- 14 Mayıs 2020
- 419
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #12.301
Geçen gün tartildim 48kg idim. 65kg ile doğuma girmiştim, komple ödemmiş o kilolar. Bacaklarimda kollarimda hiç kas kalmadi benim de. Büyük ihtimalle gebelikte hareketsizlikten o kaslarımız yavaş yavaş eridi.Bende de ödem problemi vardı. Ciddi anlamda bacaklarım şişmiş artık ne yürüyebiliyor ne yatabiliyordum. İşin kötüsü ödem göz ve kalp etrafına da vurup ciddi hasarlar bırakmış. 1-2 hafta içinde gitti ödemler ama bacaklarımdaki kasları da götürmüş. Çöp insanın bacakları gibi incecik kalmışKalp ve gözün iyileşmesi için tedavim devam ediyor. Ödem yüzünden 45kg’dan 70kg’ya çıkmıştım şu anda 43kg’ya indim. Umarım tez zamanda hasarsız bir şekilde atlatırsınız
Emzirmeden mamayla gaz sancıları nasıl? Hangi mama iyi geliyor? Aptamil comformil e gectik şimdi nurse harvey ile. Yine gazlı olan hâlâ ağlıyor. Uyku eğitimlerinden bize de bilgiler ver o dönem. Herkes evde ayrı bir uyutma modunda.hepinizi okuyorum ama cevaplayamiyorum doğum bekleyenlere Allah kolaylik versin doğum yapanlara hayirli olsun. bebisinden ayri kalanlar bir an önce kavusur insallah. dogumdan sonra da mucadele var benim komik kizlarim cok farklilar. biri miyavlayarak agliyor öbürü son ses hickirarak. beslenme oynatma alt değişme hepsini tek yapabilirim ama uyutma işi cok kötü. elim kolum baglaniyor. geçen misafirlerin biri bu bebekler sana anne demeyecek hep baskalarinin kucaklarindalar dedi korkumu anlamis gibi. 4. ayda uyku egitimi verdikten sonra gündüz bakicisi haric herkesi evine yolayacagim insallah. insallah egitim bekledigim gibi olur
Bende merak edip baktım buymuşNedir bu merak ettim ben de daha doğmadan siparis mi versem?
Yok ödemim olmadi benim canımSağolun cevabınız için,yüzde ödemde olmuşmuydu acaba
Kuzum bunu kullanıyorum ben e bebekten aldım orada var. Ben önce 1 tane aldım denedim memnun kalınca iki tane aldım. Avent ve nuk baya üzdü beni sadece bundan verim aldım.Canm bana da atarmsin biberon fotosu yada bilgisi cok sevindim darisi basimiza
gazlari oluyor özellikle sabah saatlerinde aptamil 1 numarada cok aglamislardi gaz olmuştu sanirim simdi hipp combiotic kullaniyoruz bütün gün gazlari var diyemem olunca da sab simplex kullaniyorum. ama bazen de sebebini anlayamadığım aglama ve kivranma oluyor sabrediyoruz iste 4-5 ayliga doğru azalırEmzirmeden mamayla gaz sancıları nasıl? Hangi mama iyi geliyor? Aptamil comformil e gectik şimdi nurse harvey ile. Yine gazlı olan hâlâ ağlıyor. Uyku eğitimlerinden bize de bilgiler ver o dönem. Herkes evde ayrı bir uyutma modunda.
Geceleri uyku suresini 4 saate nasil cikarabilirim. Gunduz uyaniklik suresini mi artirdinizKarismayacak, gunlerdir soyle bir notum var kim kacta emdi ya da mama aldi, kimin ilaci vitamini verildi, kabizlik ishal varsa kim kaka yapti vb.
Bu nobetlese bakimi imkanli kiliyor, doktorun sorularini cevaplayabiliyorsun vb
Geniş agizli olani daha kullanisli cnm , rahat yikaniyo. Bulasik makinesine atiyo musun. Henuz cesaret edemedim ben.Kuzum bunu kullanıyorum ben e bebekten aldım orada var. Ben önce 1 tane aldım denedim memnun kalınca iki tane aldım. Avent ve nuk baya üzdü beni sadece bundan verim aldım.
Bizde conformile gectik, insallah sancilar azalir. Suana kadar pek fark olmadi. Hipp almistik yedikleri gibi fiskirir kustu burundan geldi , hemen birakip conformile gectik. O da biberondan zor geciyor degisik bi mama, sizde de oyle oldu mu?Emzirmeden mamayla gaz sancıları nasıl? Hangi mama iyi geliyor? Aptamil comformil e gectik şimdi nurse harvey ile. Yine gazlı olan hâlâ ağlıyor. Uyku eğitimlerinden bize de bilgiler ver o dönem. Herkes evde ayrı bir uyutma modunda.
Canm cok tsk ederimKuzum bunu kullanıyorum ben e bebekten aldım orada var. Ben önce 1 tane aldım denedim memnun kalınca iki tane aldım. Avent ve nuk baya üzdü beni sadece bundan verim aldım.
Kuşum geniş ağızlı da var ama o hızlı akıyor yine bunun kadar yavaş akmıyor sanki 3.ayda daha kullanışlı olur gibi geldi bana. Yok atmıyorum yavrum hiç biseylerini bulaşık makinesineGeniş agizli olani daha kullanisli cnm , rahat yikaniyo. Bulasik makinesine atiyo musun. Henuz cesaret edemedim ben.
Gitmenizde fayda var sanki, benim 29. Haftada sertleşme ve batma gibi olmuştu gittiğimde sancım vardı. Umarım sizinki öyle bir şey değildirKizlar 33 +1 im . Karnimda inanilmaz bir kasilma var. Bayagidir suruyor ve bebekler inanilmaz hareketli. Sizce hastaneye gitmeli miyim? Erken dogum belirtisi midir?
Canımm bi araştır istersen Budizz diye bir oyuncakNedir bu merak ettim ben de daha doğmadan siparis mi versem?
Nedir bu merak ettim ben de daha doğmadan siparis mi versem?
Ara ara oluyor. Bundan sonra olduğuna dakika tutucam kac dakikada bir oluyor onu hesaplayıp doktora haber vericem.Gitmenizde fayda var sanki, benim 29. Haftada sertleşme ve batma gibi olmuştu gittiğimde sancım vardı. Umarım sizinki öyle bir şey değildir
İnşallah olmaz bir daha rahat rahat haftalarını tamamlarlarAra ara oluyor. Bundan sonra olduğuna dakika tutucam kac dakikada bir oluyor onu hesaplayıp doktora haber vericem.
Bence kilosu gayet iyi ben 33+1 bu gün kontrolüm vardı 1750 gr olmuşlar doktor kiloyu normal bulduHerkese hayırlı cumalar. Yine ben
Şimdi doktor kontrolünden geldim 31+1 bir kızım daha az kilo alıyordu geçen zamanlarda diğeri öndeydi şimdi önde olan az kilo alıp 1448 gr, az kilo alan atak yapıp 1385 gr olmuş. Aradaki fark %19’dan %6’ya gerilemiş.
Ama doktorum kilolarının az olduğunu birinin alt sınırda olduğunu söyledi.
Sizler bebeklerinize kilo aldırabilmek adına bir şeyler yaptınız mı?
2 haftada bir olan kontrollerimiz haftada bire düştü. Giderim problem değil ama bebeklerin kiloları moralimi bozdu.
Ve 37. Haftayı beklemeyip 36. Haftada alabiliriz dedi. Ne yapmalıyım kilo almaları için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?