2022 ikiz annesi olacaklar

Canım allah yardımcın olsun inşallah, halen durum aynı mı? Gelişme varmı?

Süt ikisine yetiyor mu, belki de az geldigi icin emmiyordur. Bizde emme olayi yok. Sirf biberondan besleniyoruz, cunku sutum yok gibu bisey. Siz sagdiginizds kac cc cikiyor, ordan anlasilir süt az mi cok mu
Yok canm sağınca çıkıyor ondan değil de bilemedim valla bende birisi emiyor biri emmefigi icin üzülüyorum sağıyorum veriyorum ins tekrar emmeye başlar

Gözünüz Aydın sağlıkla büyüsünler inşallah minnaklar

Merhaba guzel anneler
Ben 19 haftalik hamileyim ve ikiz
Sorum suki agrilarim oluyor bu normalmi sizce ?
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah . Benim de 21.haftam ellerim şişiyor ve ağrıyor. Dr um normal dedi. Bol su yürüyüş ve tuzu kesmemi önerdi.Sizin nereniz ağrıyor bilmiyorum ama ben faydasını gördüm.

Cok tesekkur ederim Benim de 19. Haftada belim arada kasiklarim agriyor dediginiz gibi sanirim
Su az iciyorum tuz zaten var yuruyus dikkat etmeye calisiyorum ama zor randevum gelsin direk sorcam

Merhaba sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah.Ben bio oil kullanıyorum. 21.haftam bu haftalarda normalde çatlak olurmu bilmiyorum ama ben de şimdilik görünmüyor. Sabak akşam yağlanıyorum. Nette de araştırmıştım h.cevizi yağı, badem yağı ve kakao yağı karıştırıp sürebilirsiniz. Cildiye Dr u önermişti.

Aynı korku bende de vardı ama sonra şu annelerini kokusundan bulan kuzularla ilgili videolar aklıma geldi Kuzular bile onlarca koyunun içinden annelerini kokusundan tanıyıp yanına gelebiliyorsa bizim minnoşlar da annesinin biz olduğumuzu bilir bence

Bende biraz önce sipariş verdim kuzum bende pıs pıs yaparak uyutuyorum umarım ise yarar biraz. Yoksa çatlayacağım ben
Umarım sende de işe yarar canım Emzik veriyor musun bebeklere? Benimkiler de aynı anda acıkıp çığlığı basıyor o yüzden ben emziğin çok faydasını gördüm.

Uyku eğitimi verdikten sonra bakıcıya da ihtiyacın kalmaz dediğin gibi en büyük sorun uyutmak
ağzından bal damliyor insallah oyle olur diyecegim ama benim bir cocuk daha var ve calismaya başladım bile. bakici sart yani ama ben evdeyken her seylerini kendim yapma hevesindeyim. bebisleri isteyerek yaptım seviyorum da yetememek kötü

Kızlae bebişlerimdwn biri sarılık oldu hastaneye yatış verdiler sıvı takviyesi yapıcaklrmış daha 2 günlük bebeğe bakamadık ben hala çok kötüyüm ne yrüyebiliyorum nede başka birşey yapabiliyorum

Endişe etme canım sarılık hemen geçiyor bebek tam doymadığı için olmuştur. Bebekler uyanmayınca ayağının altını gıdıklama yap sürekli uyanırlar kuzenim bu şekilde uyandırıyordu. Korkma canım hemen taburcu olur

Sana yardim edecek kimse yok mu?

Var saolsunlar yardım ediyolar amaa düzenim hiç yok kimi kaçta emzirdil kime kaçta meme verdil hepsi karıştı bende öyle olunca ilgilenemedim bebişlerle
Karismayacak, gunlerdir soyle bir notum var kim kacta emdi ya da mama aldi, kimin ilaci vitamini verildi, kabizlik ishal varsa kim kaka yapti vb.
Bu nobetlese bakimi imkanli kiliyor, doktorun sorularini cevaplayabiliyorsun vb

Eklentiler

• 16512048464334155661565792344845.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 80
Allah bağışlasın hepsini
Büyük çocuk okula gidiyorsa gündüz bir bakıcı ikizleri halleder uyku eğitimiyle
Gercekten hicbir dertleri kalmıyor çünkü yedir yatır bırak
Desteksiz oturmaya başlayınca birbirleriyle de oynuyorlar
Sarılık kakayla atılıyor ve hemen hemen her bebekte oluyor kendini kötü hissetme
Benimkilerin ikisinde de olmuştu biri fototerapi aldı diğerini hastaneye yatmaktan son anda kurtardık
Eve gelince sık sık doyur annesi merak etme geçecek

Nedir bu merak ettim ben de daha doğmadan siparis mi versem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…