• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Sarılık değeri günlerine göre değişiklik gösteriyor diye biliyorum
Benim hastaneden son anda döndü dediğim 10 küsür çıkmıştı değeri ertesi gün tekrar çağırdılar düşmediyse kuvoze alcaz dediler tekrar
Bi de o ara kuvezden çıkalı birkaç gün olmuştu insanın morali çok bozuluyor haklısın yani
Ama tedavi edilmezse de ilerde kalıcı sorunlara yol açabilir evde kolay kolay düşmeyeceğini düşündükleri için almışlardır moralini bozma
Tamamen iyileştirip birkaç gün içinde geri gelecek kuzuların inşallah
İmşallah öyle olur psikolojik olarak çok etkilendim birde hala kendimde sağlık sorunları beni mahvetti göğüsleriö taş gibi oldu ne yapmak gerekiyor

Canım kilo çok önemli detay değil. Çok geriden gelirse veya gelişim geriliği gözükürse doktor uyarır zâten bana zamanin önemli olduğunu söyledi bu gün üstüne basa basa 15 mayıs'a kadar kendini yorma gelmesinler dedi küveze girmesinler diye 🙆‍♀️
Aynrn canim. Bana da ayni seyi soyledi. Bir de ben içtiğim ilaçlardan dolayi da bazı kasilmalari ritmik hissedemiyorum o da büyük risk aslinda. Bugun mesela inanilmaz derece de kasilmam vardi. Erken dogum belirtisi mi eger öyleyse naparim diye bir korku yapiyorum surekli.

Canım kilo çok önemli detay değil. Çok geriden gelirse veya gelişim geriliği gözükürse doktor uyarır zâten bana zamanin önemli olduğunu söyledi bu gün üstüne basa basa 15 mayıs'a kadar kendini yorma gelmesinler dedi küveze girmesinler diye 🙆‍♀️
Bu arada sana dogum icin gun verildi mi? Ayyyy ikimizin yakin zamanlar ya bakarsın belki ayni gun doguma gideriz😍😍😍

Sadece anne sütüyle besleniyorsa 10 güne kadar yapmaması normal
Mama veriyorsan çok az zeytinyağı damlat mamanın içine bir ili gün sonra düzene giriyor
Teşekkür ederim canım doktor da normal diyordu ben acaba Kendisi de zeytinyağı onerir mi diye merak ettim ama herhangi bir şey söylememiş normal karşılamış
kuvezde de zeytinyağı veriyorlardi mama nın içinde görmüştüm
Bu arada az önce sırtına kadar yaptı 🤲😂
Sizin ne guzel kocaman olmuşlar ne kadar tecrübelisiniz ne guzel darısı başımiza

Herşeyi yaptık yemediler canım Bebeklerimi bırakıp geldim çok zoruma gitti burda bebekleri küveze girenleri şimdi anladım ne kadar zormuş 😞bari biri yanımda olsaydı diyorum ama hala iyi değilim kendi ihtiyaçlarımı bile göremiyorum inşallah onlarda bende toparlanırız
Canımm kıyamam üzülme. Saglikli olacaklar ona bak onlar ikizler hassaslar eminim anne'yi onlarda bekliyor dişini sık bir kaç güne en azından gelişim için girmediler küveze ona sevinelim. Buda geçici zaten dur bakalım daha neler neler için hastaneye gidicez bu minnaklar yaramaz oluyor 👶👶

Teşekkür ederim canım doktor da normal diyordu ben acaba Kendisi de zeytinyağı onerir mi diye merak ettim ama herhangi bir şey söylememiş normal karşılamış
kuvezde de zeytinyağı veriyorlardi mama nın içinde görmüştüm
Bu arada az önce sırtına kadar yaptı 🤲😂
Sizin ne guzel kocaman olmuşlar ne kadar tecrübelisiniz ne guzel darısı başımiza
Valla zor geçiyor ama gerçekten zaman geçiyor
Bebekler küçükken bana zaman hiç geçmeyecek hep bu zorluklarla uğraşıcakmışım gibi geliyordu şimdi geriye dönüp bakınca bi daha çocuğum olsa bunu yapardım veya yapmazdım dediğim çok şey var
Ben zeytinyağı konusunda çok direttim mesela inatla vermedim çocuk kaka yaparken ağlıyordu
O zamanlar bi de sadece emziriyordum
Neymiş sadece anne sütü alsınlar doğal beslensinler bilmem ne
Şimdi olsa verirdim neden işkence çektimişim hala anlamıyorum
Gaz damlası bile vermek istemiyordum

Valla zor geçiyor ama gerçekten zaman geçiyor
Bebekler küçükken bana zaman hiç geçmeyecek hep bu zorluklarla uğraşıcakmışım gibi geliyordu şimdi geriye dönüp bakınca bi daha çocuğum olsa bunu yapardım veya yapmazdım dediğim çok şey var
Ben zeytinyağı konusunda çok direttim mesela inatla vermedim çocuk kaka yaparken ağlıyordu
O zamanlar bi de sadece emziriyordum
Neymiş sadece anne sütü alsınlar doğal beslensinler bilmem ne
Şimdi olsa verirdim neden işkence çektimişim hala anlamıyorum
Gaz damlası bile vermek istemiyordum
Analik işte insan anne sütünden farkli birsey alsin istemiyor ama mecbur mama veriyoruz rabbim saglik versin kuzularimiza ins

Inquisitive Inquisitive canım sen bilirsin bebeklere kesinlikle su vermiyoruz değil mi ek gıdaya kadar. Annem beni darladı hergün beynimi kemiriyor çocuklara su ver, bu çocukları susuzluktan öldüreceksin, ben böyle bişey görmedim vs vs diye.

Inquisitive Inquisitive canım sen bilirsin bebeklere kesinlikle su vermiyoruz değil mi ek gıdaya kadar. Annem beni darladı hergün beynimi kemiriyor çocuklara su ver, bu çocukları susuzluktan öldüreceksin, ben böyle bişey görmedim vs vs diye.
Sadece anne sütü alıyorlarsa gerek yok
Mamayla beraber gidiyorsanız mama miktarına bağlı
Ama sadece mamayla besleniyorlarsa günde 1-2 tatlı kaşığı verebilirsin canım.
Ya da mamalarına günde bir kez 5 ml kadar fazladan su koyabilirsin
Ama sadece anne sütü alıyorlarsa aman diyeyim su ihtiyacını anne sütünden karşılıyorlar
Hem midede yer kaplıyor beslenme reddi yaşarsınız hem su zehirlenmesi olabilir Allah korusun

Kızlae bebişlerimdwn biri sarılık oldu hastaneye yatış verdiler sıvı takviyesi yapıcaklrmış daha 2 günlük bebeğe bakamadık 😞ben hala çok kötüyüm ne yrüyebiliyorum nede başka birşey yapabiliyorum
Çok görülen bir şey sarılık, sıkmayın canınızı, hem de o arada kendiniz toplayıp bebişlere daha iyi bakarsınız sonrasında
Kizlar 33 +1 im . Karnimda inanilmaz bir kasilma var. Bayagidir suruyor ve bebekler inanilmaz hareketli. Sizce hastaneye gitmeli miyim? Erken dogum belirtisi midir?
Hareketlendiklerinde ben kasılmaları daha çok hissediyorum. Gerçi artık kendi hareketimde bile sertleşiyor karnım🤦🏻‍♀️

Sadece anne sütü alıyorlarsa gerek yok
Mamayla beraber gidiyorsanız mama miktarına bağlı
Ama sadece mamayla besleniyorlarsa günde 1-2 tatlı kaşığı verebilirsin canım.
Ya da mamalarına günde bir kez 5 ml kadar fazladan su koyabilirsin
Ama sadece anne sütü alıyorlarsa aman diyeyim su ihtiyacını anne sütünden karşılıyorlar
Hem midede yer kaplıyor beslenme reddi yaşarsınız hem su zehirlenmesi olabilir Allah korusun
Teşekkür ederim canım

Çok görülen bir şey sarılık, sıkmayın canınızı, hem de o arada kendiniz toplayıp bebişlere daha iyi bakarsınız sonrasında

Hareketlendiklerinde ben kasılmaları daha çok hissediyorum. Gerçi artık kendi hareketimde bile sertleşiyor karnım🤦🏻‍♀️
İnşallah 1-2 hafta daha dayanırsın bizde şu an tetikteyiz 🥴
Bana 20 mayis dedi ama ben sanmiyorum 20 mayısa kadar beklesinler. 12 mayista kontrolüm var. Benim de 15 mayis falan olur diye düşünüyorum.
Aynen benim doktorda 15-20 mayıs dedi otur kalkma dedi her an baskı yapabilirler dedi
Birde iki kafadar başları yukarda 😂

Sütüne mi katıyorsun kuzum ? Bir de ekstra gaz damlası veriyor musun? Bizim gaz sorunumuz başladı da
Sütüne katiyorum ama pek etki etmedi gibi. Nurse haveys colex surup alicam bayram tatilinden sonra. Bizimkiler cok cok gazli. Mamayi degistim yine olmadi, bi care bulamadim yani

Back