2022 ikiz annesi olacaklar

Çapaklanma için masaj yapman lazım ilerde sorun olabilir hastaneye git istersen hep devam ederse

Benim oğlanlardan birinde oldu daha yeni gözyaşı kanali tıkanmış. Doktor bir tane damla verdi geçmek üzere şükür

Benim de dıştaydı canım doğumdan sonra nohut büyüklüğüne kadar ulaştı en cok hemoroidden çekmiştim maalesef ama geçiyor büyük ölçüde canım benim de kabızlık yoktu ona rağmen yaşadım oluyor gebelikte evet kadın doğum dr danıştım kremi o yazdı doğumdan sonra azalmazsa genel cerrahi ilgileniyor ama geçiyor merak etme

Benim oğlanlardan birinde oldu daha yeni gözyaşı kanali tıkanmış. Doktor bir tane damla verdi geçmek üzere şükür
Merhaba gözyaşı kanalı tıkanıklığına en iyi çözümlerden biri de burun köküne masaj YouTube da videoları var dilersen bakabilirsin

Benim erkek kardeşimin gözü çapaklanıyordu doktor olmadı ameliyat olması lazım demişti sonra bir başka doktor tavsiyesiyle iki göz arasını hafifce masaj yapiyordu günde 200 kez sabah 100 akşam 100, bu şekilde geçti gitti

Dogumdqn sonra daha da mi artiyor. Cok sasirdim. Her gun bir sey cikiyor gercekten.

Arkadaşlar hemoroid olan var mi?

Benim 2 3 gundur karnim asiri sisiyor ve geriniyordu ve 2 gundur de basur oldum. Hamilelik bitince gecer mi acaba anlamadım.
Bu tarz sorunlar yasayanlar neler yaptınız
Canım benim hamilelik öncesi vardı basurum. Çok şükür hamilelikte nüksetmedi diye sevinirken sancılar başladığından beri basurum tekrar çıktı. Kadın Doğum doktoruma söyledim krem yazacakti bende sürekli kullandığım krem var onu yazarmisiniz dedim sagolsun yazdı proctolog diye bir krem kaşıntı ve ağrıyıya iyi geldi ama memeler hala duruyor. Normalde kremi iki gün kullansam üçüncü gün kaybolurdu ama bu kez öyle olmadı.sanrım kullandığımız ilaçlardan dolayı diye düşünüyorum inşallah hamilelik sonunda kaybolurlar

Kızlar dün akşam banyo yaptirmistk bebislere
Oglanin ateşini ölçtum şimdi alnında 37.2 cikiyor
Dijital cubuklada kol atindan 36.5 cikiyor esimi bekliyorum Dr gitmek icin

Soğuk mu kaptılar yavrucaklar kendi sancımızdan kurtulduk derken bebeklerin hastalık derdi başlıyor hiç bitmeyecek bu dert

Ayy ben wc gitmekten bıktım usandım 15 dakikada bir idrarım geliyor gittiğim zamanda çok az yapıyorum bebeğin başı aşağıda mı acaba bu baskıdan dolayı mı yoksa üşüttüm filan mı?

Bugun
Normal no panik, benim biri iki uc gunde bir 37,8i zorluyor. Kanda idrarda enfeksiyon yok, acikinca yeri gogu yikacak kadar cook agladigimiz icin oluyor takiliyoruz oyle. 38i gecene kadar fiziksel tedavi; 37,4 sonrasi alt pantolonu soy, 37,7 ilik su kompres, 38 ilik vucut duşu. Sonrasinda ates dusurucu vb diye gitmeli.

Canım bizimkilerden birinin vücut ısısı yüksek biraz onun ateşi temassız ile hep 37.3 çıkıyor. Yeni doğan bebeklerde 37.5 üzerini takip etmek gerek diyorlar. O yüzden panik yapma takip et sadece yükselecek mi diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…