2022 ikiz annesi olacaklar

Ayyyyy seni cook merak etmiştik. Cok sevindim canimmm.

S Saripapatya22 canim benim çok endiselendik senin icin iyi olmana sevindim. yaşadıklarıni bizimle paylasmak belki rahatlatır. ayni seyleri yasamak sadece benim basima gelmiyor demek diye düşünmek iyi geliyor
Sağ ol canım benim.. lohusa depresyonu yaşadım duvarlar üstüme üstüme geliyordu resmenn hep ağlıyordum falan anlatılınca belki basit geliyor ama çok kötüydü

Benimkilerin kilosu iyiydi canım ciğer geliştirici de vurdurmuştum bir sıkıntı olmadı. 3 kilo beklemiyordum ama... tek değilim cnm o çok zor olurdu şimdilik eşim ben bakıyorz bazen akraba eş dost

Kizlar bugun doktora gittim.

Bir bebek icin bir hafta geri dediler, diger bebek icin ise zamaninda dediler. Oysa ki gecen hafta perinatologa gittigumde ikisinde de sorun yok ikisi de haftasında demisti doktor.

Aralarında da 100 gram kadar fark var. Her doktorda kilo boy farkli cikiyor. Hic bir sey anlamis degilim ben.

Benimkilerin kilosu iyiydi canım ciğer geliştirici de vurdurmuştum bir sıkıntı olmadı. 3 kilo beklemiyordum ama... tek değilim cnm o çok zor olurdu şimdilik eşim ben bakıyorz bazen akraba eş dost
Benim eşim çalisiyor o şans yok işte akraba da yok yakınlarda annem desen oda yakın değil. Bakalım nasıl olacak?

Canım sen muanelerde bilmiyor muydun bebeğin kilosunu

Hadi ya.. inşallah çabucak toparlarnırsın

Benimde bu gün vajinada ağrım var doktor parol iç dedi geçmezse söylersin dedi

Canim ayni seyleri ben de yaşıyorum. Bugun esimle doktora gittik, hemen yoruluyorum artik. Bir de karnim sertlesiyor hemen. Geceleri wc ye kalkarken bir sure kalkamıyorum rahim de agri hissediyorum.

Canim o kotu günler geride kaldı. Simdi iyi olmana çok sevindim. Lahusa depresyonu cok korkunç bir sey diyorlardı bazen cok uzun surebiliyormus. Çabuk atlatmana sevindim.

Canim ayni seyleri ben de yaşıyorum. Bugun esimle doktora gittik, hemen yoruluyorum artik. Bir de karnim sertlesiyor hemen. Geceleri wc ye kalkarken bir sure kalkamıyorum rahim de agri hissediyorum.
hiç böyle rahatsız olmamıştım. Nasıl geçecek bu haftalar rahim ağrısı için doktor birşey demedi mi canım?

Hadi ya.. inşallah çabucak toparlarnırsın

Benimde bu gün vajinada ağrım var doktor parol iç dedi geçmezse söylersin dedi
İnşallah..
2 saattir yine yoğunlaştı benim, tüm karnımda oluyor bir toprarlanma ve ağrı hissi, alt bölgeye de vuruyor. İnşallah ilerler haftaların ve benim gibi olmazsın, benimki çok daha farklı az önce anlattığım gibi

hiç böyle rahatsız olmamıştım. Nasıl geçecek bu haftalar rahim ağrısı için doktor birşey demedi mi canım?
Rahim genislediginden olabiliyormus. Onemli olan kasılmalar sanirim canim. Karnin top gibi olmasi. Bu yarim saatten daha az oluyor oluyorsa 1 dk sürüyorsa nst ye baglan dedi.
Bugun fena oldum valla ben. Simdi evde uzanıyorum ama karnim sis gibi karnim mideme baskı yapıyor. O da reflu yapiyor. Her haftada bir olay valla yaaa.

Canim sen hastanede misin? Bugun ben de hastaneden sonra kotu oldum. Karnim sis ara ara batma ağrıları var.
Hic yerimizden kalkmayacak miyiz anlamis degilim ben.

Bwnim de küçük olan çok çakal. Biberona alıştığı için memeyi sıkıp süt cikartirsan memenin ucunu yalıyor, meme ucundan süt gelmiyorsa kafasini geriye atip agliyor, meme tutmak istemiyor. Üzerine süt kendiliginden gelmiyor diye sinirleniyor. Gündüzleri mamasindan kesince açlıktan arada kendi rizasiyla meme tutmaya başladı. Tabi en başta yine bir tur kapışıyoruz meme tutması için.

Canim sen hastanede misin? Bugun ben de hastaneden sonra kotu oldum. Karnim sis ara ara batma ağrıları var.
Hic yerimizden kalkmayacak miyiz anlamis degilim ben.
Evet hastanedeyim ve birkaç saattir kasılmalarım da arttı
Aynen dediğim gibi oluyor bende. Karnım top gibi oluyor ve parmakla bastırmaya çalıştığımda parmağım içeri girmiyor

Bundan sonra iyice ağrıların sızıların olur canım ama çok anormal derecede bir şey olursa ihmal etme kritik haftaları atlatmışsın çok şükür Ay yüklendi yüklendi de eve geldikleri ilk günler ben sizi çok seviyorum ama nasıl bakıcam nasıl eşit davranıcam diye ağlayıp durdum sevgimden bile ağlıyordum bakıp bakıp bunlar benim bebelerim diye lohusalık işte sonra yavaş yavaş düzen oturtunca bi özgüven geldi bir de anlamlı bakıp sana gülümsemeye başlasınlar tamamdır allah ayırmasın hiçbirimizi İlk doğduklarında cidden çok küçüklerdi o halleri üzücü oluyor tabi ama toparladılar çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…