 de verebiliyorum) annemle memnunuz.Sütüne mi katıyorsun kuzum ? Bir de ekstra gaz damlası veriyor musun? Bizim gaz sorunumuz başladı da
Canim tsk ederim peki senin kullandigin zeytinyağı belli hir marka mi malum bebek zeytinyaginin asit degeri farkli olmasi gerekiyor intde lavisar diye bir markaya denk geldim. Bizde ki zeytinyaglari organik açık ama asit degeri nedir bilmiyrm.Yogun bakimda Biberona gectikleri gunden beri gunde 1 kez 1 cay kasigi zeytinyagi aliyorlar. Hem kabizlik icin hem de kalori destegi olarak neonatolog onerisiyle kullanildi. O gun bugun laksatif bir durum olmadikca evde de devam ediyorum esansiyel yag asitletini almalari bence cok saglikli. Ama tabi anne-babanin karari
0.1-0 3 arasi asidite bulabilirsen olur market yaglari 0.7-1.0 arasi...Canim tsk ederim peki senin kullandigin zeytinyağı belli hir marka mi malum bebek zeytinyaginin asit degeri farkli olmasi gerekiyor intde lavisar diye bir markaya denk geldim. Bizde ki zeytinyaglari organik açık ama asit degeri nedir bilmiyrm.
Canm çok tşk ederim baktim da simdi hepsi buradada varmis0.1-0 3 arasi asidite bulabilirsen olur market yaglari 0.7-1.0 arasi...
Ilhan sari 4saatte sıkılan bir bebek yagi var, bulabileceginiz en iyilerden, dalindan dusmeeden toplanan zeytinlar 4 saar icinde yaga donusturuluyor
Evet topaklaniyor mama, bazen biberonun ağzını tikiyor. Mamayi hazirlarken cam çay kaşığı ayırdım onunla topaklananlari ezerek açmaya çalışıyorum. O kadar vaktim olmazsa biberonun ucunu arada kontrol ederek iciriyoruzBizde conformile gectik, insallah sancilar azalir. Suana kadar pek fark olmadi. Hipp almistik yedikleri gibi fiskirir kustu burundan geldi , hemen birakip conformile gectik. O da biberondan zor geciyor degisik bi mama, sizde de oyle oldu mu?
Çok teşekkür ederim, gün ve gün daha iyi oluyorum.Geçmiş olsun
Kalpte ve gözde ne gibi rahatsizlik olduda gittiniz Dr benimde çok sismisti ama şükür gözümde ve kalbimde bi sıkıntı hissetmedim
Ya galiba öyle olduGeçen gün tartildim 48kg idim. 65kg ile doğuma girmiştim, komple ödemmiş o kilolar. Bacaklarimda kollarimda hiç kas kalmadi benim de. Büyük ihtimalle gebelikte hareketsizlikten o kaslarımız yavaş yavaş eridi.
Bende oldu tek elimde karpal tünel sendromu dediler el ateli kullanıyorum onu da faydasını gördümHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah . Benim de 21.haftam ellerim şişiyor ve ağrıyor. Dr um normal dedi. Bol su yürüyüş ve tuzu kesmemi önerdi.Sizin nereniz ağrıyor bilmiyorum ama ben faydasını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?