- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.721
Ayyyyy seni cook merak etmiştik. Cok sevindim canimmm.Canım bebişler 36. Haftada doğdu 3200 ve 3100 ben de şaşırdımm :) kuvöze girmediler bi gün kaldım hastanede... teşekkür ederim çokkk sizlerin de iyi olmasınA çok sevindim o kadar merak edildiğimi bilsemm çoktan yazardım tahmin etmedimm :)
Sağ ol canım benim.. lohusa depresyonu yaşadım duvarlar üstüme üstüme geliyordu resmenn hep ağlıyordum falan anlatılınca belki basit geliyor ama çok kötüydüS Saripapatya22 canim benim çok endiselendik senin icin iyi olmana sevindim. yaşadıklarıni bizimle paylasmak belki rahatlatır. ayni seyleri yasamak sadece benim basima gelmiyor demek diye düşünmek iyi geliyor
Meraktan öldük yahu)
Hastanedeyim canım, hatta bu akşama doğru kasılmalarım bayağı arttı da şükür biraz duruldu şimdi. İyi olmaya çalışıyorum, birkaç saatim ağlayarak geçti yine . Şükür yine bugüne geldik ama elimde olmuyor işte
Benimkilerin kilosu iyiydi canım ciğer geliştirici de vurdurmuştum bir sıkıntı olmadı. 3 kilo beklemiyordum ama... tek değilim cnm o çok zor olurdu şimdilik eşim ben bakıyorz bazen akraba eş dostBurdaki herkes değerli canım birbirimize her sekilde destek olup moral oluyoruz
Canım bana da doktor 36. Haftada gelirse küveze girmezler allah'in izniyle dediinşallah öyle de olur.
Bebeklere tek mi bakiyorsun zorlanırsın elbet ama alışılması gerek sonuçta
Benim eşim çalisiyor o şans yok işteBenimkilerin kilosu iyiydi canım ciğer geliştirici de vurdurmuştum bir sıkıntı olmadı. 3 kilo beklemiyordum ama... tek değilim cnm o çok zor olurdu şimdilik eşim ben bakıyorz bazen akraba eş dost
Hadi ya..Hastanedeyim canım, hatta bu akşama doğru kasılmalarım bayağı arttı da şükür biraz duruldu şimdi. İyi olmaya çalışıyorum, birkaç saatim ağlayarak geçti yine . Şükür yine bugüne geldik ama elimde olmuyor işte
Canim ayni seyleri ben de yaşıyorum. Bugun esimle doktora gittik, hemen yoruluyorum artik. Bir de karnim sertlesiyor hemen. Geceleri wc ye kalkarken bir sure kalkamıyorum rahim de agri hissediyorum.pinkbuyu sen nasılsın canım? Benim vücüdüm çok ağırlaştı geceleri zor uyuyorum karnım ayrı ağrıyor belim ayrı ağrıyor tekme atarken bile artık canım yanıyor nasıl dayanıcam bilmiyorum
Cok seker canim. Ben de cikolatalari yaptircam.Kapi susu hastanede yapiliyordu, esimin isyerine pastaneden mavi suslu cikolatalar aldim dagittik. Aileye de ani kalsin diye şu ufak hediyelikleri yaptirdim...
Canim o kotu günler geride kaldı. Simdi iyi olmana çok sevindim. Lahusa depresyonu cok korkunç bir sey diyorlardı bazen cok uzun surebiliyormus. Çabuk atlatmana sevindim.Evet canım depresyona girdim çok kötüydü hiç hayallerimdeki gibi değildi falan yeni yeni alıştım bebişlere bazı şeyler de yeni yeni oturuyor.. senin bebişler nasıl canım her şey yolundadır inşallah
Canim ayni seyleri ben de yaşıyorum. Bugun esimle doktora gittik, hemen yoruluyorum artik. Bir de karnim sertlesiyor hemen. Geceleri wc ye kalkarken bir sure kalkamıyorum rahim de agri hissediyorum.
İnşallah..Hadi ya..inşallah çabucak toparlarnırsın
Benimde bu gün vajinada ağrım var doktor parol iç dedi geçmezse söylersin dedi
Rahim genislediginden olabiliyormus. Onemli olan kasılmalar sanirim canim. Karnin top gibi olmasi. Bu yarim saatten daha az oluyor oluyorsa 1 dk sürüyorsa nst ye baglan dedi.hiç böyle rahatsız olmamıştım. Nasıl geçecek bu haftalar rahim ağrısı için doktor birşey demedi mi canım?
Canim sen hastanede misin? Bugun ben de hastaneden sonra kotu oldum. Karnim sis ara ara batma ağrıları var.İnşallah..
2 saattir yine yoğunlaştı benim, tüm karnımda oluyor bir toprarlanma ve ağrı hissi, alt bölgeye de vuruyor. İnşallah ilerler haftaların ve benim gibi olmazsın, benimki çok daha farklı az önce anlattığım gibi
Bwnim de küçük olan çok çakal. Biberona alıştığı için memeyi sıkıp süt cikartirsan memenin ucunu yalıyor, meme ucundan süt gelmiyorsa kafasini geriye atip agliyor, meme tutmak istemiyor. Üzerine süt kendiliginden gelmiyor diye sinirleniyor. Gündüzleri mamasindan kesince açlıktan arada kendi rizasiyla meme tutmaya başladı. Tabi en başta yine bir tur kapışıyoruz meme tutması için.Biri 60 biri 40 cc. Süt vermeyi cok isterdim ama hem sütüm yok hem emmiyolar. Biberona alışan cocugumu bi gorseniz resmen memeyle kavga ediyor. Cok sinirleniyo agliyo memeyi istemiyokilo da almiyolar , nasil buyutecez bilmiyorum. Uyku zaten yok, azicik uyudugum vakittede hep kabuslar goruyorum. Allah yardim eder insallah
Rahim genislediginden olabiliyormus. Onemli olan kasılmalar sanirim canim. Karnin top gibi olmasi. Bu yarim saatten daha az oluyor oluyorsa 1 dk sürüyorsa nst ye baglan dedi.
Bugun fena oldum valla ben. Simdi evde uzanıyorum ama karnim sis gibi karnim mideme baskı yapıyor. O da reflu yapiyor. Her haftada bir olay valla yaaa.
Evet hastanedeyim ve birkaç saattir kasılmalarım da arttıCanim sen hastanede misin? Bugun ben de hastaneden sonra kotu oldum. Karnim sis ara ara batma ağrıları var.
Hic yerimizden kalkmayacak miyiz anlamis degilim ben.
Allah yardimcin olsun... Sakin ol, bebislere bol bol olumlu telkin; inan duyuyorlarEvet hastanedeyim ve birkaç saattir kasılmalarım da arttı
Aynen dediğim gibi oluyor bende. Karnım top gibi oluyor ve parmakla bastırmaya çalıştığımda parmağım içeri girmiyor
Amin amin. Fazla gergin ve stresliyim sanırım benAllah yardimcin olsun... Sakin ol, bebislere bol bol olumlu telkin; inan duyuyorlar
Bundan sonra iyice ağrıların sızıların olur canım ama çok anormal derecede bir şey olursa ihmal etmeMaşallah erken doğmuş ama sağ salim kucağınıza almışsınızallah analı babalı büyütsün inşallah şu an 30+5 oldum çok şükür sıkıntı problem yok ama şu sıralar belim ve karnım ağrıyor bu gün ara ara rahmimin içi zonklanıyor sanki anlık şimşek çakması gibi stres oldum rahim mi büyüyor ne anlamadım bide büyük wc gelir gibi karnım ağrıyor wc gidiyorum hiç bişey yok ilk gebelik acemilikte var. Heyecan da var nasıl olacak nasıl geçecek vs. Bakalım neler bekliyor beni doktor ay sonu ciğer geliştirici için beni bekliyor
Analık yüklenmiş sana fazlasıyla anası kurban diye sevdin aynı benallah ayırmasın
Şey dicem çok küçükler mi bazı bebekler aşırı korkutucu oluyor küçük doğdukları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?